Özellikle denk geliyorum; Sizde geliyor musunuz? bazen real vs sanal Erkeğe yalaka olan erkekten korkan; kadına ahlak bekçisi olan Sadece kendi hemcinsine saldırmaya kalkan Değişik türde insanlar. Anlam vermek zor.
Hemcinsinizin hangi davranışları midenizi kaldırmaya yetiyor?
Erkeklerle flörtöz sohbet eden sonra da ben odunum bende cilve olmaz diyen sahtekar karakterli olanlar, benim sevgilime kimse bakamaz diyip ortalığı yıkan ama başkalarının sevgililerine kuyruk sallayan, beraber olduğu her erkeği istisnasız boynuzlayan kısaca dediği ile yaptıklari asla uyuşmayan rezil hemcinslerim aaaögh
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Sapık olanlar. abaza olup her kıza yazmayı deneyenler. kadına şiddet uygulayanlar kadına küfür veya kötü söz söyleyenler. kadınları her fırsatta küçük görenler ya da hakaret edenler. kadınların giyimine karışan ahlak bekçiliği yapan ama en ahlaksız kendisi olan. sırf kıza hava atacağım diye ergen ergen hareketler yapan. yaptığın iyiliği unutan vefasızlık yapan.. bu hareketler geldi aklıma şimdilik..
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Olduğu biri gibi olmayan, erkeklere yaranmak için şekilden şekle giren, bedeni ve kadınlığı üzerinden insanları kullanmaya çalışan, ahlaki ve insani değerleri olmayan, insanları tanımadan etmeden hakkında bir çok şey söyleyebilen, erkek meseleleri ya da çeşitli konular için rekabet adı altında yapmadığı rezillik kalmayan insanlardan tiksiniyorum..
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyleleri nedense hep birbirini buluyor virüs gibiler
mıymıntı olanlar, ağzını yaya yaya konuşanlar, detaydakilere ek olarak diyorum bunu ama genel olarak ben artık baya usandım hepsinden bir de bunların kendini belli etmeyeni var sonradan anlıyorsun aayy en kötüsü onlarr
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sinsirellalar çünkü Kendileri her halti yer Ama başkasını lekelemek ile uğraşır Sürüden ayrılmış günah keçileri çobanlarını kaybetmişler