+1 yıldürüst olarak söylüyorum babasından erkek kardeşinden (11 yaşında herhalde) kuzeninden hatta kız arkadaşlarından çok çok kıskanıyorum Allahtan erkek arkadaşı yok öyle olsaydı kafayı yerdim akrep burcuyum bu arada :)))
06 Yorumla- +1 yıl
Ee ilerde olcak erkek arkadasi..ozaman napicaksn cancan:)
- +1 yıl
olmayacak benim arkadaşlarımı tek tek facemden sildi görüşmelerimi kestirdi benim kız arkadaşım olamaz onunda erkek arkadaşı olamaz ki ben kızları arkadaş gibi gören bir erkek tanımıyorum şu dünyada bir erkekten kanka olmaz kanka ayağı ne ayağı derler bilirsin :)
- +1 yıl
Naslyani ya...senin kiz arkadasin olmiycak...kiz kardesinin erkek arkadasi olmiycak...yapma bunu..hangi zamanda yasiyoruz
- +1 yıl
bu çağdaş zamanda geri kafalı olarak nitelendirildiğim için gayet mutluyum ben muhafazakar bir insanım öyle bir ailede yetiştim ve benimle olacak kişinin benim değerlerime kurallarıma uygun olarak hareket etmesi gerekir şükür bizim aramızda problem yok şu zamana kadar o konudan olmadı olmaz diyede tahmin ediyorum inş :)
- +1 yıl
Inş canım ya:)
- +1 yıl
birde bak şimdi neye rastladım bunu bir kontrol etmelisin çağdaş arkadaşım :) www.kizlarsoruyor.com/.../q1394972-10-yillik-arkadasimi-kaybettim
En İyi Cevaplar
Kıskanırım ulen , yakarım ortalığı ! Deşerim
https://www.youtube.com/watch?v=m0ai0jO35rM
Akrebim ben ^^24 Yorumla- +1 yıl
Hahah...supersn:) tesekkurler
- +1 yıl
Ne demek cinim; )
Anne babamı acayip kıskanırım. Sevgilimi kıskanma düzeyim de onun davranışlarına göre değişir ya çok mülayim biriyimdir ya canavar çıkar içimden
02 Yorumla- +1 yıl
Aboovvv...korkulur
+1 yılaşırı kıskancım.seviyorsam kıskanırım sevmıyorsam bir mesaj atmak bile zor gelir.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam olur o:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılSu an 2 kizla cikiorum :) kankalar :) seyimden assa kasimpasa muhabbeti donuor su an :)
Ama gercekten sevecegim namuslu bir kiz. Bulursam ve buna bakacak bir erkegin abisi dahildir siringayla makatindan kan alirim16 Yorumla- +1 yıl
Hahah..bende 3 kişiyle cikiorm.hepsi birbirnden dangalak bunlarin ya...
- +1 yıl
Ahahha :D sen bittin kizim :D seni soyliyecegim o 3 une ;D
- +1 yıl
Hahahahyt...sütlü kahvede söle cicim:))) bende senin verdigim cevabin resmini cektim:) seninkilere solicemm ohhhh
- +1 yıl
Ahshahahaha ;d sen bittin kizim :D Bana iyi davran soylerim bak ha ;D
Sikinti yok be kanka :) zaten gonul eglendirioruz soylersen daha iyi olur :) - +1 yıl
Hahaha sole be sole:)))
- +1 yıl
Hemen soylermiyim bee :D
5 milyar vermezsen Ailene soylerim seni kizim bakk :D
şimdiye kadar öyle aşırı bir kıskançlığımı görmedim, güvenden mi kaynaklanıyor, o kadar çok sevmedim mi yoksa ben zaten böyle miyim sebebi ne bilemedim. sence ne ola ki?
04 Yorumla- +1 yıl
Bence gercek aski yasamamissin.oyuzden...
- +1 yıl
Gercekten sevseydin ayrilmazdnkiii
Benim olana yan gozle bakanin cesedi ile Selfie cekerim NET
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yerler seni
+1 yılSadece yeri gelince kıskancım.
Her zamanda yeri geldiğine göre benim bir suçum yok <301 Yorumla- +1 yıl
Peki:)
Kıskanmaya değeni kıskanırım...
Değmeyeni salarım çayıra...
