Kişilik & Karakter Bu tür türbanlıların amacı nedir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu tarz türbanlıların amaçı ne sizce videodan bu dar elbiseli, dans ediyor , bakışlarıyla kışkırtmaya çalışıyor cilve yapıyor ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Eskortlar mı sizce reklam mı yapıyorlar? Bu tür türbanlıların amacı nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
reyyonn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kafasına onu takıp düzgün kız imaji verip erkekleri yoldan çıkarıyor lafa gelincede çok şükür allahın ayetini kafamda taşıyorum diyor 1 0 Yorumla
Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl gösterip vermemeken çok da onlar kazanıyo 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadan vermek bence😂 Yorumla Cennetbenim +1 yıl onlar bilir işi Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Bu tarz insanların amacı aranmak bu kişi gerçekten kapalı biri olsaydı başındakine saygısı olur böyle durumlara sokmazdı kendini Allah hidayet versin 0 0 Yorumla
_Summer_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. Türbanlı vardır ve türbanlı vardır herkesin amacı farklı olabiliyor her türbanlı ya zaten dört dörtlük kapalı diyemiyoruz.. Allah hidayet versin.. 0 0 Yorumla
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunu yargılamak size düşmez bence kim ne yaparsa yapsın 😏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tiksiniyorum Yorumla sananeeeeeeeeee +1 yıl Yani olabilir tabiki ama altında bir şey arama her şey olabilirrrr. 🤷🏻♀️ Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çok fena görünüyorlar evet. Harika olanları var tik tok ta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Turbanlilar daha sey oluyomus diye duydum ama bilemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne oluyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar acik soyleyemem sifreli soylersemNigzaTersten okunmali Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 901 cevap paylaştı. İlgi çekmeye ihtiyacı var belliki 1 0 Yorumla
KocaBirSaçmalık Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Ne olabilir acaba 🤔 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Yaprakk Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl Herkesin bildiği ama söyleyemediği kelime. Yaşamın özü 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Aynennnn Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl 👍 Yorumla Soran +1 yıl 😊😋 Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl 🖐️ Sen büyüksün abla 👍 Yorumla Soran +1 yıl Abla mı bu olmadı ama 😄 Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl Ufff hitap şekli üstünlük belirten abla. Büyüksün hadi görüldü at çek git dmmdmdd Yorumla Soran +1 yıl Bb Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ok😋😋 Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl O dili çıkarma lütfen 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Niye tatlis Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl Utanırım öyle şeylerden 😶 Yorumla Soran +1 yıl Nereye kadar utanıcan ama 😕 Yorumla KocaBirSaçmalık +1 yıl Ölene kadar 😇 Yorumla Soran +1 yıl İyi bakalım Yorumla
czynieczuje Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Allah başını kapa demiş kıçını değil 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Açık olsaydı sıkıntı olmayacakmış gibi konuşuorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet olmazdı “açık “olurdu dediğimiz gibi o kafadakinin amacı dikkat çekmemek Yorumla korkmaz88 +1 yıl Önyargılıyız belli ki Yorumla korkmaz88 +1 yıl Her sakallı hacı olmadığı gibi her kapalı da hoca değil ön yargınızı bir tarafa bırakın da insanın özgürlüğünü kısıtlamayınSizi alakadar eden konularla ilgilenin başkalarının hayatına burunuzu sokmayın Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. ilgi seviyor iste yani kisaca 0 0 Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı. Karakter elbisede degil artik 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mery37 tiktoktakta görüyorum hep bu kızı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben instagramda gördüm Yorumla Hairmafya +1 yıl Tiktokta gördüm bende milyon takipçisi var kapalı ama açıktan daha çok dar giyiyo Yorumla Soran +1 yıl O verdiğin nick başkası galiba Yorumla Hairmafya +1 yıl Ben öyle hatırlıyorum bu kız ama ona eminim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kafasına onu takıp düzgün kız imaji verip erkekleri yoldan çıkarıyor lafa gelincede çok şükür allahın ayetini kafamda taşıyorum diyor
gösterip vermemek
en çok da onlar kazanıyo 😂😂😂
Arkadan vermek bence😂
onlar bilir işi
Bu tarz insanların amacı aranmak bu kişi gerçekten kapalı biri olsaydı başındakine saygısı olur böyle durumlara sokmazdı kendini Allah hidayet versin
Türbanlı vardır ve türbanlı vardır herkesin amacı farklı olabiliyor her türbanlı ya zaten dört dörtlük kapalı diyemiyoruz.. Allah hidayet versin..
Bunu yargılamak size düşmez bence kim ne yaparsa yapsın 😏
Tiksiniyorum
Yani olabilir tabiki ama altında bir şey arama her şey olabilirrrr. 🤷🏻♀️
Çok fena görünüyorlar evet. Harika olanları var tik tok ta
Turbanlilar daha sey oluyomus diye duydum ama bilemem
Ne oluyormuş
Bu kadar acik soyleyemem sifreli soylersem
Nigza
Tersten okunmali
Bakireyim diyip, anal oral yapan biri gibi geliyor bana niyeyse
İlgi çekmeye ihtiyacı var belliki
Ne olabilir acaba 🤔
Yaprakk
Herkesin bildiği ama söyleyemediği kelime. Yaşamın özü 🤭
Aynennnn
👍
😊😋
🖐️ Sen büyüksün abla 👍
Abla mı bu olmadı ama 😄
Ufff hitap şekli üstünlük belirten abla. Büyüksün hadi görüldü at çek git dmmdmdd
Bb
Teşekkürler
Ok😋😋
O dili çıkarma lütfen 🙄
Niye tatlis
Utanırım öyle şeylerden 😶
Nereye kadar utanıcan ama 😕
Ölene kadar 😇
İyi bakalım
Mide bulandırıcı ne diyebilirim ki...
Allah başını kapa demiş kıçını değil
Açık olsaydı sıkıntı olmayacakmış gibi konuşuorsun
Evet olmazdı “açık “olurdu dediğimiz gibi o kafadakinin amacı dikkat çekmemek
Önyargılıyız belli ki
Her sakallı hacı olmadığı gibi her kapalı da hoca değil ön yargınızı bir tarafa bırakın da insanın özgürlüğünü kısıtlamayın
Sizi alakadar eden konularla ilgilenin başkalarının hayatına burunuzu sokmayın
ilgi seviyor iste yani kisaca
Karakter elbisede degil artik
oda onun problemi herkes aynı değil sonuçta
Mery37 tiktoktakta görüyorum hep bu kızı
Ben instagramda gördüm
Tiktokta gördüm bende milyon takipçisi var kapalı ama açıktan daha çok dar giyiyo
O verdiğin nick başkası galiba
Ben öyle hatırlıyorum bu kız ama ona eminim
İlgi çekmeye çalışıyor ve bunu başarıyorlar da
İlk bunları dikecen haa
Geberip gitsinler
Moda olsun diye ortunenlerden
Amaci bizi yoldan çikarmak.
yaptilar e😝😛❤🤔
Rezillik
cahillik tezahürü
Sapkınlık