14 17 yaslarim arasinda cok yanlislarim oldu 4 kisiyle ciktim bu zamana kadar cok pismanim simdi yeni yeni farkediyorum yanlislarimi bidaha elim erkek eline değmicek kapandimda yeni. Sunu farkettim başka yerlerden isteyen cikiyor mahalleden cikmiyor cocukken yapilmis hatalar bir genç kızın hayatına mal olurmu?
Cevabın nedir?
melesef bazen ewet, kız benım için en degerlı olgudur bır erkek olarak, her ne kadar namuslu ya da namussuz kızlar dikmeye ugraşmadıysam da aynı ıkırdeyım çunkı senı cok sewen bır erkek gecmıste yasadıgını bılmese bıle sen o cocugun gercek sewgısı altında vıcdanen ezılır yapazsın, umarım cok ucuk seuler yapmamıssın ama sankı yapmısa benzıyorsun. Genel olarak sunu dıyebılırım hayattakı pişmanlıkların vicdan azapların az ya da cok gunahlarından temizlenmektir kalbındekı kor vicdan azabı bunu anladıgında herşeye ama herşeye razı gelmektir hayat budur be kızım gözyaşların temizler senın vicdan azabını sonra sabrının meyvesını umudunu yıtırmedıgın yataran werır belkı, Hz. ;brahim A.s gibi ol.. I think that..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılüzülme yanlış yapmalar insanlar için. hangimiz hata yapmadan büyüyoruzki. adı üstünde hata veya yanlışlık, önemli olan farkına varmak, bir konuda herkes hata yapar ama aynı konuda tekrarlanırsa onun aklından şüphe ederim. 18 yaş çok küçük yaş ve hatalar zincirinin yapılması için çok müsait. o hatalar için kendini suçlama veya pişmanlık duyma yaşandı bitti geride kaldı de, o hatalardan ders çıkar yoluna devam et. insanoğlu hata yapa yapa tecrübe sahibi olur. 90 yaşındada olsan yinede hata yapabilirsin, çünkü her yaşanan olay bir tecrübedir ve yaşam boyunca onca şey yaşıyoruz. kısacası bir konuda yapılan hatalar birincisi hata ikincisi yanlışlık üçüncüsüde salaklıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi farkediyorum yanlisimi Allahim affeder insallah hayatimi etkilemez.
- +1 yıl
Allah ım Ona açılan elleri asla geri çevirmez, sen yürekten pişmansan onu Allah görür, geleceğini etkileyecek hata derken sen doğru yoldan ayrılmazsan Allahım da yolunu açık eder.
olmaz canım , insan hata yapan bir varlıktır önemli olan hatalarının farkına varıp pişman olabilmektir sende hatalarının farkına varabilmişsin kendinde söylüyorsun adı üstünde çocuktun her yeni yaşımızda biraz daha olgunlaşıyoruz kararlarımız fikirlerimiz yerine oturuyor. sıkma canını
07 Yorumla
Soran+1 yılSen kac kisiyle ciktin mesela bende senin gibi tesetturluyum artik ama erkeklerle cikmis olmam beni kotu etkiliyor sanki o başörtüyü haketmiyormusum gibi geliyor cok kotuyum :(
Soran+1 yılSenin yasin kac? Ben daha yeni anladim niyetlerini :(
Soran+1 yılNe guzen Allah tamamini erdirsin ne zmandir nisanlisin merak ettim
Allah'a tövbe et ve bir daha asla bakma kimselere Allah elbette samimiyetine inanıp karşına hak ettiğini çıkaracaktır.. Moralini bozacak yorumlara kulak asma..
