Kişilik & Karakter Can çıkacağına huy çıksın derler. Çıkmasını istediğiniz huyunuz var mı? ReyaL1 Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim kesinlikle kararsızlık huyum çıksın gitsin artık 😄😅 Can çıkacağına huy çıksın derler. Çıkmasını istediğiniz huyunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
artiSsst Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl O söz öyle değil bilader. Can çıkar huy çıkmaz derler 🤪 1 4 Yorumla ReyaL1 +1 yıl İşte bizde çıkmasını istiyoruz 😄 Yorumla artiSsst +1 yıl Çık çık cinler çıkçık. Yallah cinler yallah. Cin çık cin çık cin çık 😁 Yorumla ReyaL1 +1 yıl Çağırıdın geldiler geçmiş olsun :) adının anıldığı yere gelirler Yorumla artiSsst +1 yıl İmanı güçlü olana bişey yapamazlar agaaaaa 😁 Yorumla
__Volkan--Aslan__ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet kıskançlık ve sinir anında tüm yapılan iyilikleri unutmak gibi bir huyum var o çıksın 1 0 Yorumla
Jeronimo-2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Olmaz olur mu çok fazla mesela insanlara güvenmek çevrene insanlara alçaktan bakma huyum çünkü aşağılanıyorsan yüksekten bakıp mesafeli olmak daha çok tutuyor 1 0 Yorumla
Novem22 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tamahkarlık, Cimrilik, İnat, Ön Yargı, Kibir, Sabırsızlık 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Canım çıksın huyum yerinde kalsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O söz öyle değil bilader. Can çıkar huy çıkmaz derler 🤪
İşte bizde çıkmasını istiyoruz 😄
Çık çık cinler çıkçık. Yallah cinler yallah. Cin çık cin çık cin çık 😁
Çağırıdın geldiler geçmiş olsun :) adının anıldığı yere gelirler
İmanı güçlü olana bişey yapamazlar agaaaaa 😁
Evet kıskançlık ve sinir anında tüm yapılan iyilikleri unutmak gibi bir huyum var o çıksın
Olmaz olur mu çok fazla mesela insanlara güvenmek çevrene insanlara alçaktan bakma huyum çünkü aşağılanıyorsan yüksekten bakıp mesafeli olmak daha çok tutuyor
Tamahkarlık, Cimrilik, İnat, Ön Yargı, Kibir, Sabırsızlık
Canım çıksın huyum yerinde kalsın
Yok hepsi bebeklerim benim
alınganlık
Takıntım
Huysuzluğum 🤣
İnatçlığım
Unutmam.
Yok.
Vardır elbet