Kişilik & Karakter Tahammül Edemeğin Küçük ama Sinir Bozucu Davranışlar Neler? Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karşimdakinin ağzını şapırdatarak yemek yemesi nezaketimi korusam da kaşığı gözüne sokasım geliyor bazen Tahammül Edemeğin Küçük ama Sinir Bozucu Davranışlar Neler? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Egolu davranışlar 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Toplum içinde sesli konuşulması gadası 1 1 Yorumla Dokungaç +1 yıl Bak buna da sinir oluyormuşum şimdi okuyunca aklıma geldi Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Eliyle sürekli masamdaki eşyalara dokunup onlarla oynaşması.. 1 5 Yorumla Dokungaç +1 yıl Belki kur yapıyordur?https://youtu.be/2kVIEX0R-Qo?si=6bvyefKMAdp7qxvU Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hemcinsim mi.. Yorumla Dokungaç +1 yıl Artık hemcinslerinden daha çok kork ortalık karişik ngjcj Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Uygulayacağım tarife ektedir.. youtube.com/shorts/aRObL5IHWF0?si=rXFVfBWZj44_V1ct Yorumla Dokungaç +1 yıl Ahahah :d Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Toplumda nasıl davranmasını konuşmasını bilmeyen insanlara tahammül edemiyorum. 1 0 Yorumla
mersinsekkk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ağız sapirtatmasi benim bütün günümu mahvedecek şekilde sinirimi bozar.Ağız kokusuVe Yer kokusu 1 2 Yorumla Dokungaç +1 yıl Ahhh ter kokusuna hiç girmeyelim bu da cidden sinir bozucu 😰🤢 Yorumla mersinsekkk +1 yıl Daha neler neler yahu Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Yalan söylemesini hiç sevmem 1 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Gereksiz yere samimiyet 1 2 Yorumla Dokungaç +1 yıl Buna da aşırı aşırı sinir olurum Yorumla _posedioNN +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Egolu davranışlar
Toplum içinde sesli konuşulması gadası
Bak buna da sinir oluyormuşum şimdi okuyunca aklıma geldi
Eliyle sürekli masamdaki eşyalara dokunup onlarla oynaşması..
Belki kur yapıyordur?
https://youtu.be/2kVIEX0R-Qo?si=6bvyefKMAdp7qxvU
Hemcinsim mi..
Artık hemcinslerinden daha çok kork ortalık karişik ngjcj
Uygulayacağım tarife ektedir..
youtube.com/shorts/aRObL5IHWF0?si=rXFVfBWZj44_V1ct
Ahahah :d
Toplumda nasıl davranmasını konuşmasını bilmeyen insanlara tahammül edemiyorum.
Ağız sapirtatmasi benim bütün günümu mahvedecek şekilde sinirimi bozar.
Ağız kokusu
Ve
Yer kokusu
Ahhh ter kokusuna hiç girmeyelim bu da cidden sinir bozucu 😰🤢
Daha neler neler yahu
Yalan söylemesini hiç sevmem
Gereksiz yere samimiyet
Buna da aşırı aşırı sinir olurum
Aynen öyle
Sakız çiğnenmesi
Ağız şapırdatarak yemek
Ağız şapırdatılması