Kimse mükemmel değil sonuçta.
Tabi kendini eleştirme konusunu iyi ayarlamak lazım bir süre sonra o döngüden çıkamıyor insan öhöm sizinde kendinizde eleştirdiğiniz noktalar var mı?

Bir sürü yanlışım var elbette insan olarak, saayyy saayy bitmez.
Kendime en çok kızıp eleştirmek istediğim ve tavsiye almak istediğim şey canlı cansız sevdiğim varlıklara aşırı bağlanıp değer vermek. İnsanlara verdiğim değerin yarısını bile göremeyince oluşan güven ve öfke problemim (sanki onlar zorla bana bağlan dedi de sevdim, haklılar diyememek). Sevdiğim nesne veya eşyayı kaybettiğimde oluşan hüzün (yenisini al çok mu zor illa o olacak ya tek bir nesneyle yaşadım sanki tüm anıları).
Çok duygusal davranıyorum bu konuda...
Açık sözlü olmam. herkese hemen inanıyorum.
İradesizim (ben gergin diyet yapıyorum)
Herkese hemen güvenmiyorum bu çok problem oluyor hem benim için hemde başkaları icin.
Bazı şeylerin konusunda hava atıyorum 😅
Ciddi ortamalrda gülüyorum (idareci hocam bana kızmıştı bende yerdeki halının çiçeklerini saymıştım ne söylediklerini hatırlamıyorum)
Ani ruh halim değişiyor
Kararsızım
Bir işe basladiysam o işi bitirmem gerekiyor
Birde birazda olsa düzen takıntı ve mükemmeliyetcilik var önceden çok vardı bunu düzeltiyorum şu an
Söylemek istemediğim bir şeyde beyaz yalan s9yluyorum bu çok kötü birşey
Olumsuz anlamda eleştirecek olursam; sinirli ve agresif biriyim, çoğu konuda takıntılıyım, aşırı kıskanç biriyim, geveze biriyim.
Olumlu anlamda eleştirecek olursam; dedikodudan nefret eden biriyim, aldığım ojeyi arkadaşlarıma 2 saat boyunca nasıl güzel olduğu konusunda açıklama
Yapacak potansiyele sahip değilim. Bu tarz konuşmaları sevmem yani bahsettiğim bu. Yaptığım iyi şeylerden bahsetmeyi sevmem. Söylenmeyince daha değerli kanımca.
İlk aklıma gelenler bunlar.
Çok çalışıyor olmamı.
Rica ederim 🤗
Sakın engelini açma hep öyle kalsın👍
Cevap
17Cevap
Üşengeçliğimi en çirkin kurbağa öpsün 😜😜😂😂
Bazen çok önyargılı oluyorum ve bu bana eksi yönleriyle geri geliyor sonuç olarak haksız çıkıyorum. Bazen de benim verdiğim karar iyi olmamasına rağmen, başkalarının fikirlerini duymuyorum sonrasında yine pişmanlık geliyor tabi karşılığını da çekiyorum.
Fazla iyimsersin bu seni öldürecek...
inatçılık sana zarar veriyor vazgeç
ve artık herkesi kendin gibi bilme..
Çok saf olmamı eleştirirdim. Sevdiğim şeyleri arkadaşlarımla çok fazla paylaşma huyum var onu eleştirirdim. Duygusal olmamı eleştirirdim.
Bir şeyleri yanlış anlamaya müsait bir kişiliğim var 🙄 bir de bir iki arkadaşım yaptığin iyiliği yüze vuruyorsun dedi hiç farkinda değildim duyunca şok oldum üzüldüm. Bunu düzeltmeye çalışıyorum şimdi
Çabuk inanmam sonra deyim yerındeyse göt gibi kalmam.
Kendimi hep sorgularım ve eleştiririm. Bu benim hatalarımı azaltmama sebep oluyor.
Kendimi eleştirdiğim noktalar var elbette ve bunları biliyorum ama bezen mümkün olmuyor düzeltmek
neden bu kadar titiz ve takıntılı olduğumu sorardım...
Duygularıma çok yeniliyorum bu konuda kendimi eleştiririm sanırım. Kalbimin sesini susturamıyorum. Aslında susarsa ben artık ben olmam. Yine de bu duygusallık zarar veriyor.
Başkalarına çok değer vermişim bunu fark ettim ama ne yazık ki onlar bana aynı değeri göstermediler
@Z_eus Kendini eleştirsene lan😒
Ya Sjsjjsjsbdjsjs
Kendimi her zaman kayırmam yargılarım hatta kızarım
Çok fazla negatif düşüncelere sahibim, pozitif olabilmeyi isterim
Oğlak burcuyum demek yeterli
😅😅
Haddinden fazla değer vermem insanlara...
Sakin kal cok konusma
Sanırım sevdiğim kadına haksızlık yapıyorum bu yönden durup düşünmem gerekli.
kafamda kurup insanlara tavır alıyorum
Bukadar saf olmaya diye😄
Dengesiz biriyim
arada bir giyinmeliyim
Tembelligim
Çok iyi niyetlisin
Kafama takmak beni yoruyo.
Öfke kontrolü
Hatalarim olurdu
kindarım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?