Özür dileyerek soruyorum yanlış anlamayın.. Bekaretinizi mi verdiniz?14 Yorumla
Soran+1 yılHayir bakireyim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
+1 yılBiriyle cikmani arkadas olmani hata olarak gormen cok sacma geldi bana istemek ne hem ya bunuda bir turlu kavrayamadim bugune kadar kim neyi istiyo elbette birilerini tanicaksin ondan sonra hayatini birlestirecegin kisiye sen karar vereceksin baskalari degil bizim toplumumuzda kadinlar neden bu kucuk goruyo yaa ustelik bahsettigin yaslarda cocuksun daha cinselligi yeni yeni kavramaya calistigin yaslar elbetteki erkek arkadaslarin olacak bunu hata olarak gormekte ne demek cevremizden ne kadar etkilenen bir toplumuz boyle cinsel acligin en cok oldugu toplumlardan biriyiz sebebi bu dar gorusler herseyi ayip gunah cevre ne der diye diye arap ulkelerine donduk adeta allah sonumuzu hayir etsin sende bu dusuncelerden bir an once kurtulmaya bak derim
011 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi geniş degilim ben .
- +1 yıl
Sen bu kafayla daha cok uzulursun bu kelimeyidemi cevre ogretti yazik yeni nesilden biraz olsun umutluydum ama malesef kullandigin kelimelere bakarmisin"olseydim daha iyi adim cikti mahalleden beni istemiyolar bir daha yapmicam artik kapandim vs vs sacmalik otesi bide erkeklerin yorumlarini hic soylemicem zaten cahil cahil dusunceler akil buyuk sermaye diyorum baskada bisey demiyorum
Soran+1 yılAsil cahil sensin biliyomusun edep haya ar namus bilmeyensin.
- +1 yıl
:) sende gercekten komiksin:)
- +1 yıl
Cinsellik yaşamak gerekiyor ama dar beyinler yüzünden yaşayamıyory insanlar, Allah sonumuzu hayır etsin mi? Herkes birbirini şey etsin hayırlısı buysa!
Soran+1 yılEvet herkes genis olcakki sanada yem ciksin her kiz benim gibi dusunse sen kimle oynucaksin? Haklisin.
- +1 yıl
Cinsellik yasamak gerekiyor demedim bu duygular gayet normal bastirilmamali demek istedim cevre baskisi , gelenekler aile vs ile bastirilan duygularin nasil sonuc verdigi ortada ustelik bu cahilligin sona ermesi gerektigini soylemeye calistimokumadin galiba neler yazdigini olseydim daha iyiydi beni mahalleden kimse istemiyo erkek atkadasim oldu vs sence normal olan bu dusunceler mi?
Soran+1 yılErkek olsam tek kiz kalsan boyle genis dusununen bir kizla yapamam asla. Sonrada kocaam benim boynuzladi boynuzlar tabi oyle kariya boyle koca.
- +1 yıl
Karimi? sen takil canım boyle baska soze gerek yok:)
Soran+1 yılSende oyle takıl ucuz ucuz.
- +1 yıl
cevremizden ne kadar etkilenen bir toplumuz boyle cinsel acligin en cok oldugu toplumlardan biriyiz sebebi bu dar gorusler herseyi ayip gunah cevre ne der diye diye arap ulkelerine donduk adeta allah sonumuzu hayir etsin..bu söz sana ait kendi yazdığını iyi oku ve ne anlam çıkarıyorsun bana söylermisin?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılya sen şimdi bunu kafaya takarsan nasıl yaşayacaksın ki. Tamam din önemlide bu kadarda ince düşünüp heder etme kendini. Namus çocukların oynadığı ceryan geçti gibi değil komik olmayalım lütfen. İçinin güzelliği, saflığı yeterde artar ki zaten içindeki o güzellik, saflık yoksa evlenmeden elletmedin, evlendikten sonra elletirsin o daha beter.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim.
- +1 yıl
kafana takma diyorum el değdi namus gitti anlayışı yanlış diyorum. Önemli olan iç güzelliği diyorum.
zamanında mahalledilere kuyruk sallamıssın simdi istemiyorlar seni ve hakkında kotu dusunuyorlar. sen eger Allah icin kapandıysan ne mutlu sana. ama eger mahallede adın duzgun temiz kızmıs gidelimde oglumuza isteyelim diye dusunmelerini isteyip kapandıysan cıkar bence ne niyetle kapandıgını cıktıgın o cocuklar anlamıstır zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılSallamadim hep namuslu bir kizdim zaten oynak olmadim okulu biraktimm bosluga dustum oyle sevgilim oldu cok gosterisli bir kizdim pesimi birakmadilar bende yanlisa dustum.
