Zeki/Akıllı erkekler çok hoşuma gidiyor çok çekici oluyorlar.
Heleki kendi mesleğinde yüksek pozisyonda çalışanlar 😅
Zeki/Akıllı erkekler çok hoşuma gidiyor çok çekici oluyorlar.
Heleki kendi mesleğinde yüksek pozisyonda çalışanlar 😅
sende olmayan şey çekicidir beybişko zeki insanlardan kastın üstün zekalılar olmalı 100 kişiden ikisi bu tür kişiler o yüzden tabiki çekiciler ama çook büyük ihtimal zeki dediğiniz insanlar 100-120 IQ lu insanlar yani normal ve parlak insanlar zeki demek doğru olmaz
sana güzel bir tüyo veriyim üstün zekalılar alanında akademisyenim hem de bir üstün olarak :D daha ne olsun bir kaç seneye tvlerde görürsünüz beni teke tekte celal hocamla indircez tatlıları
Yok hayır iyi güzel konuşanlar değil, gerçekten zeki akıllı olanlar…. Ve öyle kişilerle daha iyi anlaşıyorum sanırım kendimde yüksek pozisyonda çalıştığım için.
Yöneticiyim 4 senedir ve çok hoşuma gidiyor 🤭
Süper cankuş portfoyune benide ekleyebilirsin kactım
Yok sağ ol :)
rica ederim
Cevap
7Cevap
Ben karakteri çekici bulurum sadece
Doğal seleksiyon. Zeki adamdan çocuk yapacaksın ki, gelecek nesil de zeki olsun. Bünye o yüzden zeki istiyor.
Benşm calıstıgım yerdeki kızlarda senim gibi. Özellikle yüksek mevkisi olanların altına giriyorlar bide 😀😀
Yok o anlamda değil…. Kendimde yüksek pozisyonda çalışıyorum… öyle alta girerek gibi şeyler bana göre değil
Türkiye şartlarında kızsan istediğim her sey olabilirsin. Bacak arandaki mahlukattan dolayı. Ama erkeklerde öyle bir sey yok
Sen kimsinde 😃
Benim sıkıntım yok işimde güzel kariyerimde 🙂
Benimde :)
Sen ne iş yapıyorsun bakim
Bir şirkette Yönetici…
Şirketin isminş verme
Ne üzerine şirket ve be yöneticisiş
Ve yasında büyükmüs
Benim de öyle zeki kızlar çok çekici geliyor ama bir de sarışın olsa fena olmaz
Hırslı bir karakter yapın var demek ki 🤗
Bakınız : Sapyoseksüel
Çünkü zekiler