Aile & Toplum En çok nazınız kime geçer? Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bugünlerde farkediyorum da benim nazım sadece teyzemlere geçiyor. Ne istediysem yapan 2 teyzem var. 🥳🥳🥳(Rabbim onlara hayırlı ömür versin, duamızı ihmâl etmeyelim 🤲🤲 )Sizin nazınızın geçtiği biri ya da birileri var mı?😄😄😄 En çok nazınız kime geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kimseye çünkü ilgi çekmekle zaman kaybetmiyorum 1 0 Yorumla
Z5014 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Çevremdeki benim sevmediğim insanlar hariç herkese geçer 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim nazım en çok babama geçiyor ya. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kimseye naz yapmadığım için bilemiyorum 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Herkese geçiyor hemen hemen 1 5 Yorumla ikizterazi +1 yıl Tatlı bir yüzün olunca azıcık tatlı baksan yelkenleri suya indiriyorlar 😂 Yorumla Çikopit +1 yıl Terazi burcu birinin tatlı olma ihtimali yok. Yorumla ikizterazi +1 yıl Tatlı olmama diyecektin galiba Yorumla Çikopit +1 yıl Terazi olarak doğmuş olsam her gün tanrıya isyan ederdim Yorumla ikizterazi +1 yıl Ben şükrediyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ablama 1 0 Yorumla
zeo53 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 teyzemde öldü 1 2 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Mekânları cennet olsun 🤲 Yorumla zeo53 +1 yıl yok ya ikisini de hiç sevmezdim umurumda değil Yorumla
Çikopit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Gilaburu mu o 0 6 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Frenk üzümü Yorumla Çikopit +1 yıl Tamam gilaburu işte Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Hayır değiiil Yorumla Çikopit +1 yıl Gönder bana bi tabak test yapcam nasil ayni değil Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Bende yok ki göndereyim. Yorumla Çikopit +1 yıl cimri karı seni pü! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimseye çünkü ilgi çekmekle zaman kaybetmiyorum
Çevremdeki benim sevmediğim insanlar hariç herkese geçer
Benim nazım en çok babama geçiyor ya.
Amin. En çok diye bakmadım hiç
Kimseye naz yapmadığım için bilemiyorum
Herkese geçiyor hemen hemen
Tatlı bir yüzün olunca azıcık tatlı baksan yelkenleri suya indiriyorlar 😂
Terazi burcu birinin tatlı olma ihtimali yok.
Tatlı olmama diyecektin galiba
Terazi olarak doğmuş olsam her gün tanrıya isyan ederdim
Ben şükrediyorum
Ablama
2 teyzemde öldü
Mekânları cennet olsun 🤲
yok ya ikisini de hiç sevmezdim umurumda değil
Abime❤️
Sanırım anneme
Gilaburu mu o
Frenk üzümü
Tamam gilaburu işte