Soran+1 yılSevgilim varken kapanmistim oda istemisti kapanmami adim temizlensin diye aklimin uvundan gecmedi gecse soylerum gizliyim sonucta neden cekinicem.
her genc kiz ve erkek hatalar yapar, ama egerki sen kendini bulup tövbe ettisen Allah seni af eder bidaha yapmasan bidaha yaparsan daha büyük bir günah islemis olursun egerki gercekden pismansan ve tövbe etip kapandiysan ne mutlu sana, bu yolda devam et her insanin büyük veya Kücük hatalari olmusdur erkek veya kiz hic fark etmez hepimiz bir insaniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum birdaha asla yapmam ailemden gelip isticek oyle görusucem asla cikmak gezmek yok kendimi harcatmicam.
Hiç samimi değilsin bence. Senin gibi insanlar yaptıklarının arkasından görüntü olsun diye kapanıyorlar. Lan ben 14 yaşındayken kafam o işlere basmıyordu bir erkek olarak seninkiler hata falan değil bile isteye yapmak. Kapanacağına kendinle yüzleşmelisin. Elaleme rol kesme boşuna, içindeki gerçek seni yaşat. Bu dürüstlüğü gösterebilirsen elbet sana güvenecek birini bulursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim varken kapandim oda istemisti? Buna ne kulp takicaksin?
Soran+1 yılAyrildim sevgilimden simdi kimse yok hayayimda yeni bir sayfa actim bu ne diceksin cok merak ediyoum?
Soran+1 yılGenissin iste fotodan bellim
+1 yılArkadaş ne yaparsn yap insansın sonuçta İNŞAALLAH KURTULANDAN AF OLANLARDAN OLURSUN SIGIN GAYB ÂLEMİNİN SAHİBİNE BİZİ YARATAN EŞ DOST SEVGİLİ SAHİP HASBİNAL VE NİMEL VEKİL OLANA SIGIN ĞEYGAMPERLERİN EVLİYLARIN ENBİYALARIN YARATILANLARIN İSMİNİN HURMETİNE SIGIN DUALARIMIZ OLMASAYDI BİZ NEYE YARARDIK UNUTMA
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatalar insanlar icin ama kendime yediremiyorum.
+1 yılaslında sorun mahallendeki baskıda ben hata olarak görmüyorum hiç erkek tanımadan yapacağın evlilik sağlıklı olmaz ne istediğini nasıl bir seçim yapacağını bile bilemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti ciddi olmadan cikmazdim benim yasimdaki erkkelerden evlenicek adam mi olur.
- +1 yıl
sen yaşı büyük biri istiyosun galiba benim demek istediğim hayatta tanıdığın her kişi senin tecrübelerindir benim 15 yaşımda tanıdığım birisi hayatıma yön vermişti bu arada seninde evlilik için yaşın çok genç
Soran+1 yılIyi bir insansa ben kendimi 20 yasinda evlilige hazirlayabilirim yaş cok onemli nolursa olsun simdi farkindayim herseyin namusun herseyden degerli oldugunu simdi anladim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzina yapanlar , kendileri gibi bir insanla evlenirler
öyle birsey vardı. .
sende kendin gibi bir insanla evlenirsin. .
sahsen ben hic kızlarla konusmam , kendimi evlenecegim kadına saklıyorum ve hani düsündügümde allah benim gibi temiz birini karsıma cıkarsın diye dua ediyorum hep. .08 Yorumla
Soran+1 yılIcim temiz pismanim unuttum yasadiklarimi samimiyetime inaniyorsun beni sevdin diyelim ama yine olmaz cunku 4 kisiyle ciktim. Ben namussuz ahlaksizim oyle degilmi?
Cevap sahibi+1 yılevet cünkü benim icin namus
şu an ki senin düsündügün namus kavramıyla aynı?
ben senin gibi olsaydım sen beni istermiydin?
