Neredeyse 17 yaşımdan beri böyle şu an 21 yasındayım tabi o zamanlar bu kadar hissetmiyordum ama artık dayanamıyorum gibi bir şey aşırı mutsuzum ailemle aram kötü mutlu değilim akşama kadar oyun oynuyorum kitaplar masada ders çalışmam lazım ama çalışmıyorum hiçbir şey yolunda gitmiyor etrafım ailemde dahil çıkarcı insanlar ile dolu bir süre anksiyete için hap kullandım ama sanki sadece anksiyete değilim gibime geliyor aşırı mutsuzum eskiden yaptığım çoğu şey artık beni mutlu etmiyor o kadar vahim durumdayım ki iyi şeyler duymak için uygulamalara fal atıyorum birazda olsa renklenim istiyorum ve bu her gün olmaya basladı nerdeyse boş şeylerle vakit öldürüyorum ders çalışamıyorum aşkta kimse yok insanların benim halkımda sıkıcı soğuk ve yalnız dediğine eminim bazen ben bile kendime üzülüp ağlıyorum cidden 2 3 tane arkadasım var derslerim iyi diye duruyor onlarda yanımda mesela konusuyoruz konu ders anlata geliyor çağırıp bulusalım bile demezler hayatımda kimse yok kimse beni beğenmiyor hersey kötü ve daha da kötüye gidecek mutsuzum ailem mesela diyorum haftalardır babama gidip yurttan esyalarımı alalım herseyim orada kaldı sürekli erteledi erteledi sonunda yasak geldi cidden biraz sevse gidip alırdık baskası dese koşa koşa gider elime bir kredi kartı geçiyor uzakta okuyorum babam veriyor kız kardeşimde ona takmış mesela hayatını yaşıyosun para harcıyosun diyip duruyor karttan banada şunu bunu al almayıncada paragöz cimri açgözlü diyor ama ben aslında çok yalnızım arkadasım bile yok düzgün beni kimse sevmiyor çok daraldım herseyin baslamasına sebep olan o olayları biliyorum ve nefret ediyorum zaten kötüydüm şimdi eve tıkıldık daha da kötü oldum hiçbir şey olmuyor düzgün giden hiçbir şey yok çirkin yalnız ve mutsuz hissediyorum düzelmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bana bir erkek yazdığında hemen soğuksun falan diyor insanlarla konuşmak istiyorum ama eskisi gibi hissedemiyorum buzdolabı gibiyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer