- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak burcu hariç her burçla gayet iyi anlaşıyorum. Bir başakla beş dakikadan fazla sohbet edersem, ne hikmetse o muhabbetin devamı hep tartışmayla sonlanıyor denendi ve onaylandı :)
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Uberim.
- +1 yıl
Ne demek fenomenim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun burçlarla kesinlikle alakası yok bunun kişilik karakter ve yaklaşımlar ile alakası vardır Örneğin sana soğuk yapan Ama başkalarına karşı samimi olan insanlar bana göre yani iticinin önde gidenidir bir insanın kafa dengi diyebilmek için onunla gezmen Tozman vakit geçirmen lazım ve sana karşı davranışlarını ölçmen lazım ya böyle burçlarla olacak bir şey değil
10 Yorumla
Aslanlarla zor anlasirim dobra dedigim dedik olurlar genelde yani benim tanıdığım aslanlar ben de hassas bir insanim anlasamayiz genelde onun dışında diger burclarla anlasirim.
29 Yorumla- +1 yıl
Hiç bile🤣
- +1 yıl
Anlaştık 🙏
- +1 yıl
Doğru. Bende aslanım ve dediğim dedik dikdatör otoriter biriyim. Ama buna rağmen balıklarla çok iyi anlaşıyorum
- +1 yıl
Doğru benim genelleme yapmamın sebebi, kafa dengi olduklarım balık burcu oluyor. 4 kuzenim balık burcu. 4 ü de kız. Böyle çok narin, çok kırılganlar. Bende sahiplenmeyi seven biriyim. Çok iyi anlaşıyoruz
- +1 yıl
@dertli336 rica ederim.
+1 yılHangi burçla iyi anlaşırım bilmiyorum ama aslan burcu olan insanlarla çoğu zaman ters düştüğüm olmuştur. 😏😄
16 Yorumla- +1 yıl
Bittin sen 🤣
- +1 yıl
Ahaha peşin konuşmayın bizde Karamürsel sepeti değiliz 😎😃😃
- +1 yıl
Ahaha🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim. ☺
- +1 yıl
Rica ederim Karamürsel sepeti 🤭
- +1 yıl
🙈 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılGenel olarak herkesle anlaşırım bana ters düşmedikleri sürece burçlarına bakmıyorum, ama Aslan burcu bilemedim şimdi 😅
22 Yorumla- +1 yıl
Demek bilemedin🤔
- +1 yıl
Anlamıyor beni 🙄 hep kafasının dikine gidiyor 🤷♀️ o nedenle bilemedim.
Koç ya da ikizler ile arkadaş olarak anlaşabiliyorum, sevgili olarak anlaştığımı daha görmedim :D
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim görüşünüz için.
Aslında burçlara göre değil kafa yapısına göre değişiyor sevmediğim burç yok ama oğlak burçları inatçı biraz onun hariçinde anlaşırım herkesle.
20 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum boğa burcu insanları ile iyi anlaşıyorum, bir de yay insanı çok kafa dengi.
37 Yorumla- +1 yıl
Boğa burçlarıyla iyi mi anlaşıyorsun? Aslanların en büyük düşmanıdır boğalar😂
- +1 yıl
Yooo boğa burcu insanlara bayılıyorum hshshsh İstisna oluyorum ben eheheheh
- +1 yıl
Kendine gel sen aslansın 😂😂 boğalardan nefret etmelisin.
- +1 yıl
En yakın arkadaşımdan nefret edemem, sorry👀
- +1 yıl
Ama bu doğamıza aykırı😂😂
- +1 yıl
Yahu wallahi çok iyi anlaşıyorum😂 Kuzenim de boğa aşırı iyi anlaşırız. İhanet ediyorum burcuma şu an ama..
- +1 yıl
Sen istisnasın😂😂 neyse seni hoş görüyorum 😂 yükselenim ve burcum aslan yani dibine kadar aslanım ve boğaları düşmanımız ilan ettim😂😂
+1 yılBilmem ki pek takmıyorum bunu ama koçlar ve aslanlar 💃🏻
30 Yorumla
+1 yılBilmem kafa dengi diyebileceğim bir burca henüz rastlamadım..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen burçlarla pek aram yok benim için insan olması yeterli
10 Yorumla
+1 yılBalık beni tam anlıyor bunu diyorum burcumu bilecek misin bakalım :D
16 Yorumla- +1 yıl
Akrep 🤔
- +1 yıl
Nopeeeee
- +1 yıl
Öyle yazıyordu ben anlamam🤣
- +1 yıl
Yengeç burcuyum hep duygusalız biz dksösç
- +1 yıl
Yengeçler mi duygusal?
su gurubunda kalıyorsun. 🤭 - +1 yıl
Eveettt aşıırı duygusalız
Boğa burcuna, boynuzlarından tutarım onun en sucuk yaparım kebap yaparım kafa dengi oluruz böylece.
