u
1 yılBence bir kadının en tehlikeli olduğu an karşısında ki kişiyi sildiği andır yani kafa olarak bitirdiyse sessizleşir. ne kıza ne bağırır ne de içinde fırtınalar kopar o an zaten her şey bitmiştir. ve daha erkek ne olduğunu anlamadan sevgisini aşkını kaybetmiştir.. o zamandan sonra da geri dönüşü olmaz doğal olarak.. tabi ki de bir de kadının sinirlenip intikam almaya çalışıp sessizce beklemesi de vardır.. çünkü kadınlar genelde unutmazlar içlerine atarlar bazen
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Kıskandığı an, aldatıldığı an, kırıldığı an, değer verdiği insana zarar verildiği an, küçümsendiği an ve tahrik edildiği an cinsel anlamda demiyorum, kızdırırlarsa, küçümserlerse, bişeyde inat ederlerse vs. kadınları tahrik etmeyin zararlı çıkarsınız...
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
u
1 yılKışkırtıldığı an en tehlikeli andır. Kıskandırmak, küçük düşürülmek, degersizlrstirilmesi vb olaylarda susuyorsa kadından korkun...
22 Yorumla- 1 yıl
Kışkırtılınca aynen 😒
- 1 yıl
Peki kadın kendisi bunları yapıyorsa ona aynı karşılıkla ders verip sonrada bırakmak evla değil midir
Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Kadın her zaman tehlikelidir. Özelikle pms dönemlerinde sanırsam pms deniyordu fkdkkd
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle de deniyor dshs
- 1 yıl
Kaçamıyor musunuz djdj
m
1 yılKıskandığı an, değer verdiği insan tarafından yok sayıldığı zaman, terkedildiği zaman en önemlisi de sustuğu zaman bir kadının en tehlikeli olduğu zamanlardır..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sağım solum belli olmaz. Tersim pistir. Benim için uydurmasyon yani olmayan bi şeyi olmuş gibi anlatılması cinnet sebebidir..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Susmasi aslında kişi en tehlikelisidir. Artık senden vazgeçmistir. Mücadele etme gereği duymuyordur.
Diğerlerini yapıyorsa hala seviyor ve mücadele ediyordur. Onların içinde en tehlikesi ise Murat Abi (!!!) den gelen mesajin hemen, anında silindiği andır 😂😂211 Yorumla- 1 yıl
shsj susmuş kadın mı en tehlikelisi yani
- 1 yıl
Doğrudur 😒
- 1 yıl
Konuşmazlar vallah billah 😃😃
- 1 yıl
Ben susarsam var ya :D konuşmam aslaaaa
- 1 yıl
dırdırcı oluruz sonra da 😒
- 1 yıl
Aynen djd
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Sürdüğümüz yeni ojenin bilerek veya bilmeyerek bozulması ve konuşmamız lazım dediğimiz andır. Mümkünse iş uydurup kaçın. Çünkü her durumda canınız sıkılacaktır. en azından uzaktayken canınız sıkılsın. Kaçamıyorsanız da sadece susun ve dinleyin. evet evet, falan diyin 😄😄 Şaka bi tarafa en tehlikesiz anımız uyuduğumuz andır. Sadece o zaman tehlikesiziz 😆21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Sessiz olduğunda Bir şey çıkabilir o durumda
34 Yorumla- 1 yıl
GiFte kadını kim temsil ediyor djdj
- 1 yıl
hahah sadece doğrula istedim 😃
- 1 yıl
Herkesi hayatından çıkarıp, küllerinden doğacağana inanmak züğürt tesellisidir. Özgüvensizligin dibidir.
En tehlikeli olduğu an, sustuğu andır. Kesinlikle bir planı vardır. Haksızlığa uğrar, susarsa plan daha büyüktür😆
28 Yorumla- 1 yıl
O sözün özgüvensizlikle ne alakası olabilir acaba
- 1 yıl
Bal gibide alaaksı var. Sevgili bulunca da kimi öyle yapiyor. Tüm arkadaşlarını arkadaşĺıktan çıkarıyor. Eski facebook vakıalari bu tabi ergenlik boyutu biraz..
