Ben yola koskocaman uzaylılara tebeşirle mesaj yazmış onların görmesini beklemiştim püf kurtarmadılar beni bu köhne hayattan. Sizce onlar nece konuşuyor?

Okulu taramalılarla basmışlar bütün öğretmenleri esir almışlar. Bende onları kurtarmışım ve tüm okul bana hayran.öğretmenler bana "sen yorma kendini biz seni her dönem okuldan en iyi notla geçiririz kahramanımız diyorlar falan.(artık dersler nasıl yedirttiyse kafayı )
Yıaaağ 🖤
Yakın zamanda şunu düşündüydüm
Yer altında büyük bir depo kurulmuş ve vakumlu sistemle çalışıyor sen gidip çöp kutusuna organik-inorganik olarak ayırıp atıyorsun belli bir ağırlığa ulaşınca kapak açılıp vakumla yer altında ki depoya ulaşıyor, organik depo ayrı inorganik ayrı
Organik olan da otomatik yer altında olduğu icin metan gazı üretimi ile elektrik enerjisi üretiyorum diger yanda inorganik tarafda zaten ayrıştırma var onları geri dönüşüme vereyim gitsin sonra ne mi oluyor
Sonra bir cacık olduğu yok
Bir iki tane daha var da çok uçuk mevzular bosver onlarda cacık 🙂
Bir ev düşün hırsız falan girdiğinde otomatik devreye giren devreye girdiğinde kendi kendine yanıp sönen lambalar, açılıp kapanan gıcırdayan kapılar, aniden yüksek sesle açılan tv ve müzik seti, derinden bebek ağlama ve gülme sesleri, aynalara yansıyan silüetler açmaya çalıştığında kilitlenen ve duvara dönüşen kapılar donatılmış sofistike bir alarm sistemi😄
Yazık acırım o sandalyeye be insanımız pek temiz değil çünkü götü kokmuş peynir gibi kokan yurttaşlarımızı var😄
Atatürk ün silah arkadaşı olmak hayali düşününce öyle işin içinden çıkılmaz hal almıştı ki absurtluk doluydu eee nihayetinde ne demişler her inkılap önce kendi çocuklarını yer...
Cevap
44Cevap
Para babası olmak isterdim. Paralar beni görünce ver elini öpeyim baba, cebine gireyim, bankana uykuya yatayım derlerdi 😂
Belkide bu yüzden hayal kurmayı beceremiyorum..
Kurupta gerçekleşmezse yıkılırım..
Dünyaya sevgi ve barışı getiren bir önder olmak ühü😥masum zamanlar
O kafayla gitseydim belki şu an bir cemaat, tarikat falan kurabilirdim fşğdğsğ
Stanley Kubrick, Vertov ve taratino gibi yönetmen olmak
Nicole Aniston, Kendra Lust, Casey Calvert ve Alexis Texas ile bir akşam yemeği...
Edit: Hayalimde hesabı bile bu ablalar ödüyor, fakirlik öyle bir tesir etmiş ki...
Eski patronum çok güzel bir kadındı ve kocası ile birlikte yönetiyorlardı şirketi. Kocası yan osadayken patronumla seks yapmayı hayal ediyordum. Kadının da bakışları davetkardı aslında.
Tek başıma yemyeşil manzaralı bir yerde yaşamak ne telefon ne insanlar sadece kitaplarım ben ve düşüncelerim.
Hayale bak ya teyy Allah'ım... Demire hükmetmek isterdim. Demir olan her şeyi yönlendirmek çok keyifli.. X-men MAGNETO :)
Normal insanlar gibi olsaydım nasıl bir kişiliğe sahip olurdum işte bu. Hah, evet evet yeterince absürt.
seks hakkında, bir kaç tane var daha yapılmadı.
Eğlence ve extrem hakkında var bir düzine de. Bende kalsın, youtube saydam için yapıcam..
Hayal değil de absürt bir şey sürekli değişik bir kelimeyi üst üste tekrar edip saçma olduna kanaat getiriyorum
Söylüyorum hazırmısınız dünyayı kötülüklerden korumak daha çok iyi insanları korumak fisjejehdhdfhfhbf
Bende canım sıkkın olduğunda falan arabaya oturur arabayla dertlesirdim :))
İnsanı yoruyorsun detay yazma sen
Shdusiskdkajhrgjta
:'/%
😕😕
dünyanın en zengini olmak ama imkansızda değil yani
Irina shayk tadında garı bulup evlenmeyi hayal ettim.
Püf
Hayallerim bile fakir lan
Hindistan cevizi ağacına tırmanıp, hindistan cevizi toplamak.
Aldigim firinda yemekler tatlilar yapmak absurt sayilmaz ama
Uzaylıların benimle arkadaş olup beni gezegenlerine götürmeleri
2021 de borçlarımı kapayıp kendime kız arkadaş bulmaktı sanırım 😂
Memur maaşı ile 88 model bir arsbayı restore etme düşüncesi
Ya o kadar absürt şeyler kuruyorum ki hatırlamıyorum şu an skowjsslaksjal
Hahahhjj çocukken televizyona girmeyi düşünürdüm 🤣🤣🤣🤣
En absürt hayalim. Beni s. kerken içime işemesi.
İlk aklıma gelen bu müstehcen oldu kusuruma bakmayın.
Fakir insanın hayaller kurması bile zor oluyormuş hiç öyle hayallerim olmadı. Çok şükür şimdi durumum çok iyi 🙂
Ulkenin lideri olup tecavüzculeri katilleri işkence ile öldürtmek yobazları hapse attırmak Atatürke laf edenleri sınır dışı etmek 😂 hayal tabi bu olmayacak birşey farkındayım.
jeff bezosun oğlu olma hayalini kurmuştum :D Ahh keşke. 180 milyar dolarlık veliaht olurdum
paraşütle uçağa binip işemek
Karsimdakilerin ne düşündüğünü duymak
Yeryüzünde tüm ülke sınırlarının kalkmış olması.
Uçaktan düşüyoruz bir bayanla sarılmış halde Onun poposunu mıncıklıyorum
Minik parmak kadar insanların yaşadığını falan hayal ettim 😀
dövizin düşeceği düşüncesi
Calismadan luks hayat yasamak hahah
Fırında yemek tarifi verdiğini sanıp gelmem 😔
Ahahaha
Evlenmek :/
Keşke hayalet olabilseydim diyorum bazen :D
Yuksek biyerden atlamak
Dünyanın benim olması.
Görünmez olup uçmak istiyordum küçükken. 😂
Kekikle kimyonu keşke karistirmasaydin
Istediğim anda istediğim yerde olmak
Işınlanmaya takıldı kaldı benim kafa...
xp mi alıp gidiyorum bu fbı bilgisi bende kalmalı.
Birgün mutlu bir aile tablomun olması
Uzaylılarla yörüngede rakı balık.
Absürt bir hayalim olmadı sanırım püü bana 🤔🥺
eski evlerin içinde neler yaşandığını göstermesi
Karanlık bir zindana kendimi hapsetmek
Onun
Beni
Sevme
İhtimali
Biriyle ilişki yasamak
Mafya babasi olabilir😀
Cumhurbaskanı olmak olabilir