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı, sıkı bir dostluk olacak bu. 🤭
+1 yılBir Aslan burcu olarak İkizler ve Yay ile iyi anlaşırım.
Başak burcu olmadığı sürece diğer tüm burçlarla da anlaşabilirim aslında 😅10 Yorumla
+1 yılAslında burçlar bahane, frekansımın tuttuğu kişiye kafa dengi derim abi:)
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kardeşim, maksat mizahi bir yaklaşım olsun, eğlenelim. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim:)
Koç burcuyum kimle anlaşıyorum bilemiyorum geçimsizim ben ya
31 Yorumla
+1 yılBurçlara göre insanları değerlendirmeyi doğru bulmuyorum, sonuçta içinde Allah korkusu olan her insanı seviyorum. Ama harama helale dikkat edecek böyle insanlar daha fazla hoşuma gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılBen koç erkeğiyim. Genel olarak uyumluyumdur. Dikkati mi çeken, Akrep erkekleri kinci değil ama yakıcı öfkeleri oluyor. Akrep Kadınları nasıl bilmiyorum. Bu arada çok burçlarla ilgim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAslanim ben herkezle konuşmam konusursam anlaşıyorumdur
21 Yorumla- +1 yıl
Olay budur.
Yengeç, oğlak, balık en yakın arkadaşlarımın burçları ve her konuda beni haklı gördükleri için baya iyi anlaşıyoruz 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Aslan ya da
- +1 yıl
Üçüncü akrepti.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşak burcu erkeklerine hastayım bunu da burda itiraf edeyim :D
Ama kafa dengi burçlar oğlak ve kovadır. :)21 Yorumla
+1 yılAkrep burcu çok iyi ama erkek ve kız olarak fark ediyor
30 Yorumlaben aslan burcuyum kova ve yaylar tam bana kafama göre oluyor koçlar da eh işte onlarla da iyi sayılırım
10 YorumlaBoganin inadı kovanin da duygusuzlugu sebebiyle , duygulari olanlar uzerine alinmasin:), uzak durulduğu surece digerleri zararsiz bence
10 Yorumla
+1 yılKafamın uyuşmadığı insan yoktur.. Kibirli insandan hoşlanmam bunuda belli ederim zaten yanımda duramaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBurca göre değerlendiremiyorum bunu. Bir bakıyorum 1 yay ile çok iyi anlaşıyorum, diğeri ile hiç anlaşamıyorum..
10 Yorumla Başak burcuyum boğalar ile ve kovalarla anlaşıyorum genelde bide balıklar ile nadiren tabi
20 Yorumla
+1 yılikizler balık kafa dengi oluyor benim için bazen de boğa burçları
20 Yorumla
+1 yılaslında bilmiyorum ama ben boğayım. koçla anlaşıyorum, yayla, vs.
20 Yorumla
+1 yılBende aslanım ama aslan aslan güç gösterisi oluyor yaşadım tecrübeyle sabit ikizler kafa dengim oluyor genelde koç yay oğlak birazcık
30 Yorumla
+1 yılAslanlarla hiç anlaşamıyorum hemen bir gerilim oluyor geri kalanlarla anlaşabiliyorum 😅
20 YorumlaAslanla anlasiyoruz 👍😉
Kova ile hiç uyusamadik
Sefil balık 😂20 YorumlaBöyle saçma şeylerle uyum arıyorsunuz midem bulanıyor burç sorularından
11 Yorumla- +1 yıl
Maksat mizah ve biraz eğlence dostum, teşekkür ederim değerli yorumun için.
+1 yılKendi burcumun insanıyla iyi anlaşıyorum Terazi 👍 Öyle ki konu hiç bitmiyor
10 YorumlaHepsiyle iyi anlasiyorum hepsiylede kotu anlasiyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim burcum terazi, benim kafa dengim nasıl birisi acaba burc olarak bilmiyorum.
