Ablamın sevgilisi iyi biri olabilir mi?

Millet çok büyük sıkıntım var, sıkıntıdan üye oldum. Üniyi bu sene kazandım ve ablamın olduğu şehiri kazandım, o zaten yannız kalıyordu bende onun yanına yerleştim. Ablam 27 yaşında çok güzel, işinde de arkadaşları arasında da çok sevilen biri. Arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıktık çok düzgün bir ortamı var. Bir sevgilisi olduğunu biliyordum ama onunla buraya gelince tanışabildim. Ablamdan birkaç yaş genç, ama çok yakışıklı. Evi, arabası, işi - gücü herşeyi var. Ablam anneme aylık 7bin 9bin arası para kazandığını söylemiş. Yani maddi durumu da çok iyi, konuşkan, ilgili, herşeyiyle ablama çok yakıştırıyorum. Daha doğrusu yakıştırıyordum. Bu çocuk bize çok gelip gidiyor, zaten ablamla sürekli görüşüyorlar iş dışında. Herşeyi konuştuğumuz için yaklaşık 6-7 ay önce adamın uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendim. Adam sigara içer gibi esrar içiyor sürekli. Herşeyi denemiş... Ben de denemek istedim esrarı ablandan izin iste dedi. Ablam da olur diyince denedim. Bunu önceleri dert etmedim, iyi biri olduğunu düşünmüştüm gerçekten ama sonra ablamı da bu işlere bulaştırdığını öğrendim. Ablamla dışarı çıktıklarında ablam da Extazi hapı kullanıyormuş! Ben şoke oldum ve ablamı çekip ondan gizli konuştum. Ama ablam herşey normal, merak etme ablacım sen bizi dedi. Ama olmuyor merak etmeden yapamıyorum, her cumartesi benim için eziyet. Akşam bu adam gelene kadar hazırlık yapıyor, adam gelince birlikte evde oturuyorlar biraz benimle ilgileniyorlar. Saat 10 olduğunda da çıkıyorlar. Ben artık belli etmiyorum ama her çıktıklarında başlarına acaba birşey gelecekmi diye korkudan ölüyorum. Sabaha karşı titreye titreye geliyorlar uyuyorlar. Birşey olmadı şimdiye kadar ama yinede korkuyorum.

Adamın bundan başka kötü özelliği yok (tanıdığım kadarıyla). Taa lise yıllarından beri uyuşturucu kullandığını söyledi. Ne kadar iyi de olsa ben ablamın böyle bir insanla birlikte olmasını istemiyorum, acaba ben mi abartıyorum? Lütfen iyi kötü bir cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Annemlere söyleyemem, o zaman onlar ablama çok kızar bağırır o da bizi seçmez çünkü ablam o adamı 2 yıl beklemiş, çok seviyor onu ayrılmak istemez
Güncellemeler
+1 yıl
ABLAMIN SEVGİLİSİYLE KONUŞTUM
ona çok üzüldüğümü ve kendimi suçlu hissettiğimi söyledim. ablamı ne kadar çok sevdiimi ve bişey olacak diye çok korkuyorum dedim. o da neden bu kadar üzüldüysen söylemedin dedi bana sıkma canını içmeyiz olur biter ben de çok seviyorum ablanı dedi kendilerine zarar verecek kadar birşey yapmadıklarını söyledi ama yine de artık hiç takılmayız sen merak etme dedi. ablamla da konuşucam
Ablamın sevgilisi iyi biri olabilir mi?