Ablamın iyi çocuk diye önerdiği biri var sizce onunla konuşmalı miyim?

Çocuk beni çarşıda görmüş ve çok beğenmiş bir ara evlilik falan dedi neden olmasın cart curt konuşuyoruz ama sonra yine tribe giriyor yani bi arkadaşını sordum buna bana niye diyorsun konuşmak istiyorsan konuş diyor. Gerçekten ben hiçbi bok anlamadım bu işten. Biri de geçen e kort mu oldun dedi. Yani sıkıldım artık inanın. E kort ne, e kort olsam ne olmasam ne ya. Ne yapsam olmuyor ya sürekli bozuluyor.. Gerçekten gücüm de kalmadı 26 yaşındayım hala kendi kararlarımı vermiyorum intiharı düşünüyorum bunlar normal şeyler değil. Ben bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Kendimi ifade edemiyorum bi türlü neden bilmiyorum işte bıktım ama gerçekten her şeyden. İnsanlardan uzağım, kardeşimle aram yok ablam var ama ben kendi hayatımı kuramadım herkes kurdu mutlu ben böyle muallaktayım. Mutlu değilim. Saf, aptal salak diyip dalga geçiyorlar. Gün boyu uyuyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyor kimseyle konuşmak istemiyorum açlık çekiyorum. Annem evde istemiyor kovuyor ekmek yapsa yaptırmıyor git diyor dövdüm çünkü. Resmen bizimle yarışıyor tamam güzeldin, gençtin ama bize de böyle yapılması ne kadar doğru sizce. Ben anlamdım
Ablamın iyi çocuk diye önerdiği biri var sizce onunla konuşmalı miyim?