Biliyorum ikisinin de yeri başkadır, ikisinin de gösterdiği özen başkadır ama yine de genel olarak bakıldığında sizin üzerinizde hangisinin hakkının daha çok olduğunu düşünüyorsunuz?
Ailede çocuk üzerinde annenin mi yoksa babanın mı hakkı çoktur?
Çocuğumun üzerinde hak iddia etmem Kendimiz istediğimiz için doğuruyoruz sonra da seni doğurduk diye hak mı iddia edelim? Sanki bize borçluymuş gibi... Ahlâklı, merhametli, adil, hakkaniyetli, namuslu, büyüğünü küçüğünü bilen, vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşaallah. Zaten bu saydıklarıma sahipse bize haydi haydi hayırlı bir evlat olacaktır.
Kimsenin hakkını yadırgamayın. Anne hem çocuklara hem babaya emek verir. Baba ne yapar peki? Sadece anneye mi bakar yoksa çocuklara mı? Anne olmasa da olmaz, baba olmasa da olmaz. Bu soruya net bir cevap veremiyorum ne yazık ki :)
Aileye göre değişkenlik gösterebilir. Kendimi düşünürsem baba olmadığından annem hem annelik hem de babalık yapmıştı bana. Bu yüzden adil bir karşılaştırma yapamam :))
Eşittir sonuçta iki kişilik hayata bir kişi daha ekleniyor kadın bakıyorsa erkekte ona göre sorumluluk alıyor... Kadın çocuğun misal bezini değişiyorsa erkete eve o bezi almak için çalışıyor çabalıyor
gösterdikleri fedakarliga bagli olarak degisir. 7/24 uyumayan anne baba da var cocugunu yillarca sormayan anne baba da var. normal sartlarda ikisininde hakki coktur.
En İyi Cevaplar