- 1 yıl
Sevgili bulunca herkesi hayatından çıkarıp… bla bla öyle bir cümle yazmıyor orada. O dediğin ergence olabilir ama bu o manada söylenmediğine göre ergence değil.
- 1 yıl
Onu çıkar, diğerininde aşağı kalır yanı yok🙄
- 1 yıl
Yiooo işte öyle değil eklenmemiş ki çıkaralım 😃
- 1 yıl
Sen herkesi hayatından çıkarıp, küllerinden doğmaya çalışma sosyetikim. Net ve açık ol, iyi insanları kaybetme.
- 1 yıl
Net ve açığım :D o insanlar beni kaybetmesin Joe!
- 1 yıl
Aferin 👏👏
- 1 yıl
İçimdeki canavarı çıkarttıkları an bombanın pimini çekmiş olurlar bu da aslında kolayca olur ben çok kolay sinirlenebilirim birşeylere tav olabilirim herkes kendini bilirse bende tatlış mı tatlış biri olurum 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Ne olursa çıkar o canavar 😃
- 1 yıl
Karşı cins için konuşuyorum bilerek yapılan kıskandırma hareketleri inatlaşmalar zıtlaşmalar ki ben koç burcu olarak kimse benden inat olamaz jsjdjd küçük görmeye çalışması söylediklerimi farklı bir yere çekmesi varya bunları yazarken bile sinir oldum 😄😄
- 1 yıl
Bunlar da yaniii insanı çileden çıkaran davranışlar 😒 haklısın kesinlikle jdjd
u
1 yılSustuğu zaman mücadelesi bittiği için susmustur tehlike arz etmez.
Kıskandığı zaman tehlikeli olabilir kendimden biliyorum.43 Yorumla- 1 yıl
Kıskançlığımızla sınamasın aklı olan :D
- 1 yıl
Aklı yoksa da kendi bilir icabına bakarız 😀
- 1 yıl
Olmayan aklını da alırız djdj
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum. Duygusal bir kafa karışıklığı. Fazlasıyla tehlikeli olabilirler.
17 Yorumla- 1 yıl
Bi kafa karışıklığıdır gidiyor bugün sjdj
- 1 yıl
Edersin tabii karışık kafalarla mücadele derneği djjd
- 1 yıl
Aa ben seni öyle sanıyordum 😮💨
- 1 yıl
Zaten senin değil sana gelenlerin kafası karışık olmalı 😅
- 1 yıl
Bilmiyorum, kadınlara sormak gerekz ben kadınları anlayamıyorum, kadınların bir dediği bir dediğini tutmuyor...
110 Yorumla- 1 yıl
Ayh sizin çok tutuyor ya
- 1 yıl
Erkekler nettir, karmaşık değildir, ne diyorsa odur...
- 1 yıl
Ya bıraaak. Net olan bir yanınız yok üstüne anca daha çok karıştırıyorsunuz her şeyi
- 1 yıl
Ya ya eminim öyledir, herkes kendi açısından bakıyor işte..
- 1 yıl
Sizin açınıza.. :D biz at gözlüğü kullanmıyoruz sizin gibi
- 1 yıl
Ne gözlüğü kullanıyorsunuz 🤔
- 1 yıl
Gözlüksüz yaşayabiliyoruz
- 1 yıl
Nedense inanamıyorum
- 1 yıl
Çıkar at gözlüklerini, görünce inanırsın 😅
- 1 yıl
Ben gözlük takmıyorum, aynaya bakıyorum, empati yapıyorum ve herşeye objektif yaklaşıyorum...
- 1 yıl
Alışveriş sırasında o çok istediği kıyafetin, ayakkabı ya da çantanın ondan önce başkasının aldığı an.
