Bence umursamamak, boşverebilmek gerçekten bir sanattır ve herkes bunu öğrenmeli. En ufak bir şeyi bile dert edip içimize ata ata oluşturduğumuz koca yumaktan neden başımıza çorap öreriz ki... Şöyle bir oturup düşünüyorum da saçma sapan şeyler için bile kendimi ne kadar üzmüşüm diyorum. Hayat devam ediyor ve vaktimiz çok kısıtlı ben bu vakti negatif duygular içerisinde geçirmek istemiyorum. Elalemi hayatımdan çıkarttım bundan sonra ne dedikleri beni hiç alakadar etmez. Kalan vakti bu elalem denen tehlikeli örgütün gölgesi altında olmadan geçireceğim. Peki siz ne kadar umursamazsınız Elalem ne der korkusu var mı yoksa kendi hayatınızı kendiniz mi yönetiyorsunuz? 😊
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Bu bir sanat değildir. insan önemsemediği şeyi umursamaz demek ki hiç bir şeyi umursamıyor bu insanlar asıl sanat ve yetenek umursadığın şeylerle başa çıkabilmektir. Mesela ben hayatı umursamıyorum ama kendimi umursuyorum. İnsanlarda umurumda değil ben bir şeyi seviyorsam tüm dünya karşı da çıksa beni vaz geçiremez. beni daha çok insanların kırıcı yorumları değil yalnızlık üzüyor.
Ne kadar umursamaz olursak olalım biryerden sonra o elimizde patlıyor. Çok denedim umursamazlığı ama hep başıma bela oldu.. Mecburen bazen umursamazlık yapamıyorum... Çünkü ne kadar umursamazlık yaparsak yapalım hep onlar birikir birikir sonra biryerde patlayıverir..
Aslında umursamamayı hayat sana öğretiyor umursadığın insanların şeylerin ne kadar boş olduğunu fark ettiğin an umursamaz oluyorsun çünkü umursadıkların hiç biri seni umursamıyor..
Ustayım diyebilirim. Değer verdiğim insanlar haricinde, diğerlerinin ne yaptığı, ne düşündüğü, olayları nasıl yorumlayacakları zerre kadar umrumda olmuyor.
Umursamazlık benim göbek adim gibi bir sey resmen, master yaptım o konuda :)) bazen o kadar dozajı kaçırıyorum ki umursamam gereken seyleri de umursamıyorum
Eskiden çok umursardım değer verirdim kafaya takardım ama hayat öyle bir hale getirdi ki ne zaman değer vermelisin desem içimden bir ses yeterince kırılmadın mı der ve sallamam o saatten sonra
Elalem ne der diye hiç düşünmedim. Ne derse desin hatta kötü mü konuşacaklar konuşsunlar diye uğraşmışlığım bile vardır. Dedikoku değilmi yanlış anlasınlar beni günahımı alsınlar, ohhh. Rahatladım.
Dışarıdan aşırı gamsız gözükmeyi çok iyi başarabiliyorum bunu çok sorunda ederler çevrem nasıl bu kadar takamıyorsun diye ama günün sonunda dert ediyorum bende.