(yaptıklarımın hepsini söyledim sana ona göre cevaplarmısın kardesim bu soruyu)
Soran+1 yılIstemezdim yapmis olsan bile bilmek istemezdim cikmis olabilirsin ama o kizin kim oldugunu falan bilmek istemezdim asla unutamazdim.
Cevap sahibi+1 yıliste bende aynı dusunuyorum kardesim
ben karsımda ki insanın bana dürüst vicdanlı olmasını istiyorum. .
ben bunlara önem veriyorum cunkü ben temizsem karsımda ki öyle olmalı , şayet kabul etsem aklımdaki sorunlarla bir ömür geciremem. . .
düsünsene benim sevdigim kadın o kdr basit ki , kendini güya aşk olaylarında kendini bu kdr basit görerek bir erkegin altına yatıyor. .
böyle bir kadın benim eşim asla olamaz. .
Soran+1 yılHerkes hata yapar ama Rabbimiz siz insanlar eger gunah islemeseydiniz hepinizi helak ederdim demiş. Eger erkekde hatasinin farkina varmissa samimiyetine inaniyorsam kabul ederdim ben. Hem bilemezsin sana kimseyle cikmadim der ama cikmisdir.
Cevap sahibi+1 yıldedigim gibi beni kandırabilir ama allahı kandıramaz ve allah'ım ADALETİ büyüktür. .
herkes dedigin gibi hata yapabilir ama bu hatayı sadece allaha tövbe ederek yapabilir. .
ben bu durumu kendi bakıs acımdan cevapladım cünkü benım gözümde namus kavramını geçenlerin hepsi namussuz. .
benım sadece allah'tan istegim temiz bir kadınla evlenmeyi nasip etsin hoş öyle bir kadınıda bu devirde bulmak malesef ama malesef zor. .
Cevap sahibi+1 yılallaha tövbe ederek hatasından arınır yanlız yazdım pardon
Soran+1 yılEvet zor erkegide bulmak zor. Allah şaşirtmasın temiz diye alırsın gerçekten temizdir evlenirsin sonradan namusuz olur bence içi temiz olucak Allahtan korkucak kuldan utanıcak edep haya bilicek o önemli..
tövbe edip hatanı terk etmişsin sanırım. inan şükret kabullen ve mutlu ol. için gönlün rahat olsun. Yaradan affedicidir merhametlidir. bunlar aklına geldikçe mutlu olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah affeder...
+1 yılya sakin ol. Niye hayatına mal olsun? 4 kişiyle çıktın diye sana ne etiketi takacaklarını sanıyorsun. Boşver umursama insanları bu kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hissediyorum mahallede adım cıkmis baska yerlere gittigimde isteyen oluyor mahalleden olmuyor.
- +1 yıl
Aşık olmuyorlardır beraber büyüdünüz sayılır ne bileyim illa buna bağlama
+1 yılBence kendine yeni bir sayfa aç o hatalardan ders çıkart ve o hatalaraı bir daha yapma ve onları sil at
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle yaptim zaten 18 ime yaklasirken herseyin farkina vardim vardim yeni bir sayfa actim bana uygun olmayan arkadaslarimi bile sildim.
- +1 yıl
en iyisini yaptın ilk başta dost gibi görünüp seni yoldan çıkarırlar
Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. hata derken namussa zor bir hata tövbe gerekir ama değilse sorun değil hepsi geçer sadce daha dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkatliyim zaten artik kimseyle cikmicam. Ailemden gelip istemedikce gorusmucem asla.
Geçmişe yapacak bir şey yok artık ne demek başörtüyü haketmiyorum falan. Olurmu oyle sey. Tövbe et sen bundan sonraki hayatını düzgün bir şekilde yaşamaya bak. İnsanlarıda çok kafaya takma pişmanlığın sana yeter zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet artik farkindayim farkettim Rabbime şükürler olsun.
Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. mühim olan tövbe etmek ve bir daha aynı hataları tekrarlamamak değil mi zaten?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖylede bunu millet anlamaz bana o gözle bakacaklar.
