çocuklarınızı yalnız bırakmayın anneler bakıcıya akrabaya amcasının oğluna vs. sizin bu konudaki düşünceleriniz neler?

lütfen aşağıdaki yazımı okuyun

dün bir film izledim e2 kanalında bir palyaço yıllar önce iki çocuk kaçırıyor (ikisi de erkek) ve küçük olana cinsel istismarda bulunuyor. ve bu çocuklar kimseye söylemiyorlar bu olanları. bu çocuklar büyüyor çocuklardan büyük olanı market işletiyor ve bir gün yıllar önce onları kaçıran adam markete alışverişe geliyor ve kardeşlerden büyük olanı bunu sesinden tanıyor. ve bu adamın yaptığını yanına koymamak ve bu olayı yeniden duyurmak ve dikkat çekmek için bu da palyaço kılığına girip başka çocuğu kaçırmaya çalışıyor 1. sinde başarısız oluyor ve bu olaydan ötürü bir cinayet işliyor.
2.sinde başarıyor ve adamı da öldürüyor ve intihar süsü veriyor. çocuğa hiçbir zarar vermiyor. ama polisler olayı çözüyor olan biteni yıllar sonra öğreniyorlar.

ne kadar acı bir şey.dün çok ağladım sırf bu filmden ötürü (şaşırabilirsiniz sadece bir film diyerek) ama bu olayların benzeri yani çocuklara cinsel istismar gerçek hayatta da var ve zannettiğimizden çok daha fazla ben de küçükken tacize uğradım neyse ki kurtulabildim Allah'ıma çok şükür.
demem o ki çevremizde pedofili hastası çok bunlara karşı çocuklarınızı koruyun lütfen. özellikle de anneler çocuklarınızı yalnız bırakmayın ister kız ister erkek olsun bu hastalar cinsiyet ayırt etmiyor. çocuklarınızı akrabalarınıza emanet etmeyiniz 1 saatliğine bile olsa 5-15 dakika veyahut 1 dakikalığına bile bırakmayın. bunların çoğu akraba denilen insanlar tarafından oluyor. çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. bu çok afedersiniz (ama gerçekler bunlar) üvey baba tarafından da olabiliyor.

çocukları olanlar var mı? bu konudaki düşüncelerinizi alalım
çocuklarınızı yalnız bırakmayın anneler bakıcıya akrabaya amcasının oğluna vs. sizin bu konudaki düşünceleriniz neler?