Kısa ve net söylüyorum. Böyle insanlar benden uzak Allah'a yakın olsun. :) Derdiniz ne ise Allah size kat ve kat fazlasını versin :) Umarım gıybet etmenin zararını yaşamazsınız. Gerçekten yoruldum sizden, her kim iseniz. :)#BozkurtBakışlıReis
Hakkınızda yalan yanlış konuşan insanlara karşı tepkiniz ne olurdu?
Birkaç gündür kulağıma geliyor bazı şeyler, güya bende onun bunun hakkında ileri geri konuşuyormuşum. Ben kim olduğunu tespit ettim. Engellediğim bir üye farklı hesaplar açarak bir iki sevdiğim arkadaşa mesajlar ve takip ettiğim üyelere hakkımda asılsız ve çirkin ithamlarda bulunuyor. Bende bunlara gülüp geçiyorum. Kimsenin desteğine, hoşgörüşüne veya ittifaka ihtiyacım yok bilmiyorlar. Burada sorumu sorar, yardım sorularına gider zevkle yorumumu yapar, çıkarım. Lakin bazıları başka amaçlar edinmek ve üzerimden prim yapmak için beni kullanma niyetindeler ki gülüp geçiyorum bunlara. Bana bir şey yapamayacaklar lakin birilerinin canlarını yakıyorlar ve ahiri hayatta misli misli bu hakkı, o insanları ağlamanın hesabını vereceklerdir. Kimsenin ahı kimseye kalmaz biline. Nefsini ve kulağını yalan, gıybet, iftira ve boş sözlerden, haramlardan muhafaza et! Çünkü Allah Teâlâ bu hususta şöyle buyurmaktadır: “Muhakkak kulak, göz ve kalp bunların hepsi ondan sorumludur, sorguya çekilecektir” (İsrâ 17/36). Ben gülüp geçiyorum bunlara böyle bilsinler.
Kesinlikle ve bunlara prim vermemek gerekir. Ben artık "he he" diyip geçiyorum. Ben kendimi biliyorum, milletin bu mizansenleriyle uğraşacak boş adam değilim ve kesinlikle sende değilsin kardeşim.
Ben artık saldım. Bundan sonra seviyeli olacam. Samimi olduğumda işin tadını kaçırıyorlar. Konuyu başka yerlere çekiyorlar. En iyisi standart olmak. Beni buna mecbur ettiler.
Elbette bunda fayda var. Lakin senin daha ben bir yerde taşkın bir sözünü görmedim. Çizgi, duruşun takdir edilecek bir görünümde. Allah her şeyi bilen, işitendir boşver.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip geçiyorum. Kimse benim ekmeğimi vermiyor, sanal dünyada kim ne demiş ne iftira atmış diye düşünüp kafaya da takacak kadar haterlarıma değer vermiyorum. Nefret bir suçtur, hem de psikolojik bir hastalıktır. Bir insan sadece sosyal medya vesilesiyle keşfettiği birine karşı öfke ve nefret besliyorsa ya da arkasından iftiralar atıyorsa şiddetle bir psikiyatri uzmanına danışması gerekir. Beni silemeyen herkes karalar, herkes şöyle birini eleştirmeden önce dönsün kendine baksın. Ne yazık ki bu tür olaylar maalesef sadece bu platform üzerinde yaşanmıyor. Sosyal medya fenomenleri, ünlüler, youtuberlar, gazeteciler ve dahası her gün binlerce linç yiyor, hakaretle karşılaşıyor, arkalarından milyonlarca iftira atılıyor. İnsanları artık bir salsınlar, herkes özgürce hayatını yaşasın. Bir insanın özgürlük alanını kısıtlamadığınız sürece özgürsünüz.
Burada herkes herşeyi konuşuyor. Dürüst insanlara iftira atan mı dersin, yalan yanlış şeyler yapıp da hskkımda kojuşuyotlar diye ortalara atılan mı dersin.. sürü ile dolu. İnan kulaklarım tıkalı, ağzını açacsk olan olursa dinlemiyorum. Zaten siteye de pek uğramıyorum. Bir iki arkadaşım var sohbet ettiğim onlara bakıyorum. Onun dışında çekilmiyor buradskiler. Konuşanlara da prim verme, sen uğraşırsan kendilerini bir şey sanırlar.
