Dökün içinizi ((:

Sen gerçek bir sosyalistsin yoldaş, insanlığa çok şey öğrettin şu kısa sürede derdim... Bir çok unuttuğumuz şeyleri hatırlattın, umarsız yarınını düşünmeden saçma sapan savurganlık içindeki hayatımıza dur dediğin için teşekkürler Corona kardeş derdim.
Güzel bakanlara, kapısını güzelliklere açanlara,
kötülük beslemeyip, yüreği iyilikle sınananlara,
bir kalp kazanmak için çalışanlara, içindeki çocuğu sarıp sarmalayıp,
hala kapı aralığından baktığında yaşamın en güzel şey olduğunun farkında olanlara
SELAM ve SEVGİ olsun.
Ama sana selam ve sevgi olmasın corona
Bak Nuri (Alço) Abi her gördüğün insana bulaşıp durma yeter artık dünyada elden geçirmediğin kimse kalmadı yeter artık yahu herkes senin korkundan eve tıkılıp kalmış senin korkundan kimse kimseye güvenip yanaşmıyor Bir Kolonya (Gazoz) Alırmıyız :P
Haha ilacada gerek yok içir gitsin😄
Cevap
70Cevap
Bir git başımızdan pislik derdim
Şehvetle doğan toprağa döner, günahla doğan bana döner. Derdim
"Dm kutunu aç tatlım, nefesimi kesen seni yakinen tanımak isterim". Derdim :/ :/
Bunu 😃😂
Kış kış derdim 😃😂
Nasıl bizim sarikli virüslere sgerekeni söylüyorsun onada ulan şekilsiz şeytan yaratığı seni bu hale getiren siyonist Yahudi deyyusu ile kenefte hallederim, derdim..
Evin barkın yıkılsın korona sen bizi üzdün Allahta seni üzsün korona tez zamanda kötü haberlerin gele korona
Ah benim tontişuuum sen buralarda ne geziyorsun hadi bize gidelim deeerdim 😀 lan ne hallere düşürdünüz bizi 😀
bir musibet bin nasihattan iyidir şimdiye kadar nerlerdeydin sen be gözüm. Anlat anlat anlatamadık biz insanlara.
Erkekse cehheneme kadar yolun var lan olası herif derdim.
Kadın olsa bir yastıkta coronlaşalım bebek derdim. Sjsjsjsj
Öncellikle harika bir soru olmuş :)
Korona hayatımı mahvettin git belanı başka bir gezegende bul bizim dünyamızı rahat bırak derdim.
Ekte
Sevgili korona virüs, seni çok sevdğim söylenemez ama bak sana hediye olarak bir futbol topu veriyorum. Al bu topu, sektir git.
Ensarcılara bulaş küçük çocuklara tecavüz edenlere bulaş o malum cemaat ve tarikaatçilere bulaşta mikroplardan ülke temizlesin kardeşim derim. Tüm cemaat ve tarikaatler zararlıdır lider ve üyelerine bulaşsında rahat edelim.
Senin için %20 ihtimalle öldürüyor diyolar nası bi' virüssün olm sen bi' işi tam beceremiyon 🤪
Rahat bırak bizi biz insanlar birbirimize sarılalım insanlığın değerini öğretti bize
Sen ne yapışkan ne illet ne yüzsüz bir şeysin yaa derdim
Evine git ve bir daha buralara gelme. Ağzını burnunu kırarım senin 😎
Senin bizimle ne derdin var diyip, ona meydan okurdum sıkıyosa benimle ringe çık derdim 🙈☺️
Onun insan olmasına gerek yok biz zaten virüsüz. lisan problemi olmaz
Artık yeter dünyanın yakasından düş yetmez mi bu insanın canını aldığın kafasına sıkardım
Kilit soruyu sorardım. Hey dostum seni kim gönderdi?
Gözle gördükten sonra gerisi kolay. Şimdi sen içer biz dışarı yeter ya. Bu ettiğin, ettiğini bulma zamanı derdim
seni hiç sevmedim sütoğlan..
babanı da hiç sevmezdim..
Kralsın derdim Dünyayı dize getirdin Savaşları Tüm kötülükleri yok etme derecesine getirdin helal olsun sana derdim
Az ötede oyna mesela uzayda😉
hiç birşey söylemezdim agzını burnunu kırıp hastanelik ederdim :D
Lan yarrrrrrdimmm et derdim :D
Ne için😃
İnsanlık için git derdim buralardan 😂
"Ya seni doğuran Çin'in ben..."
( Devamını getiremiyoruz)
Bize ders verdin eyvallah ta yeter artık biz dersimizi aldık çek git...
Bu kadar zinaya şükürsüzlüğe başınıza ben gönderildim diye cevap alırdın coranadan
Kadın olmasını isterdim. Bu saate kadar ölmeyecek gibi sakladın ve kendinde bir şey var zannettin. Şimdi Allah'a hesap vermeye hazır ol. Ahım kalsın sana derdim
Artık bir fiziktirip gider misin tatlım derdim :D
Sevdigim insanların canını sıkan insanlara bulaşması için rica ederim ☺
Çirkef katı merhametsiz illet
Senin derdin ne lanet olası pislik.
Allahın yok mu ulannn
Bir şey söylemezdim. Kafasına sıkardım eco. 😏
Bu kadar insanın canını almaya ne hakkın var.
Canım neye kızdın hayırdır
Limon kolonyası ister misin?
Mutasyona ugradin mi bebeğim?
yüzünü şeytan görsün derdim.
Cehenneme kadar yolun var derdim
Gel otur bir soluklan 😂😂
Benım konuşmamı baştan sona biiiiippplerler🤭🤭🤭
Hayatımız zaten yeterince kötü, sana gerek yoktu..
Elinden geleni ardına koyma.
Zaten koymuyor
Sözlerle değil ellerle uygulama direkt
"senin d. une cakmak cakaarim pis korona"
Öldürürdüm bişi demeye gerek yok
Bir git artık başımızdan derdim.
Korona; orana burana korum ha derdim...
Abi bizi bitirdin be!
Bak kral çok gezme mevzu çıkar bakkkk
Söz söylemezdim şiddet uygulardım malüm tepki
Senin Allah belani versin
Bazen susmak en büyük cevaptır. 😑