Zamanında insanlardan çok çektikleri için mi yoksa yüksek derecede ego sahibi oldukları için mi böylelerdir?

Dışarıdan soğuk görünen çoğu insan sıcakkanlı çoğu insandan daha mert ve doğrucu bazen soğuk yanığı olursunuz ya işte o sıcakkanlı ın sıcağından iyidir.
Bu iyiydi 🤙🤙
Banada hep derler tanışmadan önce çok soğuk, ciddi, egoist duruyorsun konuşmaya korkuyordum falan derler ama insanlardan çektiğimden kimseyle muhattap olmamak için böyleyim ne kadar az insan okadar huzur birde mizacım itibariyle soğuk gözüküyorum ama yakın olduğum insanlara öyle değilim ama gülümseyince de gülümsemeden yüz bulup kendini bir halt sanan insanlar var oyuzden soğuk ciddi gözükmek herzaman iyi insanların haddi olmuyor yaklasmaya
Egoyla alakası olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar önyargılı olmadan yaşayamıyorlar sanırım. Böylelerine gururlu deyip geçiliyor. Elbet sebepleri yansıttıklarından daha ağırdır.
Karakter olarak soğuk oldukları için olabilir, psikolojileri bozuk ve deprayonda oldukları için olabilir, borçları sıkıntıları olduğu için olabilir.
Bir çok etken var
Cevap
7Cevap
Yapısı öyledir illa bir derdi olmuyor kendimden biliyorum😅
😃😃
Bizim derdimiz hayatla, insanlardan çektiğimiz için değil ha onlardan çektiğimiz oldu şimdi nefes almıyorlar o ayrı konu.
Kafasına göre takılıyordur😀
🙂🙂
Hayranım bu adama 😄
Sıkıntılarını anlatacak kimsesi olmayan veya güvenmeyen içinde biriktire biriktire artık yüzüne yansıdığı durum
Romeo & Juliet filminden mi gif?
Ne bilim ne dertleri var. Herkesin her şeyle zoru var
Insanlardan çektikleri için uzak durmak için öyle yaparlar
Bende soğuğum sanırım
Kendi adıma ego değil.. tabiatım gereği.
İlk bakışta soğuk görünen ama çok candan olan insanlar tanıdım o yüzden bu konuda ön yargı yapmamaya çalışıyorum
Yakından tanımak lazım önyargıdan uzak
Bende soğuk görünüyor um. ama öyle degilimmm
ben oyleyim cirkinim cunku
Tipimiz öyle hacı, ne yapak.
Sahtekarlıklara doymuştur
Çocukluktan bişey yaşamıştır belki nbilemeyiz
bir derdim yok 😕
Cünkü gülmekten yorulmuslardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?