- +1 yıl
yaptıklarının boyutuna göre elbet belki tekrar yüzleşmek zorunda kalabilirsin ama insan aklı o dönemlerde her şeyi doğru bir şekilde görecek biçimde çalışmıyor. umarım karşına çıkanların da mühim olanın tövbe edip kendini Allah'a affettirebilmek olduğunu anlayabilen kişiler olur.
Soran+1 yılInsallah gecmisi bilsiler 4 ksiiyle ciktigimi bilsinler istemiyorum :(
4 ilşkinde ne kadar ileri gittinde pişmanlıktan ölüyon sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılCiktim gezdim yetmezmi iftiralar attilar arkamdan.
+1 yılCikmak kelimesi gibi basit birseyi dilinde dolandirdigi surece bu batakliktan kurtulamassin.cikmak nedir ya...
00 Yorumla
+1 yılabdest alıp güzel bir nasuh tövbesi et geçmişi sil at
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan diliyorum su icimdeki sesi susuturr insallah.
hemde oyle bir olurkiii... bide haltlardan yediysen direk ofsaytsın.. kapandın diye bittimi kapandımı hersey..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaltlar falan yemedim kucuktum anlamiyordum cikmak iyi biseymis gibi geliyordu bazi kizlar hic farkina varmaz ben en azindan farkindayim.
- +1 yıl
bak ben tutucu bir ailenin evladıyım. ona göre yorumlayım. halt yemediysen bişey olmaz ama böyle bu tür seyleri tutucu aileler es geçmezler. bide küçük yerde ilçe köy gibi yerde yasıyorsan bunlar laf söz olur unutulmaz. yabancıda istese ortaya çıkar araştırınca. ama kabul eden elbet olur hem o zaman çocuk sayılırsın daha 17 yasında. nerelisin sen.
+1 yılHataların olgunlaştırsın seni birdaha yanlışları yapmamanı sağlasın.yaşın kac bilmiyorum ama daha gençsin.Hayatı mutlu yaşa endişe etme
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasindayim.
- +1 yıl
daha yenı baslıyo hayat..kendıne ıstedıgın kalıba sokma bırak ruhun oldugu gıbı olsun sadece yanlıslarını dusun ve hedef koy kendıne
+1 yılKendini topla ve önüne bak. Hayat yanlışlarla dolu zaten. Herkes muhakkak yanlışlık yapmıştır. Önemli olan bu duruma takılıp yeni yanlışlar yapmaktan kendini koruman gerekli. Her yanlıştan ders çıkarırsan hayat sana güzel olanı verir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatalar insanlar icin ama cok salakmisim.
- +1 yıl
Olsun her insan muhakkak bir kere demiştir bu söylediklerini. Geçmişe takılma, ders alıp geleceğini daha sağlam şekilde şekillendir.
+1 yılhayır olmaz. saçmalama. eğer senin bu saçma dönemini takıntı yapan biri olursa onunla iletişimini tümden kopar zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen zaten 18 yaşında kısmetlerini, evlilik falan düşünüyorsan ohooo hooo daha çok pişmanlıklarını yazarsın buraya :D
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmek zorundayim gelecegimi. Önceden dusunmedim hic biseyi kendime yazik ettim.
Cevap sahibi+1 yılsen şu an üniversite düşünmelisin bence gelecek demek koca demek değildir
Soran+1 yılOkulumuda namusumuda dusunuyorum. Bu isler hemen olucak bisey degil zaten.
Cevap sahibi+1 yılnamus ne ya sevgilisi olanlar namussuz mu senin mantığınla? umarım trollsündür
+1 yılistisnalar dışında olmaz.
bence istisnalarda olmamalı aslında.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Nasıl tanınırsan öyle devam eder değiştiremezsin. Evliliğini etkileyecek hatalar yapmadıysan sıkıntı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılCikmis olmam hata.
ne alksi var kizim keyfine gore takil, kimseye zararin yoksa kime ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle dusunmuyorun namus önemli.
