İnsanlar neden bu kadar nankör benim buradan konuştugum arkadaslarım var ama içlerinden birisi bitikti iyi niyet gosterip derdini dinledim o kadar yardım etmek istedim ettimde yol gösterdim sorunlarını cözmeye çalıştık ama o bahane üretip yazmamaya başladı be kardeşim madem böyle sana yardımcı olan insandan rahatsız oluyorsun ne diye kalabalık yapıp yazıyordun boş yere vaktimi harcadın sana insanlık namına yardım ettik ama sen bunu hakedecek birisi degilmişsin Birazda olsa içimden geçeni dile getirmek istedim isteyen icini dökebilir
Benimde sırtımdan vurdu gece yarılarına kadar konuştuğum bir arkadaşımdi her derdine çözüm bulmak için uğraştım sonunda amacına ulaştı ve beni kenara attı Şimdiyse benim dostluğumu özlediğini söyleyip beni geri kazanmaya çalışıyor ama ben çok kırgınım eskisi gibi olamıyorum
Ona cevap bile verme bende aynı şeyi yaşadım o kadar yardımcı oldum herseyine ama değmiyor sana yazan kişi işi bittiginde aynısını yapıp seninle iletişimini kesecek
Uzaktan kuzenimin sevgilisi Nişanlanana kadar çok şey yaşadı abisi yüzünden bende hep destek oldum İlkokuldan beri arkadaşız birde annem güvenme ona diyodu hakliymis Şimdi hareketleri ve tavırları değişti bu yüzden doğru düzgün arkadaşı yok konuştuğu ettiği bana mecbur kaldı Bende üniversiteye gidince iletişimi kestim tamamen Bana neden böyle olduğumuzu sorunca içimi döktüm Ona kırgınken gittim sözünde yardımcı oldum her işine Erkek tarafı olmama rağmen arkadaşı yok diye kız tarafı da oldum onun için ama değmezmiş Şimdi koşuyor peşimde iki cümle edip susuyorum artık
Aynısını banada burda veya başka mecrada çok yapan oldu. Dedim herkes aynı değildir ön yagılı olma dedim ama yine aynı çıktı.. Sende o kişi geri sana yazarsa bas engeli hayatına sokma bir daha öylelerini.. çünkü bir kere nankörlük yapan bir daha yapar bir daha üzer emin ol.. canını sıkma kore dizisi izle ☺
Buradaki insanlara çok güvenme derim. Hatta genel olarak gerçek hayatında da herkese hemen güvenme. Insanlar iyilikten anlamaz böyle yüz çevirirler işte..
İnsan keske tek bir tokatla akıllanabilseydi.. Daha hayatlarımızda yapacağımız cok hatalarımız olacak maalesef. Ama beni biraz ciddiye alırsan özellikle burada çok dikkatli ol insanlar konusunda.
Zaman içerisinde iyileştirdiklerim oldu iyi geldiklerim fikir verdiklerim oldu... Sonra hepsi döndü beni vurmaya kalktı.. kimi sözüyle kimi davranışlarıyla
Ama bir söz var çok severim iyilik yap denize at balık bilmez ise halık bilir.. Ben iyiliği bir karşılık için yapmadım.. Herkes kendisine yakışanı yapar en nihayetinde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kadarcık şeye bile bu kadar içerlemişsin ya iyi ki benim yaşadıklarımı yasamamışsın. Alış bunlara hatta sana bir şey anlatayım şizofren de e çok burada yani sana olmamış şeyleri gerçekmiş gibi anlatırlar neler neler gördüm ben onun için fazla kafana takma
Amin.. Tabi beterin beteri var. Ne güzel ki kurtulmak nasip olmuş sana. Ben artık mesafeli duruyorum insanlara nerede psikolojik sorunu olan varsa gelip beni bulmasın diye.
İyileştirdiğim her insandan nankörlük gördüm ben ama engel olamıyorum kendime içimde bir selena barınıyor 🤦♀️ karşılık bekleyerek yapmıyorum kesinlikle ama nankörlüklerini görmek yıpratıyor.
Çünkü her insan değil ama çoğu insanlar elindekiyle yetinmeyi bilmeyip daha çok isterler. Ve daha çok daha çok istiyorum dedikçe o elindekinide kaybederler. O insanlardan hayir beklemeyin zaten sizin elinizdekinide umursamadan alip giderler. Ama inanin ki zamani geldiğinde o nankör insanlar cezasini çekecektir.
İnsanlar da bı kuş gibidir. Bazıları yaralı bazılatrı yarasiz. Yarasiz olanlar hep uçar. Yaralı olanlarin ise yaralarını birisi sarar sonra o da uçar gider. Bu hep böyledir. Eğer ki o yarasını sardigin kişi hâlâ yanindaysa ya hâlâ derinlerde bı yarası vardır ya da yarasını sardigin için sana minnettardir sadakatlidir. Bırak giden gitsin. Haklısın bı yandan da insan üzülüyor giden kişi için. Çünkü alışıyor o kişiye. Onca verdiği emekler bı çırpıda gidiyor. Ama takmamaya çalış
Arkadaşlığınız sanal ortamsa hiç bir şekilde emek etmeye, vakitayırmaya, fedakarlığa değmez boşa zaman kaybıdır normal muhabbetini eder geçersin sonuçta başlaması ve bitmesi tek tuşun ucunda olan bişey
Nankör olmasak Allah a bu kadar karşı gelmeyiz... Allah a karşı gelen de, insana neden karşı gelmesin ki? Yani ınsnalar çıkarı doğrultusunda hareket ederler...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seninle durumumuz ayni ama farklı olan şey benim engel yemem.. Aradan 2 gün geçti bir yazayım dedim bir baktım engel yemişim. Harcadiğim vakte emeğe yazık.
Mayasında var bazılarının bilemeyiz belki de kolayı seçiyorlar işlerine geliyor başkalarının mutsuzlujlarıyla besleniyorlar ya da başarılarını çekemiyorlar
Mayasında oluyor. Başkalarının mutsuzlugunu pek onemsemezler onlar. Yani mutsuzluklarindan beslenme olayı yok. Sadakatli olan kişi, nereden geldiğini bilen kişi bırakmaz o yardım eden kişiyi.
İnsanlar nankör çünkü hayatın kendisi nankör... İmsanlar nankör çünkü nankörlüğün kendisi bile nankör... İnsanlar nankör çünkü insan olmanın kaçınılmaz yanı budur işte 👉🏿👉🏿Hata yapmak. Nankörlükte bir hatadır...