annem böyle devam ederse artık yokum cidden ölümün eşiğine gelmek üzereyim.23 yaşındayım beni kaale almıyor.her zaman küs ve sebepsiz yere.dün kardeşim facesi ve telefonunun şifresini buldum.kardeşim 18 yaşında çoğu erkeğe fotoğraflarını göndermiş onlarda ona.biri işte çıktığım yok gel iki gün takılalım demiş kardeşime.kardeşim 34 kişiye numarasını vermiş.foursquardan eklemiş mesaj atmışlar ordan numarasını göndermişler.inanamadım ama biriyle 2 aydır çıkıyormuş.çocuk ona sonumuz yok demiş.hala cocugun peşindeymiş.görünce şok oldum.çünki ergenlik döneminde herşey onu tatmin ediyor.herkes kasten havaya sokmuş buda inanmış.ve o kadar başarılı bir öğrenci ki.anadolu lisesi öğrencisi anma takmıyor artık okulu.dün uyardım anne bak böyle böyle diye.annem bir saat sonra bana tavır yaptı.ve benimle dünden beri konuşmuyor.kardeşim istediği zaman dışarı çıkıyor.bana gelince küfür hakaret.az öncede çocukla görüşmeye gitti.annem güle oynaya gönderdi.nereye gidiyorsun bile demedi.çocuk 10 yaş büyük kendisinden.belki daha fazla.ben kardeşimin iyiliğini isterim ablasıyım ama annem benimle küs.ve artık ben ailemi sileceğim kendime bir yol çizeceğim.annem her zaman böyle ne desem kaale almaz.sizce ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
34 kişi yazacaktım 34 yazmışım yanlışlık olmasın..kusura bakmayın ne olur..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer