kıskanç erkek neden sevilir ya da sevilmez?
kıskançlığın dozu nedir size göre?
kıskançlığın dozu nedir size göre?
Ufak kıskançlıklar iyidir bir ilişkiyi canlı tutar.Ateşi körüklemek gibidir.Ancak kişilerin bu olayı abartıp, özgürlükleri kısıtlama hakkı olmamalı.Saygılı bir ilişkiyse herkes yapması gerekenleri ve yapmaması gerekenleri zaten bilir.Kıskançlığı abartarak bunaltmanın da alemi yok kanımca:)
benım hoşumA gidiyo ne yalan söyleyeyim hatta sevgilim biara benı hıc kıskanmıyodu sınırden aglıyodum benı sevmıyo mu dıyee :))
Kıskançlıktan kasıt kısıtlamak ise hiç hoşuma gitmez. Zaten ancak mazoşistlerin hoşuna gider.
Tadında sahiplenmek iyidir, boğmak ise öldürür
Cevap
3Cevap
Kıskanılmak hoşume gider çünkü kimse sevmediği birini kıskanmaz benim için sevgilimin beni kıskanması bir sevgi göstergesidir ama bu kıskançlık aşırı kısıtlamaya yol açtığı zaman katlanılmaz birşey oluyor
Kıskanılmak hoşuna gider ama sadece sevdiği erkeğin kıskanmasını ister. Diğerlerinin her hareketi itici olacaktır. Ama dozunu aşmamak gerekiyor kıskançlığın. Erkeklerle konuşturmamayı anlarım ama; kısa kollu da giydirmezse falan, abartı yani.
hayır şahsen hoşuma gitmez başka erkeklerle konuştuğumda acı çeker gibi bakması yeter uzatıpta tartışmaya maçoluğa lüzum yok
eğer sevdiğim biriyse kıskansın ama sevmediğim biriyse çok itici gelir
kıskanılmak baskıcı sekılde olmamalı sevecen sekılde olmalı dozajı ayarlanırsa superdır ılac kadar ılıskıyee :=))
Aşırıya kaçmadığı sürece herkesin hoşuna gider kıskanılmak.
asiriya kacmamak kaydiyla kısnmak iyi degilde kıskanılmak guzel
kiskanmasin mumkunse. beni oldugum gibi kabul etmiyorsa kapi acik..
gitmez mi gider tabi ..
bayılırım ölürüm biterim kıskansın beni :)
heee manyak ciddiyim ;)
sevyrm yani napym :)
istek ne ola ki O.o
kıskansın işte be :D
giyerim
daha çok kıskansın :D :D
:D:D
hemkızın hemde erkegin hoşuna gider evettt..
Aşırıya kaçmamak şartıyla evet
aşırı olmadığı sürece sorun yok.
Benim hoşuma gider az miktarı.
Sevdigi erkek kiskaniyorsa, hosuna gider.
asiriya kacmadigi sürece evet.
dozunda kıskanmak ne az ne de çok kıskanmak
kız=kıskanç dozu sen belirle
dozun da olması şartıyla yani ne çok ne de az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar