Herkes ayt matematik zor diyor ben yapabiliyorum tyt de kalem oynatmıyorum
3 ay
tyt de çok soru çözmek gerekiyor konu bilmekten zor. matematik öğretmeniyim daha yeni yeni tyt yi rahat yapmaya başladım. ayt yi daha rahat yapıyorum. ortaokul matematik öğretmenliğini okudum bir de. özel dersler sayesinde öğrencilere öğrete öğrete tytm anca öyle gelişti
ayt senden istediğini veriyorsun bitiyor
Canım genç arkadaşım 🌿 bak sana içtenlikle söyleyeyim, burada bir “yapamama” sorunu yok. AYT matematik analitik düşünme ister ve sen onu yapabiliyorsun demek ki derin odaklanma gücün var 👏✨ TYT ise hız, dikkat ve pratik sınavı. Belki temelin değil tempo alışkanlığın eksik. Bu zekâ meselesi değil alışkanlık meselesi 💪
Kendine haksızlık etme. Süre tutarak mini denemeler çöz. Hız kası çalıştırılır 🧠⏱️ Sen yapabiliyorsan geliştirebilirsin de. Yolun uzun, moralini güçlü tut 🌸🚀
Cevap
1Cevap
Temel'in yoksan ayeti zor gelirse benim varsa zor gelmez Ben de 3 sınavı hazırlanıyorum tek bir programdan
ayt kolay tyt çok zor ayt kadar kolay yok bence
Yani buradan kişiden kişiye göre değişir
ayt soruları çok kısa uzun değil tyt gibi benden ne istiyor anlamıyorum tyt
ayt beli
Bol bol soru çözmelisin baktım Konu eksiğim mi var o zaman konu eksiklerini kapatacaksın bu şekilde ilerleyeceksin başka yolu yok AYT sana zor gelmiyorsa tyt'de zor gelmemeli Demek ki konu eksiğim var
problem çözemiyorum nerdeyse 35 net geliyor ayt tyt 25 net
Neden ki
bilmiyorum ağlamak istiyorum
ayt yapa biliyorum tyt yapamıyorum
Profile istek atar mısın önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?