Denizde veya havuzda farketmeksizin Yüzmekten nefret ediyorum. yüzmeye dair herşey bana eziyet gibi geliyor. var mı benim gibi olan? (Gerisi detayda)?

32 yaşındayım. (18-24 e takılmayın siteye yanlış tarih vermişim) Yaz geliyor ve çoğunuz belki yüzmek için can atıyorsunuz.
Eskiden çocukluk yıllarımda yüzmeye bayılırdım ama son birkaç yıldır durum tersine döndü.
plaj ve yüzmeyle ilgili herşeyden nefret eder oldum. sıcak kumlara basmak zorunda kalmak, kumların terliğe girip rahatsız etmesi, vıcık vıcık güneş losyonu yağı sürünmek, derken yüzmek ve yüzmekten çıktıktan sonraki yorgunluk ve üşüme ve ıslak vucuda yapışan kumlar. sonrasında duş almak zorunda kalmak ve mayoyu çıkar normal kıyafetini giy çok eziyet geliyor. Benim gibi düşünen var mı başka. yoksa ben mi çok yaşlandım? sırf bu yüzden balayı tatili zorunluluğu olmasın diye evlenmekten bile soğudum.o derece.
Güncellemeler
+1 yıl
NOT : Ciddi cevaplar istiyorum. DALGA GEÇENE EKSİYİ BASICAM ONA GÖRE
Güncellemeler
+1 yıl
güzel öneriler yazmışsınız arkadaşlar tamam ama...ne biliym yaz tatili yüzmeden geçemez mi? Akrabalarım yazlığa çağırıyor sırf bu huyum yüzünden gitmek istemiyorum. yazlığa sadece oturup çay içmek, yöresel lezzetleri tatmak veya dükkanlardan farklı şeyler bulup alışveriş etmek için gidilmez mi? illa suya mı girmek gerek? :)
Denizde veya havuzda farketmeksizin Yüzmekten nefret ediyorum. yüzmeye dair herşey bana eziyet gibi geliyor. var mı benim gibi olan? (Gerisi detayda)?