Küçük şeyler seni mutlu edebiliyor mu yoksa mutlu olabilmek için kendini bağladığın bazı şartların var mı? Bazıları küçük şeylerle bile seni mutlu edebiliyor olabilir ama tam tersi insanlarda var ve bunlar hemen mutlu olmuyor. Sen hangisisin?
Küçük şeylerle mutlu olabiliyor musunuz yoksa mutluluk için büyük şeylere mi ihtiyacınız var?
Mutluluk için büyük bir şeye ihtiyacım yok. Ufacık bir söz ufacık bir mimik bile mutlu etmeye yetiyor. Küçük diye de yadırgamam küçük şeyleri severim. Ufacık bir şey bende dağ gibi etki yaratabiliyor.
Mutlu olmak çok kolay küçücük bir şeyle mutlu olabilirim ama günümüzde teknoloji gelişeli herkes özel hayatını paylaşır oldu herkes mutluluğunu paylaşma derdinde bak bana bunu aldılar bak böyle süpriz yapıldı bak diye gösterişe dönüştü. Kızlar birbiriyle yarışır oldu kim ona daha iyi şeyler alıyorsa onla mutlu olmaya çalışıyor bende acıyarak izliyorum sevgilim bana çok yürüdük diye markette durup susamışsındır diye düşünerek su alsa bile mutlu olurum ben önemli olan düşünülmek değerli hissedilmek.
Küçük şeylerle mutlu oluyorum ya, 5 yaşındaki komşumuz taşa boyama yapmış bana getirdi senin için yaptım diye nasıl mutlu oldum 🤭mutlu olmayı bilmek lazım.🥳
Zor mutlu oluyorum çünkü her şeyi yaşadım. Heryeri gezdim. Uçak, helikopter, yat... vs artık hiç birşey bana keyif vermiyor. Çok kötü bir durum bu anlatamam