11 Yorumla- 1 yıl
hahah :D doğru saç baş yoldurur
- 1 yıl
Her tarafınız tehlike olsa nolacak acaba 😂😂
28 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah bize meydan mı okuyorsun 😃
- 1 yıl
Meydan okumuyorum da böyle cevap vermek geldi içimden hedef gösterme sende hemen :)
- 1 yıl
Kızlaaaar toplanın 📣
- 1 yıl
Boş gelmesinler sütlaç getirsin biri diğeri de kahve yapsın sende balkona bir masa koy bari 😂
- 1 yıl
Canlı çıkabilecek misin acaba :D helvanı kavuruyorum
- 1 yıl
Emin ol hepinizi susturabilirim ama helva teklifin çok cazip geliyor ölü taklidi yapıyorum fıstıkta koy bakmıyorum ben 🫣
- 1 yıl
Parmağımdan keseyim içine shahj
- 1 yıl
Hahha güzeldi bu
u
1 yılYalanlarını bilip doğru günü beklediği andir.. bak bundan fenası yok.
22 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum 😌
- 1 yıl
Kesinlikle 😌
Şahsen ben hayatımdan insanları çıkarırken dahada güçlenmiş üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. Ondan sonra tavrım, kendim, davranışlarım vb tehlikeli olmaya başlıyor. Bakış açım, her şey değişiyor
20 Yorumla- 1 yıl
En tehlikeli kadın neler yapabileceğini söylemeden direkt gösterendir. Ben ne kadar akıllıyım, zeki kadınım diye etrafta dolaşması son derece aptalca bir hareket. Bir şeyi almak istiyorsan alırsın ya da konuşursun.
10 Yorumla Sustuğu an. Uzun yıllar süren ilişkim de hep çabaladım, olumsuz koşullar da bile bırakmadım ama bana yapılan haksızlıkları göz ardı edip bana narsist muamelesi yaptı. Ben ise sadece haklısın dedim ve gittim.
10 YorumlaSinirli ve sıkıldığı an bence ve canını sıktığın zaman 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Blingblinggg doğru 😃
- 1 yıl
😌💅
- 1 yıl
Evet, sustuğu an tehlikelidir. Ancak kafasının karıştığı, duygularının farklilaştigi an daha tehlikelidir. Keza birkaç gündür bunu yaşıyorum, benim suçum değil yaşatanın suçudur.
10 Yorumla He anı tehlikeli..
50 Yorumla- 1 yıl
Bence bu o kadının biriktirdiklerine bağlı neyi biriktirdiyse o dolunca patlar.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Dün hoşlandığım kasiyer bir ürün yerine başka ürünü tavsiye etti neyse aldım geldim iptal ettiğini yerine bıraktım gitti bir daha reyondan aldı geldi, yazarkasadan iptal ettirene kadar çok sinirliydi bana kızdı özür de diledim gönlünü alıcam ama 😆
20 Yorumla - 1 yıl
Diğer kadınların ağzına bakarak ilişkisini boka batırdığı gündür. Siz birbirinizden tavsiye almayın birbirinize hiç yapıcı tavsiyeler vermiyorsunuz
10 Yorumla - 1 yıl
bulunduğu ortamda ex sevgilisi ile en yakın kankasının dudak dudağa kucak kucağa olduğunu gören kadından tehlikelisini görmedim.
10 Yorumla Libidosu çok yüksek olduğu ve düşünmedi anları. Tek kişiye bağlı kalamazlar. Bir de kırıldıkları zamanları olabilir.
10 Yorumla- 1 yıl
Ona yapılan bir hataya karşılık vereceği an tehlikelidir. Kin tutan birisysen tehlikelisindir. Ben öyleyim
10 Yorumla Kıskandığı an sevdiğini gösterdiği an aynı tepkiyi alamayip , kırıldığı kızdığı an susan kadın tehlikelisi
10 Yorumlau
1 yılKarşı cinsi sevgilimin yanında gördüğüm an
Sustuğum zaman
Sonra konuşalım dediğim zaman dlföd10 Yorumla- 1 yıl
Peki dediği an acayip tırsıyorum ucunda ne olduğu belli değil 😂😂
20 Yorumla Kadın sustuysa tehlikelidir ayetel kürsi okuduğunuz şeytana farksızdır
20 YorumlaAldatıldığı
Küçük düşürüldüğü
Kıskandığı anda tehlikeli olur
20 Yorumla- 1 yıl
Çocuğuna bir zarar gelecek olursa o an çok tehlikeli olur
20 Yorumla - 1 yıl
Aşk=nefret bu ikisi biterse en tehlikelisi budur.
