Tesettürlüyüm açılmak istiyorum ama ailem izin vermez biliyorum. şu an lisedeyim yaklaşık 2 sene önce kapandım annemin zoruyla?

sizce ne yapmalıyım cidden çok moralim bozuk şu sıralar. derslerime odaklanıp sınava çalışmak yerine bunları düşünüyorum. bi kuzenim lise son sınıftı açılmaya karar verdi onun sadece annesi karşı çıkıyor şu an. ama babası izin vericeği için muhtemelen açılıcak. ama benim annem de babam da (sözde) dindar insanlar. babam mesela kumar oynar her boku yapar ama ben açılıcam dersem okumama bile izin vermeyebilirler. annem desen ayrı bi zor zaten. gerçekten kendimi çıkmazda hissediyorum nolur yardımcı olun. 2 senedir kapalıyım liseye geçerken kapandım ama hala alışamadım beni çok daraltıyor ve kendime yakıştıramıyorum. zaten tesettürü de doğru düzgün uygulamıyoruz artık. bu sebeple gerçekten kendimi kötü hissediyorum en azından tesettürü kirletmeye hakkımız yok diye bir öz eleştiri yapmak istiyorum.
Tesettürlüyüm açılmak istiyorum ama ailem izin vermez biliyorum. şu an lisedeyim yaklaşık 2 sene önce kapandım annemin zoruyla?