Millet uzay çağında biz hala biriyle çıkmayı onunla bişeyler yaşamayı hata olarak gören insanlarla aynı havayı soluyoruz şaka gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle belki arkamdan kasar bile diyorlardir.
yapılana üzülme üzülmek çare değil kendini affetmek için kendin için en iyisini ede
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil ama bundan sonra dogru yasasamda adim cikmis bir kere.
+1 yılolabilir bu çıktığın erkeklerle ne yaptığına ve bunun çevre tarafından bilinmesine bağlı birazda
02 Yorumla
Soran+1 yılBiseyler yasamamis olsamda adım bir kere kirlenmis oluyor.
- +1 yıl
orası belli olmaz.
Git at kendini * =) hatayı yaparken düşünmemiş yaptıktan sonra çok pişmanım ohh ne ala memleket..!
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuktum diyorum 15 yasindayim.
yaşın daha çok genç o hatalardan ders alıp önüne bakabilirsin uzun yıllar var önünde
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah.
+1 yıladın çıkacagına canın çıksın demişler biliyon mu senin ki o duruma gelmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet keske ölseydim.
- +1 yıl
yok ya ölme vardır bir nasibin halk arasında öyle
+1 yılNikini soylede ellenmiş kızla bir birliktelik kurmayalım belki senle felan tanışırım ne olur ne olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes benim gibi pisman olsa ortam okadar bozukki sanmiyorum biseyler yasmamis kiz olsun en kotusude bu hatalari hep tekrarlayanlar var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen baya elletmişin ki bu kadar utanıp vicdan azabı çekiyosun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim elim erkek eline degse bile namustur benim icin.
Cevap sahibi+1 yılbu kafadaysan senin namusun gitmişki zaten
Soran+1 yılEvet gitti ondan ölüyüm ben artik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepimiz hata yapıyoruz... hatalar insanlar için. pişman olduysan yeniden başla yaşamaya.. bir söz var : ''ben geçmişimi çöpe attım, çöpü kedi köpekler karıştırır'' diye..
00 YorumlaAnladık kızlığın gitmiş.
42 Yorumla
Soran+1 yılHayir kizligim falan gitmedi pismanim ciktigima.
18 yaşında illa ki görücü mü gelmesi gerekiyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılNasip kismet hayirlisi ne ise o olsun ama cok pismanim ya kendimi kotu hissediyorum.
hayatına mı? ne yaptın öyle
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 kisiyle ciktim butun mahalle biliyor bana ne gozle bakiyorlardir.
Soran+1 yılInsallah hakkimdaki dusunleri degisir Rabbimde affeder beni.
+1 yılolur arada öyle sıkma canını
02 Yorumla
Soran+1 yılOf cok kotuyum ya. Simdiki aklim olsaydi asla elime erkek eli degmezdi.
- +1 yıl
ne hataların oldu
yaşadığın ortama bağlı...
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtam cok dedikoducu.
Hatalarının büyüklüklerine bağlı.
00 YorumlaEn azindan farkindasin yoluna bak bundan sonra
00 Yorumla
+1 yılhatalarını bılıyorsan bundan sonra dogru ol
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum zatem asla yapmam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece ele ele mi tutuşma oldu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir baska seylerde oldu.
Cevap sahibi+1 yılanal, oral?
mahalle dışına git sende.
04 Yorumla
Soran+1 yılIcimdeki pismanlik duygusu gidicekmi kendimi yiyip bitiriyorum.
Soran+1 yılYerinde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılpatlattıysan işin birz zorlasır giib
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir iliskiye girmedim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman hepsini unut gelecegine bak :-)
bıldırki hurmalar gelir götünü tırmalar
10 YorumlaHatalar ne?
14 Yorumla
Soran+1 yıl4 kisiyle cikmis olmam sevgili olmam arkamdan atilan iftiralar.
Soran+1 yılEn azi 4 ay surdu en fazla birbucuk yil
nasıl pısmanlık
00 Yorumla
+1 yılBosverrrr
02 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay.
- +1 yıl
Hayat kadini bile olsan pismansan eger benim icin alelade yasayan birinden cok daha degerli gelir.
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 18 yaşındayim ve cok yanlislarim oldu pişmanim simdi ne yapmayalım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler