Ben değer verdiğim insanları umursarım değer verdiğim insanlara açıklama yaparım benim için kıymetli olan insanlar için uğraşırım bir şeyler yaparım ama sağda solda orada burada iftira atacak laf söyleyecek ya da sadece kendilerine haklı çıkaracak boyutta her türlü pisliği yapacak insanlara hiçbir zaman umursamam hatta direk engellerim geçer çünkü böyle insanları umursamak aslında onların isteyeceği durumdur zaten böyle insanlar hayatı boyunca her zaman kaos ortamlarından beslenmiş ve kaos ortamlarından kendilerine pay çıkarmış insanlardır hayatta belki bir şeyleri başaramamış ve başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmayı kendilerine görev edinmiş insan topluluğudur işte böyle insanlara hiçbir zaman umursama hatta umursama seviyem bile olmaz böyle insanları
Hayatın tadını bozacak kadar takmam kafama bir şeyleri. Bazı şeyler olması gerekiyorsa olacak zaten devam etmeyi ve geride bırakmayı bilmek lazım hayat kısa
Kendi huzurun için bazen biraz umursamamak şart 😊 Senin gibi düşünüyorum, enerjini bozanlara takılmak yerine kendi hayatına odaklanmak en güzeli 🌿 Adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanmak da insanı rahatlatıyor. Kendine iyi bak, enerjini koru 🌸☕️