İnsanın kendi kusurlarını ve hatalarını görüp özeleştiri yapması çok güzel bişey bence. Siz kendinizi hangi konuda eleştirirdiniz?

İnsanın kendi kusurlarını ve hatalarını görüp özeleştiri yapması çok güzel bişey bence. Siz kendinizi hangi konuda eleştirirdiniz?

Belirsiz bir insanım. Kendi iç dünyamı tam olarak karşı tarafa açamayan ve yalnızlığımı kaybetme korkusuyla kimse ile ilişki kurmak istemeyen. Ama bir yandan da tam tersini istiyor gibi olup bu sefer de çelişmem. Kısacasi ne istediğini bilen bir insan olmamam diyebilirim. Biraz da duygu yönünden zayıf birisiyim ve bu da karşı tarafa negatif bir sinyal veriyor. Onun dışında anlamsız korkularım ve fobilerim var.
Fazla iyi niyetliyim.. ve fazla affedebiliyorum bazen..
Üzerler kanka seni
Çok fevriyim bazen bu huyum kötü şeylere sebep olabiliyor ama iyi şeylere de sebep olduğunu gördüm 😂 değiştirmek ister miydim? Belki biraz daha sinirlenince fevri çıkışlar yapmak yerine sakin olmayı isteyebilirdim😂 ama sorun yok böyle de seviyorum kendimi her şeyiyle..
Basit şeyler yüzünden fevri davranırsan çevrende seni seven insanlar kırılabilir :) bende bazen dengesiz olup kırıyorum çevremdekileri ama sonra gidip trip atma lan gel akşama halı saha maçı var sensiz olmaz diyip gönül alıyorum bu tarz şeyleri sende deneyebilirsin 😅
Ama şöyle bir şey var ben saçma sapan şeylere sinirlenip fevri çıkışmam mutlaka mantıklı bir şey vardır ve kırıldıysam, sinirlendiysem fevri çıkışlar sergilerim o yüzden karşı taraf benim gönlümü alsın ve beni sinirlendirmesin 🔪😂😂 ben zaten almam gereken yerde mutlaka gönül alırım..
Evet burdan sevenlerine sesleniyorum kızdırmayın şu kızı elinde ekmek bıçağıyla kovalar bak yoksa 😂
Hahaha çok teşekkürler😂🤝🏻
Rica ederim 😊
Gamsız görünüyorum ama detaylara çok takılıyorum ve aynı özeni bekliyorum bazen istemsizce oysa çok gereksiz herkesin kapasitesi belli iken insanları fazlasına zorlamak zulüm aslında. Galiba farkında olmadan çevremi fazla baskılıyorum.
Evlenince evin reisi sen olursun muhtemelen 😅
Cevap
4Cevap
İç dünyamda kendimi eleştire eleştire bıktım. Keşke az biraz vurdumduymaz olsaydım. "baba ne!" deyip bencil olsaydım
Dostum şöyle düşün dört dörtlük olamazsın hataları azaltmaya çalış ama hata yapınca da dünyanın sonu değil ya peygamberler bile hata yapmış bizler basit insanlarız akışına bırak biraz
Fazla yüklendiğim oluyor kendime bu konuda rahatlıkla eleştirebilirim. Ama halledeceğim, neler neler halletmedim ki 😃😄
Bazen bazı şeylere büyük tepki vermelerimi eleştiririm
Çok iyi niyet yüzünden kaybedişlerim çok hatalarımdan biri
Her doğruyu heryerde söylerim birde ağzım bozuktur hakedene küfürü basarım.
Çok vurdumduymaz olduğum konusunda insanlar çok şikayet ediyor o konuda eleştirebilirim.
Saf olduğumu söylerler
Her şeyi çok kafama takarım
Dengesiz olmak
cok guzelim yani biraz fazla😓
Herseye bilme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?