2.5 yıldır kapalıyım fakat 1.5 yılımdan beri içimde bir açılma isteği var fakat baba tarafım kapalılar hoca falan var. Açılırsam ne derler?

Merhaba ben Selin. Bir sorunum var ve size danışmak istedim. lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın?
Ben 2.5 yıldır kapalıyım fakat 1.5 yılımdan beri içimde bir açılma isteği var fakat baba tarafım kapalılar hoca falan var. şimdi bide açılırsam ne derler? Ailem ne der arkadaşlarım falan ne der merak ediyorum. Acaba beni kötü mü görürler baba tarafım falan arada kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Eğer söylemem gerektiğini düşünuyosanız nasıl söylemeliyim? Söylemeyeceksem nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben insanların ne dediklerini çok umursayan biri değilim ama çokta umursamazlık yapmıyorum orta bişey. Neden kapandın diyenler için bişey bilmiyodum küçüktüm ablama özendim bende kapandım. Annenle konuş diyenler için annemle mağazalarda gezerken ben kısa kollu falan bakıyodum. eve gelince annem kızım sen isteyerek kapandın biz zorlamadık istiyosan açıl falan bunu bikaç kere dedi ama öyle bir diyişi varki üstelik annem bana bunları söylediğinde regl olmamıştım şu an oldum. ?
Güncellemeler
+1 yıl
birde acaba konuşarak mı mektup tarzı mı yazıp vereyim diye düşünüyorum eğer açılırsam üstelik konuştuktan veya verdikten sonra ne olacak nasıl davrancam annemle babamla akrabalarla falan?
2.5 yıldır kapalıyım fakat 1.5 yılımdan beri içimde bir açılma isteği var fakat baba tarafım kapalılar hoca falan var. Açılırsam ne derler?