Astroloji & Burçlar En tehlikeli kadın burcu ne? OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akrep burcu kadınlarından uzak durun beyler 😂 En tehlikeli kadın burcu ne? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnşcanımyia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% Yengeç 1 yıl Yengeçten korkuyorlar aslında çok zararsızım hdhs 1 1 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Akrepsen fenasındır ney smdnand Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% İkizler 1 yıl Boğanın üzerine tehlike yok. 2 4 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Akrepte çok fena Yorumla Merhametli_Adam İkizler 1 yıl Yoo akrep çok sevgilim oldu arkadaşlatımnda var. Hiç kötülüklerini görmedim Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Gizli kötü knka onlar 😂 Yorumla Merhametli_Adam İkizler 1 yıl Akrep kadını kadar sadık burç yok bunu unutma Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% Koç 1 yıl Yengeç, yay, ikizler. Yengeçler çok içten pazarlıklı ve menfaatçi oluyor. 1 0 Yorumla
Cerenimiss Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% Koç 1 yıl Balık burcu erkeklerden uzak durun kızlar 2 1 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Allahtan balık değil 😎 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kızlar yay ve akrep erkeklerine yaklaşmayın 1 1 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Akrep kadınları 😬 Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% Boğa 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. akreptir net 1 1 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Biri sonunda beni anladı Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% Terazi 1 yıl Akrep ve balık 1 8 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Kesinlikle akrep 😂 Yorumla Hey_corç Kova 1 yıl neden akrep Yorumla Biriistekurcalama Terazi 1 yıl @Hey_corç çünkü akrep burçları ve balık burçları erkekleri en kolay şekilde avlayabilecek burclardandir daha fazla da var aslında Yorumla Hey_corç Kova 1 yıl Akrep ile ilgili bir seyler dansmak istyrm vaktin varsa Yorumla Biriistekurcalama Terazi 1 yıl @Hey_corç şu an vaktim yok ama tahminimce böyle akrep değilim akrepleri tanırim az çok Yorumla Hey_corç Kova 1 yıl Tm saol ıyı gunler Yorumla Biriistekurcalama Terazi 1 yıl @Hey_corç bir şey soracağım KızlarSoruyor da engellendigimi nasıl anlarım Yorumla Hey_corç Kova 1 yıl Kullanıcı engellemiş ya da engellnişsn der Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nasıl da korkmuş akrep kadınından 😏 1 1 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl İçimizden geçtiniz çünkü 😂😂 Yorumla
CeefââPîîîşee Takip Et Xper 3 Yaş: 23 İkizler 1 yıl İkizler 2 3 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Akrepler Yorumla CeefââPîîîşee İkizler 1 yıl Bilmiyorum ben ikizler diye düşünüyorum 😂 Yorumla OnurcanANK Koç 1 yıl Yanlış düşünüyorsun akreptir o akrep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yengeçten korkuyorlar aslında çok zararsızım hdhs
Akrepsen fenasındır ney smdnand
Boğanın üzerine tehlike yok.
Akrepte çok fena
Yoo akrep çok sevgilim oldu arkadaşlatımnda var. Hiç kötülüklerini görmedim
Gizli kötü knka onlar 😂
Akrep kadını kadar sadık burç yok bunu unutma
Yengeç, yay, ikizler. Yengeçler çok içten pazarlıklı ve menfaatçi oluyor.
Balık burcu erkeklerden uzak durun kızlar
Allahtan balık değil 😎
Kızlar yay ve akrep erkeklerine yaklaşmayın
Akrep kadınları 😬
Denk gelmedim
akreptir net
Biri sonunda beni anladı
Akrep ve balık
Kesinlikle akrep 😂
neden akrep
@Hey_corç çünkü akrep burçları ve balık burçları erkekleri en kolay şekilde avlayabilecek burclardandir daha fazla da var aslında
Akrep ile ilgili bir seyler dansmak istyrm vaktin varsa
@Hey_corç şu an vaktim yok ama tahminimce böyle akrep değilim akrepleri tanırim az çok
Tm saol ıyı gunler
@Hey_corç bir şey soracağım KızlarSoruyor da engellendigimi nasıl anlarım
Kullanıcı engellemiş ya da engellnişsn der
Nasıl da korkmuş akrep kadınından 😏
İçimizden geçtiniz çünkü 😂😂
İkizler
Akrepler
Bilmiyorum ben ikizler diye düşünüyorum 😂
Yanlış düşünüyorsun akreptir o akrep
Ncn peki