@Sun_Shine yok canım neden kıskanayım dilediğiniz kadar görüş altında sohbet edebilirsiniz 🤭
Aldığın kararlarda ne kadar istikrarlısın?
@Sun_Shine yok canım neden kıskanayım dilediğiniz kadar görüş altında sohbet edebilirsiniz 🤭

Belirlediğim hedefleri gerçekleştirme doğrultusunda oldukça istikrarlıyım. Doğru olduğum düşünceyi savunmak, gerçekleştirmek konusunda kararlıyımdır. Kolay kolay istikrarımı bozmam ve başka şeylerin buna mani olmasına izin vermem. Hayatta bazı konularda kararlı olmayan insanlar hedeflerini gerçekleştirme bakımından sıkıntı yaşarlar. Bu nedenle kararlı olmak bir gereksinimdir. Ancak aşırı derecede istikrarlı olmak olumsuz sonuçlanabilir. Bu olumsuz sonuçlar kişiyi gerek inatçı bir insana dönüştürmeye gerekse hedeflerini gerçekleştirmek için bazı şeyleri gözden çıkartmasına da neden olabilir.
Sonu kötü de olsa o sona giderim. Tecrübe edinirim. Parçalara böler içinden lazım olacakları hafızamda tutarım. Verdiğim kararlar hep doğru olursa eğer mutlaka bir yerde yanlış yapma ihtimalim kat kat fazlalaşır.
Istikrar gobek adim
Buradaki uyelik suremden belli degil mi?
Evet yıllanmış şarap gibisin 🙈
Soru sahibi kıskanacak bizi şimdi🤣🤣
@mrt555 Maşaallah diyelim hocam😊 @Sun_Shine yok canım neden kıskanayım dilediğiniz kadar görüş altında sohbet edebilirsiniz 🤭
(bunu güncelleme olarak paylaşmış olmam buradaki istikrarsızlığımın ve acemiliğimin göstegesi oldu 😅
🤣🤣🤣🤣
Olsun olsun sayemde süper soru oluyor
@Sun_Shine olmadı ki 🤷♀️
@__LiKaRbA__ Şimdi iki okuyup üfleyeyim Hayri etkisi yaparım belki🤣
@Sun_Shine hadi bakalım bekliyorum nefesin ne kadar kuvvetli 😄
@Sun_Shine cidden nefesin kuvvetli geldi süper soru 😊
Dedim ben sana yeni rehberiniz ben son üfleyen 🤣🤣
@mrt555 koptum artık yazamıyorum, gözlerim yaşardı gülmekten.
Dur seni daha fenomen yapacaklar @__LiKaRbA__ üflüyorum 2 haftaya genomensin🤣
Evet özelliklede görüşe yazacağı şeyi güncelleme olarak paylaşan fenomen arıyorlardı oda ben 😂
@__LiKaRbA__ Şimdi bizi @mrr555 kovacak🤣
Neyse ben mesajlara bakayım. Fenomen hanım
Kararsızlikta istikrarliyim 😅😅
Bu iyiyidi 😅
*İyiydi
Sanırım bende yazmamakta istikrarlıyım 😅
Ahahaha🤣ben biliyooom nam nam nam
Istikrar önemli 😂😂😂
Cevap
3Cevap
Çevremde sadece tutarlı ve güvenebilinen insanlara karşı oldukça istikrarlıyımdır.
Fazlasıyla istikrarlıyım. Sonucu iyi ya da kötü farketmez önemli olan verdiğim kararı uygulayıp arkasında durabilmek benim için.
Aldığım bir kararın daha sonradan hata olduğunu anlarsam vazgeçerim. Öyle gurur yapıp sonumu görmeye uğraşmam
Genellikle arkasında dururum , kafaya koyduğumu da yaparım
Gerekirse kan dökerim öyle istikrarlıyım. Bu olacak dediysem olur. Ha bu gün ha 6 yıl sonra ama mutlaka olur. Obsesifim ben
Eh. Motivasyonum varsa devam ederim.
İstikrarsız insan tökezler.
Değilim
Konuya göre değişir
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?