Ben bıktım artık kendimden, çevremdekileri kiskanip kendimi öldürüp bitiriyorum. Benden yaşça küçük biri 4 dil konuşabiliyor diye ağlıyorum hasetimden, kalkip ben de öğreneyim yok. Mesela bir tanıdığım yurtdışına gidiyor ben gece ağlaya ağlaya uyuyorum, biraz para biriktirip ben de gideyim yok. Yapsam yaparım, ama içimde onlar mükemmel insanlar ben ise bir eziğim onların yaptığı şeyleri hak etmiyorum düşünceleri var. Bıktım usandım... Arkadaşlarım güzel aileler kuruyor, onlari da kıskanıyorum, insanları (ve öncelikle kendimi) hor görmesem ben de öyle güzel bir aile kurabilirim halbuki
Kendimi artik her şey için geç olduğuna inandırdım, yapan yapıyor ama ben yapamam ben bir hiçim ve hiçbir şeyi haketmiyorum, ama hakedenleri de kıskanıyorum. Çok iğrenç bir insan olduğumun farkındayım ama bundan kurtulmak istiyorum. Arkadaşım okul birincisi olduğunu söylediğinde hasedinden çatlayan değil arkadaşı adına mutlu olan bir kiz olmak istiyorum.
Benden daha başarılı olma potansiyeli olan insanların hep önünü kesmeye çalışıyorum çünkü korkuyorum ya onlar da benden daha başarılı olursa diye, sirf bu huyum yüzünden çok fazla insan kaybettim. Kendi hayatimi kendim kaybediyorum, ne yapabilirim? (Bir şey yapamam gerçi, bence ben gerizekaliyim. Çok özür dilerim)
Kendimi artik her şey için geç olduğuna inandırdım, yapan yapıyor ama ben yapamam ben bir hiçim ve hiçbir şeyi haketmiyorum, ama hakedenleri de kıskanıyorum. Çok iğrenç bir insan olduğumun farkındayım ama bundan kurtulmak istiyorum. Arkadaşım okul birincisi olduğunu söylediğinde hasedinden çatlayan değil arkadaşı adına mutlu olan bir kiz olmak istiyorum.
Benden daha başarılı olma potansiyeli olan insanların hep önünü kesmeye çalışıyorum çünkü korkuyorum ya onlar da benden daha başarılı olursa diye, sirf bu huyum yüzünden çok fazla insan kaybettim. Kendi hayatimi kendim kaybediyorum, ne yapabilirim? (Bir şey yapamam gerçi, bence ben gerizekaliyim. Çok özür dilerim)
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer