Sizce bu korkumu nasıl yenebilirim? Tatilde çok derin havuzda yüzebiliyorum hiç sorun yok fakat denizde derin yerlerde yüzemiyorum çok korkuyorum. Mesela tekne turunda denize atlayamam teknenin durduğu yerlerde yüzemem derin olduğu için. Neler yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun.
Derin denizde yüzme korkum var bunu nasıl yenebilirim? detayı okur musunuz? Tatilde artık derin suda da yüzmek istiyorum?
soruyla son resimlerin ne alakası var :D kendini derin suya atlayınca sakin ol köpek balığı yok ısırılmayacaksın kızım ayağına kramp girip boğulmayacaksında. o ayağına dokunanlar köpek balığı değil korkma. korkmaaaaa yaaaa ayaama ne değdi lanet olsun neydi o diye panik yapmadan telkin et kendini :D
bir kere gözünü karartıp derine yere girerek yüzmen kafi başka türlü bu korkunu yenemezsin... yüzmenin keyfine ve zevkine varmak istersen derinde yüzeceksin... hemde daha temiz ve sağlıklı... bu arada sarı bikinili sen değilsindir umarım bikinin alt tarafı baya küçük gelmiş...
Havuzun sınırları var ve kapalı bir alan orada kendini güvende hissettiğinden ama deniz sınırsız bir alan orası her tarafa açık bu nedenle pisikolojik bir durum bu yaşadığın :)
Bu iş tamamiyle korkuyu yenmekle alakalıdır. size tavsiyem önce makarna denilen kaldıraç ile derin suya açılmanız daha sonra yanınız da başka biri varken onu bırakmanızdır. bundan sonra da öğrenemem diyorsanız yüzemeyenler listesine eklenirsiniz
İzmir’de yüzme hocası arıyorsanız kesinlikle Mehmet Onur Erküçük’ü tavsiye ederim. Kendim için aldığım en güzel kararlardan biridir, su korkumu yenmeye karar vermem. Ve en doğru yüzme hocasını bulmam da büyük şans oldu. Az sayıda ders, biraz pratikle çok kısa sürede su korkumu yenmeyi bırakın yüzmekten zevk almaya başladım. Resmen suda oyun oynuyor, keyifli vakit geçiriyorum. İyi ki Onur Hoca ile yolum kesişti.
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Derin denizde yüzme korkum var bunu nasıl yenebilirim? detayı okur musunuz? Tatilde artık derin suda da yüzmek istiyorum?
En İyi Cevaplar