Siz bu tür kavgalardan beslenen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mutluluğa alerjileri var sanırım. Ufak tefek tartışmalar her ilişkide de dostlukta da olabilecek şeylerdir. Ancak araya bir kez saygısızlık girerse geçmiş olsun.
Yaşandı bitti saygısızca şarkısı geldi bir an aklıma ahahh :D
Ben böyle insanların temelinin ailede bulundukları ortamdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Nasıl ki sevgisiz bir çocuğun yetişkin olduğu zaman öfke sorunu yaşıyorsa, kavgacı insanlarında güven problemi yaşadıklarını düşünüyorum.
Haset kıskanma ilişkiye riya katma "ben mutlu değilim onlarda olmasinlar" düşüncesinden besleniyorlar.
Böyle insanların, şuurları kirli ve temizlenmeye ihtiyacı var. Bu hayatta yaşadıkları her zorluk sanki sadece onların başına geliyormuş gibi hissederler

ve diğer insanların mutsuz olduğunu görmeye ihtiyaç duyarlar.
Ben kendi huzurunu zorla bozan, mutsuz ve zayıf insanlarsan kalp ve ruh sağlığım için uzak duruyorum.
Çevremde böyle insanlardan hatrı sayılır derecede vardı. Hepsinin ortak özelliği ikiyüzlü olmalarıydı. Bulundukları her ortamın enerjisini düşürüyorlardı gerçekten, şu an kurtuldum o toksik insanlardan ve oldukça mutluyum.
Cevap
8Cevap
Oyleleri kendileri gibi insanlarla muhatap olmali baskalarinin sinir sistemini alt ust etmesinler , yesinler birbirlerini 😅💃
Tamam sen bildiklerini bana bildir ben eşlerim onları 😂
Her zaman söylerim:
Zalimler için yaşasın CEHENNEM 👊
Benden uzak dursunlar yeterli uğraşamam o tür insanlar ile
Sakın dingin kendi dünyamda mutluyum :))
Öyle insanların ruhsal bozuklukları olduğunu düşünüyorum. İnsan hayatında huzur, mutluluk olsun ister. Tartışmayla hayat nasıl geçer ki? Hem kendine hem çevresindekilere eziyet.
Hasta kişilikler. Negatif insanlar... Olumsuzluklara beslenen rahatsız tipler...
Umursamıyorum, duymuyorum. O zaman sesleri kesiliyor. Bir süre sonra ne kadar değersiz, önemsiz ve işe yaramaz olduklarını fark ediyorlar.
Uzak durmak ve benden uzak olmalarını istiyorum sadece o kadar.
Bunun nedeni depresif olmaktan oluyor kaos benimde hoşuma gidiyor artık dışarda biri cinnet geçirsede izlesem
Bazıları cahilliğinden yapıyor bunu, geçmişte yaşadıkları travmalardan dolayı böyle bazı kişiler. Ama bazıları fesatlıklarından dolayı böyleler. Öyle kişilerden uzak duruyorum🌸
İticiler benden uzak rabbime yakın olsunlar 😏
Kavgayı ve tartışmayı hiç sevmem
Uzak duruyorum muhattabım degıller
Bu benim, evet evet kesinlikle bu benim.
bir bitmediler hic hazetmem
Hepsi ölsün
Nefret ederim öyle ortamdan hemen uzaklaşırım..
Ekşını seven sıkıcı olmayan insanlardır
Severim genelde bir galatasaraylı huyudur bu😂😂
Kötü ruhlu olabilirler.
Çok tuhaflar
Keşke yok olsalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?