Kişilik & Karakter En tehlikeli kadın nasıl kadındır? IsınmışBira Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor bir yerde görmüştüm güzelliğinin farkında olan kadındır diyordu buna katılıyorum En tehlikeli kadın nasıl kadındır? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Deneememememwemme Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Büyük hedefleri olan, zeki ve güzel olan bir kadının yapabileceği şeylerin bir sınırı yoktur ahahah :D 2 0 Yorumla
rapunzelinberberi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl parayı seven kadındır aynı zamanda en çok kullanılan ve asla gerçek sevgiyi göremeyecek kadın türü de olur kendileri 1 0 Yorumla
AkuYoh Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sessiz sadece dinleme yoğunluğu veren. Beklemediğin an bitirir. 1 0 Yorumla
garip_birkıZ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ezel dizisinde eşyan var bilir misin heh işte o en tehlikeli kadındır 1 0 Yorumla
Elena3435 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl benim gibi olan 🙈🤣şaka tabi aynen evet çok güzeller tehlikeli bilirse tabi 1 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl terk eden kadin istatiksel olarak kadinlarin %95 i yani... 1 0 Yorumla
Berkeberkee54 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sorgulayan, gizli gizli takip edip ajanlık yapan, telefonda kullandığı e postaları geçmişlerinden takip eden, aradığı numaralara mobil uygulamadan takip eden 2 2 Yorumla hayizli +1 yıl Bu ben Yorumla Berkeberkee54 +1 yıl @hayizli işte var senin gibiler yer yüzünde :) Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sahip olduğunu bilen güzel hatun ve zekisi parça pinçik eder denk gelmeyin buna tam bir sosyal bela 0 0 Yorumla
sevmekguzelsey555 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kalcasiyla erkegi yiyen kadindir beni oldurur mezara gomer 1 0 Yorumla
lostboy3407 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Sinsi birde saf gornumluler 2 2 Yorumla hayizli +1 yıl Naptın reis beni mi yazdın anlamadım Yorumla lostboy3407 +1 yıl Yaşanmışlıklar diyelim biz buna Yorumla
İYONİZER12 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok knk kaybedecek birşeyi kalmamış kadın 2 0 Yorumla
divane2465 Takip Et Xper 7 Yaş: 52 +1 yıl susan kadın çok tehlikelidir 2 6 Yorumla hayizli +1 yıl Zaten Yorumla divane2465 +1 yıl @hayizli Yorumla divane2465 +1 yıl @hayizli susan kadın seven kadındır ama sevdiğinden hiç bir güzellik görmediğinden hüznünü ve umutlarını yüreğine gömer ve susar Yorumla hayizli +1 yıl Hee ben de bir şey bilmesine rağmen susan yeri gelince kullanan veya karşı tarafta itiraf ettiren sandım Yorumla divane2465 +1 yıl @hayizli yaklaşımın güzel bu da farklı bir bakış açısı tebrik ederim Yorumla hayizli +1 yıl Teşekkürr Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 919 cevap paylaştı. Düşünmeden konuşan kadın 1 0 Yorumla
AsabiMarul Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Edepsiz kadından daha tehlikelisi yoktur 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saman altından su yürüten. 0 0 Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sen gibileri 0 1 Yorumla IsınmışBira +1 yıl Ne var bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Büyük hedefleri olan, zeki ve güzel olan bir kadının yapabileceği şeylerin bir sınırı yoktur ahahah :D
parayı seven kadındır aynı zamanda en çok kullanılan ve asla gerçek sevgiyi göremeyecek kadın türü de olur kendileri
Sessiz sadece dinleme yoğunluğu veren. Beklemediğin an bitirir.
Ezel dizisinde eşyan var bilir misin heh işte o en tehlikeli kadındır
benim gibi olan 🙈🤣şaka tabi aynen evet çok güzeller tehlikeli bilirse tabi
terk eden kadin istatiksel olarak kadinlarin %95 i yani...
Sorgulayan, gizli gizli takip edip ajanlık yapan, telefonda kullandığı e postaları geçmişlerinden takip eden, aradığı numaralara mobil uygulamadan takip eden
Bu ben
@hayizli işte var senin gibiler yer yüzünde :)
Sahip olduğunu bilen güzel hatun ve zekisi parça pinçik eder denk gelmeyin buna tam bir sosyal bela
Kalcasiyla erkegi yiyen kadindir beni oldurur mezara gomer
Sinsi birde saf gornumluler
Naptın reis beni mi yazdın anlamadım
Yaşanmışlıklar diyelim biz buna
Yok knk kaybedecek birşeyi kalmamış kadın
susan kadın çok tehlikelidir
Zaten
@hayizli
@hayizli susan kadın seven kadındır ama sevdiğinden hiç bir güzellik görmediğinden hüznünü ve umutlarını yüreğine gömer ve susar
Hee ben de bir şey bilmesine rağmen susan yeri gelince kullanan veya karşı tarafta itiraf ettiren sandım
@hayizli yaklaşımın güzel bu da farklı bir bakış açısı tebrik ederim
Teşekkürr
Düşünmeden konuşan kadın
Edepsiz kadından daha tehlikelisi yoktur
Zeki olan kadın
Saman altından su yürüten.
Tehlikeli kadın yoktur aptal erkek vardır
Sinsi
her kadın tehlikelidir
Sen gibileri
Ne var bende
Zeki kadın