Olmaz. Kimin gözünde koca bir hiç isem o kişi de benim gözümde koca bir hiçtir. O tip biriyle iletişim halinde olan insanlar da ya çıkarları uğruna etrafında dolanıyordur ya da yalakalık yapıyordur. Aklı selim bir insan umursanmadığı insanı umursamaz...
Benim fikirlerimi veya benliğimi hiçe sayacak kimse ile arkadaşlık/ilişki kurmadım. Çünkü kurduğum ilişkilere özenirim. Herkesle konuşabilirsiniz ama ortak aktivite oluşturmak veya zaman geçirmek gibi bir durum oluşturamazsınız.
Size hiç gibi davranan veya bu şekilde hissettiren birini yanınızda barındırmak, hayatınızı ve psikolojinizi olumsuz yönde etkileyecektir. Peki buna gerek var mı? Kimse sizden daha değerli değil.
Sokakta görsem selam vermeyeceğim insanlarla bazen iş yapmak durumunda kalıyoruz. Şirketimi temsilen göz yumuyorum sadece. Burnu bir karış havada, küçük dağları ben yarattım edasındaki insanlara katlanmak durumunda kalıyoruz. Bu da bizim sınavımız olsun. :)
Yakın zamanda kaç senelik arkadaşımın beni önemsemediğini öğrendim hep ben arayıp soruyormuşum her durumda görüşmek istediğimde yeni aklım başıma geldi😂sorunun cevabı ise işim olmaz artık kimseyle.
Hayır, işim olmaz. Ben çevremde bana değer vermeyen ve beni önemsemeyen insanları tutmayı doğru bulmuyorum. Benim o iletişim için çabalayışımı boşa çıkaran biri de hayatımdan aynı zamanda çıkar. Bana kötü geleni hayatımda tutamam ben.
Böyle bir insan tanıyorum lise döneminden 15 yıllık arkadaşım kendisine o okuldan belki de tek değer verdiğim kişi olmasına rağmen şunu bunu yapma etme dediğim zaman da ben kimseye göre hareket etmem gibi kelimeler kullandı bende mesafe koydum
Beni kafasında bitiren birisine, yapacak bir şey olmaz. Ayrıca bu kişiye benim gayretimin de bir faydasını düşünmüyorum... Herkes kendi yolunda devam eder...
Olmaz tabii ki de 😒😏 seçiciyim zaten öyle herkesi almıyorum.. egoist bir dostum var mesela molaya çağırdığında gitmem yanina çünkü boş bir tenekeden farkı yok benim için