Sigarama karışma ya :(02 Yorumla- +1 yıl
Karisirim uleynn.ben icmiyceksn diosam icmiyceksn..gitmiycekan diosam dizini kirip oturcaksn...anlasildimi
çok kıskancım kendimi yer bitiririm paranoyak olurum kahrolurum, mahvolurum, mahvederim
06 Yorumla- +1 yıl
Mesela en ufak bir ornek ver...ne yapınca delirirsn
- +1 yıl
ya şimdi ben bir kere benimkinin bir hesabını kurcukluyodum bana demişti zaten kurcalama o senden öncesi herşeyi bana sor diye ama elim durmadı. kurcaladım kankam dediği bir kız vardı baktm kıza nasılll yavşamış eskiden ama nasıl yavşamış. beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş adam beni nasıl seviyosa kıza yazılmak için aynı şeyleri yapmış. ben aradım bir sövdüm bir sövdüm bir sövdüm anlatamam yani içim boşaldı ayrıldım. iki gün sonra dank etti. yalvarıyorum dön dön diye dönüyo diyo soğudum senden ayar oldum. en son ben ayrıldım aramadım etmedim bir pişman oldu şimdi ne desem ypıo da ilişkinin cılkı çıkt
- +1 yıl
Ohaaa.haketmis...süründür aynen devam..ama sıkıldıysanda yurütme bence iliskiyi
- +1 yıl
Allah mutlu etsin ttlim
Aşırı kıskancımdır. Arkdadaslarımı kıskanacak bileeee
04 Yorumla- +1 yıl
Vaaayyy cok iyi:)
- +1 yıl
Ben cok seviyorm kiskanc olunca:) delirtmek hosuma gidio
+1 yılbenim olanıı kafesee koyup kimselerinn ulaşamayacagıı yeree koyarımm diyecekk kadar..
01 Yorumla- +1 yıl
Vaay peki:)
+1 yılÇok kiskaninca sevgilimi aglayasim gelio agzimda bozuluo
05 Yorumla- +1 yıl
Hahah..oh be benden birtane daha cikti...cansın
- +1 yıl
Hele nasi l sevindi :)
- +1 yıl
Ay vallahi cano cok sevndm yahu;) hele hele hele antepli...:)
- +1 yıl
Hayat dolusun varya.kanim kaynafi kardeş sana.takibe aliyorum seni
- +1 yıl
Hahaha...al al al valla ya:))) cok sevndm bak şimdik:))) bir kankam daha oldu:) he birde ne diycem...gergin ve çirkin deilsin...yeterince zaman ayirmiyosun kendine...beni tespitçi beniiiiii:))))
Aşırı kskancm ama icimde yasarm disari vurmamamya calisirim kskanclgm yuzunden kimseye zarar gelmez...
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık demeyelimde ona, sahip olma isteğinin etkileri falan işte..:)
02 Yorumla- +1 yıl
Ay yok valla kiskancm...deli gibi hemde:)
- +1 yıl
Ben kendi adıma konuşuyorum ya..:) sadece sevgili için diil herşey için böle..
+1 yılhoslandıgım kızı baska erkekle konusurken kıskandıgım kadar
00 Yorumlahiç sevgilim olmadığından bilmiyorum sayın büyüğüm ama muhtemelen çokumdur
02 Yorumla- +1 yıl
Peki ozaman:)
+1 yılSeven kiskanir bence :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ama mesela ne derece kiskanirsin.
- +1 yıl
yasamak lazim tecrübem olmadigi icin kesin birsey söyleyemem ama kiskanirim yani gercekten seviyorsam benim olsun isterim :)
- +1 yıl
Peki tatlimmm:)
- +1 yıl
:))
benim olanı kıskanırım o kadar :)
02 Yorumla- +1 yıl
Uuuwww bendensin...
Sevdigimi belli edecek kadar..
03 Yorumla- +1 yıl
En guzeli dicem ama en guzeli deil..ben deli gibi kiskanan erkekleri cekici buluyorm ya:) elimde değil
- +1 yıl
Pekala...
benim olanı kıskanırım okadar :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ooov my gatttt
"benim olanı kıskanırım okadar"
010 Yorumla- +1 yıl
Mesela ne yaparsa snaa karş delirirsn:) örnek ver
- +1 yıl
Aay sevsnler ya...kiskannc erkek favoridr candir...
- +1 yıl
Benim depresyona girmem dunyanin sonunun gelmesiyle eş degerde...okadar imkansiz cicim:)
- +1 yıl
Ne paylasicaktnki
- +1 yıl
Hahahah...sulanmayin la sorularimaaa :)))
- +1 yıl
Ahhh kimlerin soruların sulanmadım ki..Ne rezil sorulara cevap yazdım. Şekilden şekile girdim.. Hele şu gızlar yüzünden nerdeyse psikiyatri kliniği açacak duruma geldimmmm...Üzgün oldum gergin oldum muzur oldum akıl hocası da oldummm 1 an önce 5 olmam laızmmm yardım et serum tak bana...