20 Yorumla - 1 yıl
kıskandığı an ama elini değil başka bir kadını
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Susup tepkisiz oldugu an kesinlikle aman allahim acaba ne olcak🙄😔😱😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kadının en tehlikeli olduğu an ; kadının tehlikeli olmadığını düşündüğün andır...😉
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı. Tanışma anıdır. Eğer seni kandırdıysa artık bir kölesindir.
10 Yorumla- 1 yıl
Bir kedi yavrusunun yemeğini önünden aldığınızda ne kadar tehlikeli olabilir ki...
10 Yorumla - 1 yıl
Bir aldatilma belirtisi fark ettiği an bence bir kadinin en tehlikeli anıdır
10 Yorumla - 1 yıl
Kadın her zaman tehlikeli bir mayın gibidir. nerde karsına cıkacagı belli olmaz.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sessiz olduğu andır kadınin sessiz oluşu bitmiş olduğu dur
10 Yorumla- 1 yıl
makyaj yaptığı an :) konuşturup bozarsan sövmeye başlar
10 Yorumla - 1 yıl
An'ları yok kadınların.
Her an gözleri kararabilir.
10 Yorumla Sustuğu an tehlike geçmiştir ama her şey de bitmiştir.
10 YorumlaSuskunken o kişi gözümüzde bitmiştir umursamayız.
10 Yorumla- 1 yıl
Haklı olduğuna rağmen susmuş , susmak zorunda kalmış olduğu andır.
10 Yorumla Konuşması gereken yerde susuyorsa, tehlike kapıda demektir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Her daim tetikte oldukları için saati falan olmaz. 😃
10 Yorumla- 1 yıl
Yaralıysa ve onu siz yaraladıysanız o kadın tehlikelidir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sustuğum an… Sustuysam ölü taklidi yapılmalı:)))
10 YorumlaSustuğu an ben bile korkarım tehlike büyük demektir🤭
10 Yorumla- 1 yıl
Tepkisiz ve sessizleştiği zaman ya öldurecek ya da hayatindan çıkartacak
10 Yorumla Kendisine sahte geldiğini gördüğü an ikili oynadığını gördüğü an
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Kadinin tehlikelisinden ne olur yav ahdhdhdh
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Her anı tehlikelidir. Marifet, tehlikeyi sezebilmekte.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Peki dediği an ölü taklidi yapın
238 Yorumla- 1 yıl
Fayda etmez djdj
- 1 yıl
Ölünüzle bile kavga edilir dhsja
- 1 yıl
Peki diyene kadar sınırlerı zorlamayın valla ölünüzü de , dirinizi de 😅
- 1 yıl
Neyseki kalp masajı biliyoruz 😃
- 1 yıl
Resüsitasyon maskesini tutarız bi yerine
- 1 yıl
Ağız ve buruna da mı? 😮
- 1 yıl
Zaten o maskeyi Toto’ya tutmuyoruz 😅
- 1 yıl
shsjja çok fesatsın 😂
- 1 yıl
Eh zaman zaman 😃
- 1 yıl
Abartmasak mı 😃
- 1 yıl
Sus be djdj
- 1 yıl
eceline susamış gördüm seni 😃 daha vaktin gelmemiş
- 1 yıl
Merhaba ben sosyetic, ecel değilim :D
- 1 yıl
Küfür mü ettin nedir :D he ben oooo’yum
- 1 yıl
Etmemeli. Sen de etmemelisin 😃
- 1 yıl
Kime sorsak seni kime 😒 inanmadım nedense
- 1 yıl
puahah bu ne şimdi? :D Emre, arkadaşın hiç küfür ediyor mu? 😃 ben ölürüm sonra
- 1 yıl
Sana sormadım sus bi manipüle etmeee 😒
- 1 yıl
Kişiden kişiye fark eder göreceli ve duygu farkı olduğu için genelleme yaparsak anavatan kan ağlıyorsa uzak durucaksin;)
10 Yorumla Bir kadının sevgisi biterse artık ondan korkun
20 Yorumla- 1 yıl
Gold diggerlik yapamayacak kadar çirkin olduğu andır
10 Yorumla - Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi