Mesela ilişki konusunda en ufak şeyde siler atarım. Karşımdaki romantik değilse, benimle az ilgileniyorsa, ilk buluşmada hesabı ödemediyse , benimle kırıcı konuştuysa, utangaç özgüvensiz biriyse hemen alakamı kesiyorum. Arkadaşlık da da öyle yıllardır arkadaşız üzülmesin vs demem ben ona değer verdiğim halde o sadece bana dertlerini anlatıyosa veya kıskançlık eleştiri sezdiysem hemen siler atarım. Açıkçası çoğu insandan farklı biriyim kaybetme korkum yok mesela evlilik vs de düşünmüyorum 22 yaşındayım hiç sevgili yapmadım herkesi reddediyorum ama evlilik meraklısı olsam korkar her şeye tamam derdim veya yalnız kalma korkum olsa arkadaşlığa önem değer verirdim...
Siz de fevri misiniz?
En ufak şeyde herkesi silen biriyim siz de fevri misinizdir?
Ya maalesef ben de senin gibiydim ama sonra fark ettim ki benim de hatalarım oluyor ve benim minik hatalarımda insanlar beni bırakıp gitmiyor ve eğer bunu yapsalardı üzülürdüm. Bunu fark ettikten sonra daha yumuşamaya başladım. Bence siyah beyaz dünya görüşün var. Birazcik daha griyi görmeye çalışmalısın. Ayrica bir erkek hesabı ödeyecek diye bir zorunluluk yok bu çok saçma.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk haklısın da hesap derken bir gün çocuk beni Davet etti dedi ki snaa kahve ısmarlasam sohbeti orda devam ettirsek olur mu dedi kafeye gittik ben 125 e soda aldım düşün cüzdan masada kalmış almaya giderken hiç demedi ben ödeyeyim Diye sonra masaya oturduğu gibi seninle yemek yemek de istiyorum dedi aşırı soğudum birde herseyi hızlı yaşamaya çalışıyo birde siyah beyaz olayı doğru dedin aslında böyle olma sebebim zamanında yumuşak olup fedakâr değer Veren olup uzulmemden dolayi ama bana değer verenleri harcamiyorum sadece kırmızı çizgilerim var artik
Sana değer verenleri harcamıyorsan yaptığın güzel. Aman boşver sonuçta senin hayatın değil mi istediğin gibi yaşayabilirsin. Ayrica hesabı davet eden öder yaptiginda haksız değilsin. ne diyelim geçmiş travmalarımız bizde iz bırakıyor ve bu şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Endiselenecek bur şey yok bence
Hesabı erkek ödemeli görüşünün elle tutulu bir yanı yok bu fevriliğinin sebebi fazla otoriterlikten olabilir diye düşünüyorum çünkü birine bir şey dediğinde anında ve en iyiai olsun istiyor olabilrsin ama bence bir an önce kurtulmaya bak