Buradan konuşan bir çok üye var, bazen diyorum acaba bu ben miyim diye? O kadar yanlış konuşuyorlar ki anlatamam. Bir de en komik olan şey, o haberlerin bana gelmesi.
İstediği kadar konuşabilir.. Eğer konuşanın kim olduğunu biliyorsam.. Direk paket yapıp hayatımdan postalıyorum... Bence Arkandan lafın yapılıyorsa mutlu olmasın.. Çünkü sen onlardan önde oluyorsun bu durumda.. Boşver takma. gül geç.. Hayat herseye rağmen güzel . Senin gibi birinin de lafını ediyorlarsa.. Dünya gibi Ks'ninde sonu geliyor demektir..
Böyle tepki vererek istediğini elde etmiş oluyor dedikodu yapan.. Amaci zaten sizi kışkırtmak rahatsiz etmek sinir bozmak.. Benim başıma gelse böyle bişey umrumda olmaz ona o primi vermem. Isteyen istediğine inanabilir banane.
Hakkımda olumsuz konuşmalara çok itibar etmiyorum reis , gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır derim ben☺️ Ben beni bildikten sonra-gelen sesler sadece parazit olur..
senşnde hakkın gerçekten sopa artık , hâla neyi /kimi ciddiye alıyorsun? Böylelerini ciddiye alıp soru sorman bile onları amaçlarına ulaştırmış demektir.. bir şey mi duydun GÜL/GEÇ.. sana biri laf mı getirdi ES/GEÇ ve o kişiden de uzak dur cünkü sana sözde iyilik olsun diye laf getiren kişi DOSTUN değildir 😉
Pek bir şey söylemiyorum aslında. Onlar benim hayatımı konuşup benim hakkımda atıp tutarken kendi hayatlarını kaçırıyorlar ellerinden, bense hayatımı yaşamaya devam ediyorum dilediğimce. Hani burada iyi eleştiri olursa problem olmaz eleştiriye açığım ancak iş yapmadığım şeyleri yapmışım gibi göstermeye ve hakkımda tanımadan etmeden atıp tutmaya gelince değişiyor. Takılmam, devam ederim yoluma yani.
İnsanlar hep konuşur hiç susmaz. Ve asla kendine bakmazlar sadece hedef vardır ona yüklenirler. Bu yüzden umrumda değil arkamdan söylediklerin herkes kalbinde olanı diline vuruyor 😄 takmamak lazim
Ahahahha gülerim sadece. Benim vaktim, arkamdan konuşan işsizlere laf yetistiremeyecek kadar değerli. Hiç farketmedim aslında arkamdan pek konuşulmaz, yüzüme karşı rahattır insanlar çünkü kendime her anlamda güveniyorum 😂
Dün fake 1 xper bir üye soruma gelip 3 kocan 17 sevgilin var hala sitedesin va gibi seyler yazdi. Nerde bu kadar erkek diye bakınıyorum, bulursan kıtlayacam
namert.. catal dilli ve icten pazarlikli.. su yilani gibi yanimda olanla isim ve hayatimin icinde nefes hakki vermesemde olursa da karsiligini alir... Timur hanin dedigi gibi iyilere iyiliklerini.. kotulere kotuluklerini hep iade ettik...
Off F f onlar var ya öylelerini hayatımdan kov U yorum C anımı sı K ıyorlar ç O k F azla beklemeden benim tara F ımdan dışlanıyorlar ____arkadaşlar anlayana öylelerine mesajım görüşümde mevcut açıkça yazmak istemedim isteyen bakarsa anlar 😆😈_____
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadar çoğaldı ki böyleleri hatta neredeyse atıp tutmayı meziyet zannediyorlar.. Bitmiyor böyleleri yordular çok hem de
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu sitede çok var Fakeymişim. Evet tescilli fakeyim hatta sitenin yüzde 90 ını fenolar masterlar gurular fake ben yoda olarak fakeyim mhq cok mu.🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Umursamam çünkü öyle insanlarla basedilmez. Benden uzak Allah'a yakın