Arkadaşlar bugün çok önemli bir karar aldım ve hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim ben yeniden nasıl toparlanabilirim?

Geçmişte büyük sıkıntılar yaşadım, çok şey gördüm ağladım, bazen acı çekmek bana zevk veriyordu kendimi odama kapattım günlerce hiç evden çıkmadığım oldu arkadaşlarımın hiç birisinin gerçek dost olmadığını öğrendim bu gün çocukluk arkadaşımıda tersledim beni her defasında milletin içinde azarlıyordu ve arkadaşlığımı bitirdim çevremde tek bir insan bile kalmadı gerçekten tek bir insan bile yok bir kaç arkadaşım var uzakta oturuyorlar bir tanesi Azerbaycan diğerleride Kıbrısta. Ailemle sorunlarım var annemi, babamı tersliyorum durmadan abimleri artık kardeş olarak değil düşmanım olarak görüyorum beni her defasında aşağıladılar, yardımcı olmadılar, destek çıkmadılar ve benim psikolojimin bozulmasında en büyük rolü oynadılar hiç özgüvenim yok boyum fazla uzun değil, zayıfım, ayrıca burnum büyük daha doğrusu burnumda bir problem var bu yüzden dahada büyüyor yakışıklı değilim, insanlığım resmen bozuldu Dinden uzaklaştım, hayattan çok beklentim vardı bunların hepsinin birer hayalden öteye gidemeyeceğini öğrendim 18 yaşındayım fakat kendimi 45-50 yaşında bir adam gibi hissediyorum kız arkadaşım hiç yok beni anlayan ve beni dinleyecek hiç kimsem yok tek istediğim huzur ve mutluluk kafayı dinlemekten başka hiç birşey istemiyorum hareketlerim ve huylarım değişti kendimi tanıyamaz oldum çok mutsuzum bazen yaşamanın gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum acı çekiyorum ve inanılmaz bıkıyorum ölmenin kolay bir yol olduğu her defasında aklıma geliyor iyice Asosyal oldum ve PC başında Youtube'dan müzik dinleme ve bu site dışında takılmaktan başka hiç bir aktivitem yok böyle giderse deliricem gerçekten delirim ne yapmalıyım ben lütfen beni mutlu edicek bir iki kelime söyleyin ne yapayım?
Arkadaşlar bugün çok önemli bir karar aldım ve hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim ben yeniden nasıl toparlanabilirim?