Bunaltıcı bir kıskançlık :D
01 Yorumla- +1 yıl
Iste bu be...seven kiskanir okadar:)
Aşırı kıskanç değilim
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim olanı kıskanırım okadar
01 Yorumla- +1 yıl
Ornek verebilirmsn:)
Benim olanı kıskanırım o kadar, ama dozunda.
03 Yorumla- +1 yıl
Ornek istiyorm.ne yaparsa delirirsn mesela
- +1 yıl
Mesela, arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı bi' gece. Kızlı erkekli bi' ortam. O gece de çıkmak istememiştim, biraz yalnız kalırım diye yollamıştım bunu da.
Ertesi günü çıkardıklarını toplarken pantolonunun cebinde numara yazılı peçete buldum. Cıngar çıkarmıştım 'Daha nerelerine elledi? O kadar nasıl yaklaşabildi?' gibisinden. O zaman ki kıskançlığımı hala unutmam. İlk ve sondu zaten. - +1 yıl
Ofof...ayrilik sebebi
+1 yılgölgesinden bile kıskanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Vay canina..
+1 yılC şıkkı tam bana göreymiş *_*
03 Yorumla- +1 yıl
Bize gore dielim ohalde:)
- +1 yıl
O da olur güzelim ^^
- +1 yıl
Aynen kuzucummm:)
Okadar kıskancım bacım :))
014 Yorumla- +1 yıl
Super super:)
- +1 yıl
Bak bak:)))
- +1 yıl
Vah vah")))
- +1 yıl
Hahaha..cok komikizzz yahu:)
- +1 yıl
Kdjdnejiroejsnskakananxkfkdn:)))
- +1 yıl
Vıy vıy;)))
- +1 yıl
Vıy viy vıyda viy yar:)))))
+1 yılbenim olanı kıskanırım okadar
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Ortalığı yarar geçerim
04 Yorumla- +1 yıl
Uuuw korktummm:)
- +1 yıl
Ya cok guzel yaaa..:))
c didim
01 Yorumla- +1 yıl
Iyi didin
+1 yılYakarım, yıkarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Yak yık biç be...:) bendensin
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. çok değil.
010 Yorumla- +1 yıl
Cok geniş erkekler out yaaa
- +1 yıl
Hic kiskanmamak cok kotu be:)
- +1 yıl
Ya ben bebek gibi kiskanilmayi aşiri seviyorum
- +1 yıl
Hahah.okadarmi bee..her erkekmi kiskanc? ;)))
- +1 yıl
Ay coook sevndm kiiii:))
Yerine göre.
013 Yorumla- +1 yıl
Okadarcikmi:)
- +1 yıl
Ya ben bokunu zevkle cikartirim kiskanmanin...valla benim işim bu:)
- +1 yıl
Ama ben çooook tatli kiskanirim kiiiiiii^_^
- +1 yıl
Hahah...nerden farkettin..yime beni şimdi:))))
- +1 yıl
:):);) eveett...mesela kiskandiysam bunu tatli dille öyle bir soylerimki , oyaptigi seyi birdaha seve seve yapmaz yani odereceee...çookmu tatlıyım nii:)^_^:D
- +1 yıl
Ya kiskanclik bence kisiye gore degisir...göreceli bir kavramdir...simdi kiz arkadasin seni kiskandiginda o an ortami terketti, herkesin icinde tek birakti seni..iste bu kiskancligin en berbati...ama baska bir kiz varsayalim...ortam icinde otururken , diger yanina oturan kizin sana dogru surekli eğilmesini, dekoltesinj gostermesini kiskandi.ve sana dediki kulagina egilip "aşkim sen benim yerime gecebilirmisin, bu koltuk cok rahatsiz da sevgilim " dedi...yaaa öl bit o kıza...böle al bağrına sok.o derece:)))
- +1 yıl
Cıkar çıkarrr...sen iste beee...ne zaman bir şeyi taaa içinden dilesen , o dileğinin sana her sabah bir adım attığını düşün...:))) taaa uzaklardan senin için geldiğini düşün...bu hayatta her kulun bir diğer yarısi muhakkakki var.:))) ama erken ama geç..bir şekilde bulacak seni.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar