Sorumda anket yapıyorum ama bunlar bilinen durumlar ben kendi fikirlerinizde yorumlarınızı da katmanızı istiyorum
Asalet
Güzellik
Onur
Masumiyet
Cesaret
Vicdan
Ahlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
soyut kavramları ölçemediğimiz için parasal karşılığını bulamıyoruz sen paso soyut seçenekler koymuşsun zaten
içteki cocukların toparlanıp gitmesinden daha kötü birsey yok. para nedir ki doldurabilirmi bu boslugu
Her şey parayla satın alınabilir ama namus asla alınamaz.
Neden bilmiyorum ama masumiyet dedim...
Cevap
17Cevap
Hepsi alinabilir alinamayan tek sey senin anne babadir.
O kaybediyor ama annen olmadan dogamazsin.baban olmadanda olamazsin.
para her şeyi satın alır diyecektim ama şıklar arasında "masumiyet"i gördüm. para masumiyeti kesinlikle satın alamaz.
Şıklarda yok ama gençliği, zamanı satın alamaz.ben 30 yaşındayım ve maddi durumum iyi tüm servetimi versem beni çocukluğuma götürebilirmisin?
Çocuk kadar mutlu edebilirsin, genç sevgili bulabilirsin bu konularda haklısın ama çocuk bedenine sahip olmamı para vs hiçbirşey sağlayamaz.paranın satın alamayacaklarına başka bir örnek daha vereyim.sakıp sabancının bir oğlu özürlü ve tedavisi yok hatta şöyle sözü vardı; araba fabrikam var ama oğlum o arabalardan birtanesini alîp kullanamayacak..parayla sağlığıda satın alamayız, gençliğide..
Dinin imanin para olmus deyimi bile varsa yukardakilerin hepside alinabilir, vicdanini bile alirsinki bicok ornegi var
o yazdıklarının hepsi satın alınamaz.
Herşeyi parayla satın alırsın.
Ne kadar?
Vicdan çünkü para ve vicdan ters orantılı.
Sağlık ve ölümsüzlük :D
para herşeyi satın alır canım
Ne kadar jezz?
para çok şey ama herşey değil...
Belli bir noktadan sonra sağlik geri alinmiyor
ahlak namus iffet haya...
hiç biri zaman.
Mutluluk huzur ibadet ^^
değer yargılarının hepsi
Hepsi seçeneği de olmalıydı.
vicdan diyorum
Sağlık.
saglık
huzur diyorum
Ölüm
son nefes
Aslında hepsi
Hiçbiri. Sevgi
Paranın satın alamayacağı hiç birşey yok.
Ğ. Sağlık
Aile
Ahlak...
Namus
Dinozor :D
yalan mı söyledim sanki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar