İzlediğim dizinin etkisindeyim , kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum?

Öncelikle hepinize merhabalar diyorum. Yaklaşık 3-4 gün önce yine bu vakitlerde tv izlemek için geçtim karşısına bir güzel uzandım, kumandamı elime aldım kanalları yavaş yavaş karıştırmaya başladım. Atv de kara para aşk diye bir dizi vardı onu izledim. Aslında pek dizi izlemeyi seven biride değilimdir açıkcası ama konusu aşk olduğu için çok iligimi çekti izledim. Film zaten şu an yaz sezonuna girmiş o yüzden bende 1. bölümden itibaren başladım izlemeye. Her bölümü yaklaşık 2 saat olan bu dizi toplamda şimdilik 13 bölüm 2 günde bitirdim diziyi. İyi , hoş , gayette güzel dizi ama üzerimde çok büyü bir etki bıraktı. Şimdi ise kendi kendime izlemez olaydım diyorum. Pek televizyon da izlemem aslında ama neredeyse her yaz televizyonu ne zaman açsam izlemek istesem bu tür dizilere yakalanıyorum. Yani kısacası bu sorunu her yaz yaşıyorum. Kendimi tanıyamıyorum , sosyal anlamda da çok berbat bir durumdayım. Sanki o dizide bende oynuyorum ya da kendimi orda yaşayan bir insan gibi hissediyorum. Sürekli izleme ihtiyacı duyuyorum. İnanın kendimi çok kötü hissediyorum bir an olsun aklımdan çıkaramıyorum filmi sanki beni bir yere hapsetmişler ve o hayatıma tekrardan geri dönmek istiyormuşum gibi, sanki bir boşluktayım gibi hissediyorum. Biliyorum okuduğunuzda belki güleceksiniz farklı şeyler düşüneceksiniz ama gerçekten çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir yerde sizlerden yardım istemekten başka çarem yoktu. Bu durumu atlatmam için yardımcı olursanız çok sevineceğim okuduğunuz içinde çok teşşekkürler :)
İzlediğim dizinin etkisindeyim , kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum?