Kişilik & Karakter Umursamaz insanlar zeki midir genelde sözlerde hep zeki insanlar umursamaz diyorlar neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nedeni ne sizc3 Güncellemeler+1 yıl Bu anlamlı sözlerde genelde... Zeki insanlar umursamazlar laflarını görüyorum Umursamaz insanlar zeki midir genelde sözlerde hep zeki insanlar umursamaz diyorlar neden? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
umrumdışı_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl zekidir.takılıp kalmazlar devam ederler her zaman.. 1 0 Yorumla
_bariss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Hayatta cok sevinecek cok uzulunecek bir olay olmadigini anlamislardir. Ne yaparsan yap anlami yok olup gidecegiz kafaya takmadan orta halli yasayacaksin iste.Kendini yipratmaya gerek yok 0 0 Yorumla
sonhayatbukucu Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Zekidir bence. Bir kere insanların umursanmaya değer olmadığını anlamıştır. 🙂 0 0 Yorumla
EmrahY35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Umursamadığı şeye bağlı. Kendini umursamayan insan aptaldır mesela. 0 0 Yorumla
jackal3564 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl mizacın zeka kapasitesi ile ilgisi olabilir belki ama bu kadar kesin çizgilerle genellenemez 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. bunla bir alakası yok 0 0 Yorumla
ome089 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 70% +1 yıl Umursamaz insanların zihni özgürdür bence 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Zeka ile alakası yok ilk ağızdan söyleyeyim 🤣 0 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. umursamazligin zirvesinj yasarim her daim😅😅 0 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet zekilerdir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok takıntılı diyorlar ama zeki insanlara öyle diyende var Yorumla Soran +1 yıl ama sözlerde de zeki insanlar umursamazlar diyor hangisine inanacağımı şaşırdım Yorumla Krlnsn +1 yıl Detaylara takılırlar ama gereksiz şeyleri de kafaya takmazlar umursamazlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zekidir.
takılıp kalmazlar devam ederler her zaman..
Hayatta cok sevinecek cok uzulunecek bir olay olmadigini anlamislardir. Ne yaparsan yap anlami yok olup gidecegiz kafaya takmadan orta halli yasayacaksin iste.
Kendini yipratmaya gerek yok
Zekidir bence. Bir kere insanların umursanmaya değer olmadığını anlamıştır. 🙂
Umursamadığı şeye bağlı. Kendini umursamayan insan aptaldır mesela.
mizacın zeka kapasitesi ile ilgisi olabilir belki ama bu kadar kesin çizgilerle genellenemez
bunla bir alakası yok
Umursamaz insanların zihni özgürdür bence
Zeka ile alakası yok ilk ağızdan söyleyeyim 🤣
umursamazligin zirvesinj yasarim her daim😅😅
Evet zekilerdir.
Çok takıntılı diyorlar ama zeki insanlara öyle diyende var
ama sözlerde de zeki insanlar umursamazlar diyor hangisine inanacağımı şaşırdım
Detaylara takılırlar ama gereksiz şeyleri de kafaya takmazlar umursamazlar
Zekilerdir
Tespit güzel zeki insan kafaya takmaz
Alakası yok
Sanmıyorum