henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum kıskanıyorum kıskanıyorum :))))
Kıskanılmak kızların hoşuna giden bir davranış mı?
henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bile kıskanıyorum kıskanıyorum kıskanıyorum :))))
bi zamanlar beni çok kıskanması sebebiyle çok da çektirmiş bir hödüğü eskilerde bırakmış bir bağyan olarak hala diyorum ki:"kıskançlık olmalı ama dozunda.ve en önemlisi kıskananın dilinin ayarı kaçık olmamalı daha önemlisi..bazılarının aklının da ayarı kaçıktır da,Dünya'yı zehir ederler sevdiklerine..
ayyy bayılırım. :D Erkek dediğin kıskanç olur yaa. Tabi kıskancak ben onun kız arkadaşıyım. Beni kısanmııcakta kimi kıskancak..
aşırıya kaçmassa hoştur birde istediğin kadar aşırıya kaçsa bile kız seni takmadığı ve sevmediği için ç*tünü tavan yaptırır kıskançlık..
Cevap
6Cevap
benim çok hoşlandığım bi durum bu sahiplenildiğimin farkına bikere daha varıorum o beni kıskandıkça :) ama bazen anlam veremediğim kıskançlıklarda yaşamıo değiliz ama bu hiç umrumda değil valla seven erkek kıskanır kardeşim bu bukadar basit :)
abartılmadığı sürece hoş bence.değer verildiğini hissediyor insan.bir de havada uçan sinekten kıskananlar var ki bu hiç hoş değil.
Cok simaririm ben. Napim Hosuma Gidiyor. Bisaniye bisaniye benim Sevgilim Yokki ! Pff .s .s .s
yerinde ve dozunda zararsız kıskanmalar ilişkiyi besleyeceği kanaatindeyim..
Evet hoşuma gider. Abartılı, abartısız farketmez. Sevildiğimin, paylaşılamadığımın göstergesi sonuçta.
Kesinlikle hoşuma gider.
Aksine beni kıskanmazsa o kişiden soğurum ve koşarak uzaklaşırım
kıskanılmak devamında kısıtlanmayı getirmiyorsa problem yok
tecrübem odur ki, her kadın kıskanılmak, ve bir numara olmak ister.
Kıskanç insanları pek sevmiyorum. Bana değer verdiğini hissetirmesi yeterli olacaktır.
Ayarında evet hoşumuza gider .
kıskanılmak güzeldir kısıtlanmak kötü
geneli kısıtlanınca sevildiğini zanneder
Ebet çok kıskanç olsun.
fazlası zarar uzaklaştırır :D
tabiki de hoşlarına gider.
tabiki ama bunaltıcı olmamak kaydıyla
Ayda 1 kıskanmak iyidir.
bana güvenmediğini düşünürüm.
aşırıya kaçmadığı sürece
Kıskanılmayı sevmem, çok kıskanmam da
cinsiyet farketmez bu.herkesin hoşuna gider..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar