Yerlere tüküren, 2 lafından biri küfür olan ağzı bozuk insanlar, ondan sonra akrabalarımın bana karşı davranışları ve söylemleri, daha sonra birinin arkasından atıp tutan ve dedikocu insan davranışları, daha sonra milletin içinde burnunu karıştıran mı dersin, karıştırıp karıştırıp yiyen mi dersin cidden mide bulandırıcı bunlar.
şahsi çıkarıyla kafayı bozmuş tipler, bunun gibi çok var ama bir tane örnek vereyim yakın zamanda sınavdan çıkmıştım, yolu kaybettim, kaybederken nerdeyse tüm şehri gezdiğimden halim de kalmadı ve yanımda telefon, para vs. yok... herhangi bir taksiye de binmek istemiyorum, bildiğim birini arayacağım ve mecburen bir telefon bulmam lazım. neyse, bir dükkana girip telefonu kullanmayı rica ettim, adam başta mükemmel bir yalakalıkla karşıladı devamında dükkanımdan sektir git der gibi bir tavırla polise gidebilirsin dedi asdf. bahsettiğim telefon aramasından kazanacağı miktar iki kuruşluk bir tutar, işlettiği yer de gt kadar bir alan. bu tip ufak hesaplarda boğulan insanlar midemi bulandırıyor. bunun dışında birkaç tip daha var görür görmez anladığım ve katlanamadığım hepsini tek tek sıralamayacağım. birbirlerine benziyorlar.
Yalan, çıkarcılık, yalakalık, dedikodu, iki yüzlülük , mutluluğunu kıskanan, kötü gününde yanında goremedigin tipler, hayvan sevgisi olmayan, vicdani sizlamayan, çok rahat kalp kirabilen, dusuncesiz tavırlar içine giren, surekli kendisini öven, bencil bu böyle devam eder ya bitmez:)
kızlara laf atanlar küfürlü konuşanlar kadına bağıranlar gösteriş meraklıları sürekli kendini övenler dedikodu yapıp insanların arasını açanlar toplum ıçinde yere tükürüp, sümkürenler
Farklılıklara tahammül edememek. Dinci ya da müslüman takılıp kendini kurtuluşa ermiş sanmak. Berbat bir literatüre sahip olsa da kednini kültürlü sanan insanların davranışları midemi bulandırır, hayattan soğutur.
Yalancı, söz taşıyan , kusur bulan , insanları bozan ve assagılayan, kendini aşırı derecede öven, kendini hakklıya çıkaran , surat asan , derdini her yerde anlatan, toplum arasında fıs8ltıyla konusmak, emir veren insanlar, küçüklerin büyüklere yer vermemesi
Ağzını yayarak konusmalari ha birde karşı cins biri ortama geldiğinde 360 derece dönen insanlar bir de bu insanlar çok saf ve muhafazakar olduklarini düşünürler 😒
o kadar çok ki hangisini yazayım diye şaşırdım sdlfnksd herkesin nefret ettiği itici bulduğu davranışları onaylıyorum.. Tamam görmedim ama kesin doğru bir şeyler yazmıştır
Zekasını kullanamayan , alakası olmayan her olaya atlayan , kendini gösterme çabasına giren , fazla ısrarcı , laftan anlamayan ve pısırık insanlar midemi bulandırıyor.
Ben yemek yeme konusunda çok dikkatliyim yemek yerken yanımda biri ağzını açarak ve şapıldayarak yemek yiyorsa iğrenç ve itici geliyor birde insanların yemek yerkenki ağız hareketi bu yüzden psikoloğa gidicem çünkü aşırı etkileniyorum
Kendini fazla üstün görmesi, önünden çok sevip arkandan senin en yakın arkadaşlarına seni kötülemesi en kötüleri bunlardır bana göre . Ayrıca yere tükürmek gibi davranışlar da çok mide bulandırır.
Neden sürekli kendini eziyorsun ki tatmin olmak içinmi veya ne için diğer insanlara bakıp bunlar benden daha akıllı ben onlardan salağım gibi düşünmenin amacı nedir neredeyse her sorunun altında kendini eziyorsun
Diğer insanlra bakıp kendinle kıyaslamak, kendini en aşşağı seviyeye atmak, kendini bir konuda geliştirmek yerine ben tipsizim diyip vazgeçmek herkesin özel olduğunu düşünmeyip özgüvenini dış dünya için yok etmekde mantıklı feğik
@Haticegörenn Hatice hanım ilk okuldan beri tipimle alay ediliyorum lise de gelip bir kız tipini s*m dedi yüzüme karşı kendini geliştirmek falan hiç önemi yok herşey dış görünüş. Ben gerçekciyim sizin gibi avuntulara gelmem herkesin kendi kararı.
"Sizin gibi avuntulara gelemem" ? : D ben tipimi seviyorum ve hiçbir zaman avutmadım insanların bana bakıp tipimle alay etmesiyle manüple olacak kadar aptal değilim çünkü gülmeyi biliyorum mutlu olmak, eğlenmek veya küçük detaylara kafa yormak beni mutlu ediyor dış görünüş evet bir noktada önemli ama bu benim için 10. Sırada belki 15, senin GERÇEKÇİLİK diye adlandırdığın şey senin inandığın veya kendini çirkin hissedenlerin inandığı aslında mantıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir olgu senin gerçekliğin senle alay eden o insanlar fakat suratına değil de nekadsr zeki olduğuna veya ne kadar güzel fikirlere sahip olduğuna bakıp onun için seni sevenler sana göre gerçek değil. İşte burda aslında ne oluyor biliyormusun senin gerçekliğin senin hassas noktan birisi sanan çirkin der ve sen alınırsın veya içine kaçarsın çünkü tipin güzel olsun istersin senin gerçekliğin o dur bir başkasının gerçekliğiyle uzaktan yakından alakası yok umarım seni ezikleyen çevreden çıkıp başka pencerelerden bakmayı öğrenirsin sana kötü bir niyetim olmamasına rağmen bana bile sizin gibi kendimi avutmuyorum falan diyosun umarım mutlu olursun. d