Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
Menfaat çıkarı bitince arkadan iş çeviren kuyunu kazan tuzak kuran iftira atan laf sokan kişiliği karakteri bozuk takıntılı hasta saygısız anlayışsız merhametsiz sapık ikiyüzlü kurnaz tilki içten pazarlıklı Allah korkusu olmayan empati kurmayan hain nankör
Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.
Iki yüzlü, arkadan iş çeviren, olduğu kabın şeklini alan , her olaydan sıyrılmak için yalanları hazir olan , söylediği yalanlara kendi bile inanan, aldatan , yanlışlarına kendince kılıf uydurabilen, yanlışlarına kendine göre uydurduğu bahanelerin arkasina saklanan tiplerle işim olmaz 😎
Tarikatçılar ve cemaat mensubu olanlar, iki yüzlüler, ısrarcılar, kendi yarattığı olayın mağduru gibi gözükenler, nankörler, empati yoksunları ve ve ve saygısız olan kişilik yoksunlarından işim olmaması ile beraber nefret ettiğimi de belirtmek istedim.
Erkek gibi olan kadınlarla, kadın gibi olan erkekler ile işim olmaz. Mıy mıy enerjisi düşükler ile işim olmaz. Ne dediğini bilmeyen sürekli boş beleşe konuşanlar ile işim olmaz.
Egoist, her şeyi ben bilirim kafasında yaşayan, biriyle konuşup ayrıca göze zevki için başkalarına bakan, kadınlarla içli dışlı ve samimiyeti seven biriyle asla işim olmaz. Böyle insanlara denk geldiğim anda da tutmuyorum hayatımda zarar hepsi.
Ana kuzusu, aşırı prenses biriyle olmaz. İki prenses bir ilişkiye fazla sjssjssjs aşırı kro da olmasın, o da çekilmez. Uçlarda birisi olmasın kısaca. Tutarlı, ağzı düzgün birisi olsun yeter. Çok mu şey istiyorum acaba 🙄
Her insanla işim olabilir. Çok yönlüyüm ve sen şöylesin böylesin diyerek kimseyi yargılamaya hakkım yok. Aşk ilişkisi olmadığı için net bir özellik belirtemem.
- trip atan - konuşmayı bilmeyen (iletişim kurmayan) - kendini öven - bel altı şakalar yapan - değersiz hissettiren - ilgi göstermeyen - adam akıllı işi olmayan
Narsizmin ete kemiğe bürünmüş hali olan biriyle. Tespit ettiğim anda direkt hayatımdan imha ediyorum. O tür bir ucubeden gelecek iyilik dinozor fosilinden gelsin daha karlı