Sizce bu tarz insanların amacı ne?

Az evvel Instagramda geziniyodum. Tesettürlü bir bayan kadınlara özel kafe acmis. Dükkan daha yerlesmeden video cekip paylasmis. Yorumlar kısmında kadini o kadar linçlemisler ki. Yok işte hesabı kim ödeyecek , inşallah batarsın , bu tesettürlü kadinlardaki mantık nerden geliyor anlamıyorum , yıl olmuş 2026 bu cahillik nerden geliyor vs vs ya kadin ince düşünmüş kadinlara özel bir kafe acmis. Helal haram hassasiyeti olan var erkeklerle aynı kafede oturmak istemeyen var. Hem hiçbir şey olmadan erkeklerle aynı kafede oturulsa bile erkek gözünü kadına dikiyor sanki kan düşmanını görmüş gibi. Aval aval bakıyor. Hiçbir şey olmasa dün değil ondan önceki gün akşam otobüse bindim. İki kişi resmen gözüyle beni yedi bitirdi. Ki ben adama kafamı çevirip bir saniye bile bakmamistim. Üstümde de normal kot pantolon swit vardi. Sacim bile gozukmuyodu şapka takmistim. Hani diyorsunuz ya açık giymiştir ondan bakmistir diye. Belki kadının helal haram hassasiyeti vardır ki bunun için tesettürlü olmak gerekmiyor. Tesettürlü olmadığım halde benimde helal haram hassasiyetim var ve bir erkeğe nikahlı eşim olmadan dokunmayacam mesela. Bunda bu kadar linçlenecek ne var? Cok mu kafede oturup dışarda gezmek istiyosun? Bir sürü kafe var ondan hariç git otur istediğin kadar. Ama başkalarına çamur atma. Ama yoook illa laf sokcak illa bulascak. Kendine dokunan ne varsa sanki. Bu tarz insanların amacı ne sizce?
Sizce bu tarz insanların amacı ne?