Sen mutsuzken, gidişat hep kötüye giderken başka insanların mutluluğuna baktığında içinde böyle bir sinir oluşuyor mu? Hayatın adaletsizliğini hissedebiliyor musun? Neden ben mutsuzken başkaları mutlu benim mutlu olmaya hakkım yok mu diyor musun?
Ben açıkcası başka insanların mutluluğunu hep kıskanırım. Sokakta el ele yürüyen sevgililere, birbirini gerçek aşkla sevdiğini düşündüğüm insanaların ilişkilerine bu zamana kadar hep imrenmişimdir. Belki de bu benim karakteristik özelliklerimden biridir. Her ne olursa olsun bende bunları hak ediyorum. En azından ben böyle düşünüyorum. Sizce bu şekilde düşünüyor musunuz?#Qushum
Başka insanların mutluluğununa tahammül edebiliyor musun?
Yok bea kıskanmam ben hatta bakınca benim de içim açılıyor, iyi hissettiriyor. Etrafımda gördüğüm hiç tanımadığım insanların dahi mutlu olması, gülmesi, aşık olması, hayatlarının iyi gitmesi bana da umut veriyor. Mutsuz bile olsam karamsar olmamaya çalışıyorum 😄
Herkes mutlu olsun gozumuz yok da ben mutsuzken veya bende eksik olan bir duygu yasarken baskasinin bunu gözüme sokmasi benim butun hayat enerjimi emiyor ortada birsey yokken birden mutsuzluk karamsarlik cokuyor içime tamam mutlu olun guzel yasayin ama bana anlatmayin diyesim geliyor ozellikle ikili iliskilerim hep husran oldugu icin kimse bana askindan soz etmesin.. Bu birazda ac bir insanin karsisinda pasta yemek gibi degil mi?
İmrenmekle tahammül edememek ayrı şeyler. İmrenerek baktığım insanlar var. Aynı şekilde hepimize imrenerek bakan biri emin ol vardır. Sen sağlıklıysan hasta biri sana imrenerek bakar. Tahammül edememek doğru değildir kişiyi içten içe yıkar :)
Edebiliyorum. Çünkü onunların da mutsuz olduğu konular illaki vardır oluyordur veya olacaktır. Yani zaten hepimizin yükü var. Mutluluklarımıza da bir zahmet göz dikmeyelim.
En sevdiğim 😃 neden tahammül etmek? Bunun nesi zor ya da kötü? Arkadaşlar ne olur hasedi bir kenara bırakıp insanların mutluluğunu paylaşın ki allah sizede versin.