10 YorumlaKoç burcuyum, oğlak burcuyla anlaşamadığım söyleniyor. Ama burçlara inanmıyorum
10 YorumlaBana burç değil kafadengi lazım. Burcuna falan bakmam.
10 Yorumla
+1 yılKoç burcuyum aslan ve yaylar tam kafa dengi oluyo hlkdlss
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcuyum oğlak ve teraziyle anlaşırım diyer bütün burçlarla kan götürür ortalık 😂
10 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum kimsenin sevmediği ruh hastası ikizlerle çok iyi anlaşıyorum 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoğa burcuyum. Aslan ve yay en iyi anlaştığım burç. Aşırı kafama uyuyorlar. Çok kafa dengi insanlar..
20 Yorumla
+1 yılBen boğa burcuyum yükselenim Koç bu iki burçlada iyi anlaşırım..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence herkes bu soruya BENNN diyecek😂
çünkü bende diyorum ki OĞLAK=BEN😌😌10 Yorumla
+1 yılben teraziyim
bana aslan balık ve yay cana yakın geliyor10 Yorumla
+1 yılBurçlara göre anlaşmak saçma bence kafa yapım uyuyosa anlaşırım.🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılAnlaşamadığım burç yok başak kadınlarıyla pek neşem olmaz 😂
10 Yorumla
+1 yılMutlaka yay. Çünkü bir ikizler ancak bir yay ile anlaşabilir
10 Yorumla
+1 yılBoğayım, genelleme yapmak doğru olmaz belki ama terazi ve akrep burçlarıyla iyi anlaşıyorum sanırım.
10 Yorumlakanka olarak ikizler burcuyla cok iyi anlaşırım ama sevgili olarak asla anlaşamıyorum birde koç oglak la iyi anlaşır kendi burcum da başak asla ama asla anlaşamadığım burc yengec benden uzak olsunlar😅
16 Yorumla
+1 yılBu burç işini anlamadım gitti. Oğlak ♑ burcuyum
Hangi burç kadını oğlak ♑ burcuyla anlaşır, bilmiyorum 🤔🦇10 YorumlaKoç burcu bence tam kafa dengidir. Deli gibi bir şey. Her istediğini anlat. Kimseye söylemez. Vakit onunla hızlı geçer. Çok eğlencelidir. Çok iyi bir burçtur. ( Bu arada bende koç burcuyum ) 😁
21 Yorumla- +1 yıl
Koçum benim be 👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlak ve Boğa hariç diğer burçlarla anlaşırım. Özellikle kova, aslan ve Terazi.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. Aslan yay ve koç kafadir akıllıdır. Zirve aslan ama
10 YorumlaBen burçlar ile ilgilenmem
10 Yorumla
+1 yılBence Teraziyim ve bana göre Boğalar tam kafa dengi oluyor. Stresten uzak çok rahat kendileri ve ben böyle insanları gerçekten çok severim 🙂🙂☺️
20 Yorumla
+1 yılBen Koç'um. Koçları da severim. Akreplerle de aram iyidir. Ama özellikle Koç, Koçum benim dediğim insan tipidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlaşamam mesela ıııyyy o ne ya siz sadece kendinizi beğenmiş ama sadece küpelerin ve altın bileziklerin güzel olduğu bir insansınız ki zaten ben öyle şeyler sevmem. Ego manyağısınız. Siz egolu değilsiniz egonun deriye bürünmüş halisiniz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafa dengim ikizler burcu
aslan burcuyum ben ikizler koc yay bunlar benim kankam yaaaa
20 YorumlaOnu bilmiyorum da yay burcu erkegi sıkınti bak bunu cok iyi biliyorum
10 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum genelde terazi, kova ve İkizler ile daha iyi anlaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılBurç murç anlamam lahmacun yiyorsa o kişi ile anlaşırım
10 Yorumla
+1 yılAslan burçları ruh hastası olmuyorlar mı?
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendileri ben olurum, oradan öyle mi görünüyorum🤭
- +1 yıl
Seni tanımıyorum da tanıdıklarımdan çoğu aşırı takıntılı oluyor. Deli gibi 😬
- +1 yıl
Yok ben genelde egolu ama haklı egolu yani🤭 ve kıskancım. Takıntı yapmam.
- +1 yıl
Teyzem, eniştem en yakın arkadaşım... Çok titiz, takıntılı, dediğim dedik. Hepsi egodan demek ki.
- +1 yıl
Ego ile onun alakası yok, nasıl bağladınız. Neyse teşekkür ederim yorum için.
- +1 yıl
Rica ederim.
Balik, yay ve koçla aram iyidir ama başak ve ikizlerle anlatamam genelde
12 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem