Ben Theta Healing Uygulayıcısı ve Kristal Terapist Huriye Çelik Tarakçı, kristal terapi ve doğal taşlarla ilgili tüm sorularınızı canlı yayında yanıtladım!

Selamlar KScanlar.

Reiki, beni doğal taşlarla tanıştırdı. Uyum, canlandırma ve denge sağlamak amacıyla kristallerden yararlanmayı ifade eden, oldukça geniş kapsamlı bir geleneksel terapi yöntemi olan kristal terapinin eğitmeni olmak üzere eğitim aldım. Kristal terapistlikle sıra dışı bir enerji yaklaşımı olan Theta Healing kitaplarını okumaya başladım. Tesadüf diyemeyeceğim bir şekilde doğal taş eğitiminden bir arkadaşımın Theta Healer olduğunu öğrendim ve evrenin bana iletmiş olduğu mesajı alıp Theta Healing Basic ve Advanced eğitimlerini aldım.

Canlı yayında reiki ve kristallerin ilişkisini konuştuk.

• Doğal taşlar ve özellikleri nelerdir?
  • Çakra nasıl dengelenir?
  • Burçlarla uyumlu doğal taşlar nelerdir?
  • Meditasyon nasıl yapılır?

Reiki ve kristallerin ilişkisi, meditasyon ve sağlıklı yaşam hakkında aklına takılan tüm soruları 9 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da KizlarSoruyor Youtube kanalında gerçekleşecek olan canlı yayında cevaplıyorum.

Sorularınızı bekliyorum, görüşmek üzere.
Ben Theta Healing Uygulayıcısı ve Kristal Terapist Huriye Çelik Tarakçı, kristal terapi ve doğal taşlarla ilgili tüm sorularınızı canlı yayında yanıtladım!