Aileme yakın olamıyorum? soru kısa mı?

küçüklüğümde annem çok sinirli biriydi.babamda sakin.. evde babam varken sorun olmazdı ama annemle kalınca geneld ekızdığı bişy olurdu.annem ders notlarıma çok önem veriyodu.yani 95 alsam 5 puan nerdn gitti derdi.babamda belli etmesede oda aynı şeklde.. her ikiside aşırı derecede anlayışsızdı.bu yüzdne çok sıkıntı yaşadım.liseye başaldım özellkle lise 1 ve 2 de.. sonra ben bir koptum zaten son sınıfım kendime daha yeni geliyorum.rehber hcam bile ailemle görüşmek istedi engel oldum anlamazlar dedim.ailem dışarıya karşı konuşurken baya bilinçli konuşular sanısınızki bizim evde ilşkiler çok iyi çok mantıklı insnalar bana kızmıyolr fln.. ama söyledikleriyle yaptıkları hiç birbirine uymazdı.. şimdi yeni yeni hatalarının farkına varıp daha sakinler anlayışlılar ama onların yüzünden çoğu zamanımı korkarak geçirdim.en ufak hatada çok korkardım.çekngen biri değilim ama bu yüzden resmen içime kapandım.küççkken ailemle çok az konuurdum dışardada..ve şimdi değişselerde benm en güzel zamnlarım gitti.çocukluğuma dayir iyi anım çok az daha çok korktuğum üzüldüğüm anlar var.onlara bir türlü yakın olamıyorum onlar sarılmak istese ben kaçarım istemiyorum.öldüklerinde belki çok üzülücem ama istemiyorum işte..
Aileme yakın olamıyorum? soru kısa mı?